Matejaa95 odmah sam išla googlati
https://bebo.club/proteini-u-urinu-u-trudnoci
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dobro došle nove cure 😊
Cocolina nadam se da ce sad biti bolje ❤❤ samo miruj i mazi svoju bebicu ❤
Matejaa95 uh to ne znam..samo su ti rekli da nije dobro? I nista vise nisu rekli?
Eto samo to jer sam dosla na onaj bljak pregled di pijem glukozu. I kak sam prije toga dala urin gospoda mi je rekla da imam proteina dosta. Cekam nalaze. Bas me strah koliko citam to nije dobro. Lako za mene, ja se za bebu najvise bojim
Koji si sad tjedan? A piše da moze biti od stresa isto malo povisen ili ako si počela trenirati...nemoj se brinuti vjerujem da ce ginekolog brzo naći neko riješenje ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
I sad pitanje jel imao tko isijas???
Boli me par dana u straznjici kad se naglo dignem i tu i tamo pocela sam se vec gegat ,neznan kako to izlicit da nebi postalo kronicno ???bas samo u straznjici neki zivac boli,nije me nikad nista slicno bolilo pa eto
I jos jedno pitanje jel itko koristi flobian tablete ,cula sam da su dobre za probavu ?
I prijavljujem ponosna 3 kila od proslog pregleda !!! Hahaha jao!!! Sveukupno 5 od pocetka :)
Imenjakinjo, ja se borim s išijasom 😂 Išla sam na masažu i popustilo me... A dok nisam dočekala termin muž me svaku večer malo izmasirao da se živac opusti..
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Dobro došle nove cure 😊
Matejaa95 uh to ne znam..samo su ti rekli da nije dobro? I nista vise nisu rekli?
Eto samo to jer sam dosla na onaj bljak pregled di pijem glukozu. I kak sam prije toga dala urin gospoda mi je rekla da imam proteina dosta. Cekam nalaze. Bas me strah koliko citam to nije dobro. Lako za mene, ja se za bebu najvise bojim
Koji si sad tjedan? A piše da moze biti od stresa isto malo povisen ili ako si počela trenirati…nemoj se brinuti vjerujem da ce ginekolog brzo naći neko riješenje ❤
17 tjedan. Aa nadam se da je sve okej. Al moj gin je tako nezainteresiran za sve da me strah oce li on sta poduzeti. Ma mora biti sve okej☺
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Dobro došle nove cure 😊
Koji si sad tjedan? A piše da moze biti od stresa isto malo povisen ili ako si počela trenirati…nemoj se brinuti vjerujem da ce ginekolog brzo naći neko riješenje ❤
17 tjedan. Aa nadam se da je sve okej. Al moj gin je tako nezainteresiran za sve da me strah oce li on sta poduzeti. Ma mora biti sve okej☺
A ako te i strah i puno ti čekati do poslijepodne, možeš otići i privatniku čisto da te umiri i da znaš na čemu si ❤ a i imat ćeš odmah 2 mišljenja danas pa ćeš i biti sigurna u svog gina 😁
A vjerujem da ce sve biti u redu ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Strpit cu se do popodne , a ako on nista ne poduzme odem ja lako drugome nekom. Ne volim panicariti, pogotovo sada kada sam trudna da mi se bebica ne uznemiri😀 hvala ti puno. Ako je koja cura imala problem s tim slobodno da se javi
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Strpit cu se do popodne , a ako on nista ne poduzme odem ja lako drugome nekom. Ne volim panicariti, pogotovo sada kada sam trudna da mi se bebica ne uznemiri😀 hvala ti puno. Ako je koja cura imala problem s tim slobodno da se javi
To i jest najpametnije...jer beba osjeti ako mama ima stres ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Tako je. Drzimo fige da bude sve okej❤😀
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Cocolina, drago mi je da je sve bilo ok na hitnoj.
Mateja, sretno danas i svakako je dobro imati i drugo misljenje, vise testova za svaki slucaj.
Nesanica: evo ja ju nemam, spavam ko top cijelu trudnocu. Znala sam se jedno vrijeme buditi 1x po noci piskiti, ali bi odmah zaspala, a sada uspijem cijelu noc spavati do jutra bez buđenja i piskenja. I inace spavam ko priklana... 🤣
Kolica i marame, na kraju mozda ne budem kupovala nijedno jer mi frendice kazu da ce mi posudti svoje, da ne kupujem... njihovi su se malo htjeli voziti i nositi, samo do 1.godine, a onda du hodali i vozili se na triciklima. To mi cak zvuci bolje nego tegliti dijete od 3 god.u kolicima ili na leđima... jesam li i ja nemajka? 🤣 Nekako mi cudno izgleda na cesti kad vidim veliko dijete da se nosi ili vozi umjesto da hoda... Hehe moja ce mala morati biti fit ko mama ako ju budem tjerala na hodanje 🤣
I sad pitanje jel imao tko isijas???
Boli me par dana u straznjici kad se naglo dignem i tu i tamo pocela sam se vec gegat ,neznan kako to izlicit da nebi postalo kronicno ???bas samo u straznjici neki zivac boli,nije me nikad nista slicno bolilo pa eto
I jos jedno pitanje jel itko koristi flobian tablete ,cula sam da su dobre za probavu ?
I prijavljujem ponosna 3 kila od proslog pregleda !!! Hahaha jao!!! Sveukupno 5 od pocetka :)
Isto tako i kod mene. Prije nekih 2 tjedna sam se doslovno jedva kretala po kući i kad bi sjela il legla trebalo mi je dobirih 10 min da se dignem. Znači užas, al hvala Bogu smirilo se. I mene u stražnjici odnosno u lijevom guzu boljelo i isto nikad prije takvih problema nisam imala... Unazad 2 mjeseca imam taj problem ali se dalo normalno funkcionirati, jedino ta eskalacija prije 2 tjedna. Sad se dobro osjećam i nadam se da je to to.. Radim uredski posao pa vjerujem da sjedenje jaaako tu doprinosi, al se trudim svako malo dići.. Sve se bojim kako će kasnije biti kad budem veća, teža i nepokretnija
Sortiraj odgovore
Najstariji