Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missmix
    09. Veljača 2021. 11:29

Cao mame i buduce mame , ja sam novi clan . Sada ocekujem 4-og bebaca termin 24.08 😇🥰. Pozz za sve 🥰

Aneee
    09. Veljača 2021. 12:46

mara5

Jel netko mozda tak trudan kao ja a da nista jos ne osjeti🤷‍♀️

Ja tek od 19tt osjetim i baš kao što orhideja kaze i sad se zapitam jel to too haha. Nekad bude malo jači udarac, ali sve je to još uvijek toliko blago da mm još ništa ne može osjetiti ili se ne može vidjeti golim okom. 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Raven7
    09. Veljača 2021. 12:48

Ana.b sto se tice duljine cerviksa, tijekom trudnoce on se skracuje te kad se skroz skrati tad je vrijeme za porod...tvoja duljina je za cca 25.-27.tjedna trudnoce, no nista alarmantno...vrlo vjerojatno se i malo skratio zbog kontrakcija, no mirovanje kako je dr rekao i biti ce sve dobro :)

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Aneee
    09. Veljača 2021. 12:50

Luckyy42

Zdravo cure, prosli smo pregled danas, cura je super, skoro pola kile i vec se okrenula na glavicu🙈🙈

Super lucky 😊 zar se već okrenula...wow predobro, sad ostaje u tom položaju do poroda?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    09. Veljača 2021. 12:53

Raven7

Ana.b sto se tice duljine cerviksa, tijekom trudnoce on se skracuje te kad se skroz skrati tad je vrijeme za porod…tvoja duljina je za cca 25.-27.tjedna trudnoce, no nista alarmantno…vrlo vjerojatno se i malo skratio zbog kontrakcija, no mirovanje kako je dr rekao i biti ce sve dobro :)

To mjere od cocoline nisu moje...ja svoje ne znam 😬

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

09. Veljača 2021. 13:02

Luckyy42

Zdravo cure, prosli smo pregled danas, cura je super, skoro pola kile i vec se okrenula na glavicu🙈🙈

Ajme predobro da je već tak!😃 Moj je jos vodoravno, glavica lijevo. Jel ti rekla koliko je velika? Moj ima 390 gr trenutno, kaže malen je, al sve štima. 

09. Veljača 2021. 13:21

Missmix, dobro nam došla 🤗 Svima ćeš nam mama bit, imaš najviše iskustva 😆 Kolika su ti djeca? 

• Raven7
    09. Veljača 2021. 14:18

Sorry ana.b🤦🏽‍♀️ Malo se zanijela u svim porukama pa krivo oznacila 😃😅 cocolina da, na tebe sam mislila 🤗

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• snje
    09. Veljača 2021. 14:55

Evo i mene nakon par dana - stigao nalaz Panorama testa - low risk i dečko <3 baš sam si željela dečka sada :-)
    U prvoj trudnoći sam se mazala maslacem koji izrađivala od karite maslaca, kokosovog i bademovog ulja te prirodnog vitamina e i par kapi eteričnog ulja naranče ili limunske trave, bez strija prošla pa se nastavila time mackati  inače, a i sad se mažem samo ne tako revno kao u 1.trudnoći. Preporučujem vam lagana, brzoupijajuća, hladno tiještena ulja kao što su bademovo, lješnjakovo, ulje koštica marelice, a za brži oporavak međice na uložak stavljati macerat gospine trave. Što se tiče odjeće za bebe, preporučujem podržavanje domaćih proizvođača kao npr. Modna kućica Dizzy, divan pamuk i robica https://www.modnakucicadizzy.hr/shop/category/body-za-bebe/

• Vučica
    09. Veljača 2021. 17:30

Stigao nalaz Niftya, sve ok! Sreca do neba!!! Stiže jos jedan dečkić 💙
    Javljam i termin: 17.8.

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.