Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2021. 12:48

Hahaha prijavljujem dečka 💙Cijelo vrijeme je držao rukice na glavi 🤭 Ginekologica se baš trudila da mi ulovi slikicu za muža pa je čak uključila kratko 3D. Presretna sam 🥰🥰

Orhideja1
    08. Veljača 2021. 12:53

Mirjam2

Hahaha prijavljujem dečka 💙Cijelo vrijeme je držao rukice na glavi 🤭 Ginekologica se baš trudila da mi ulovi slikicu za muža pa je čak uključila kratko 3D. Presretna sam 🥰🥰

Čestitam na dečkiću, koji mir nakon urednog pregleda. 
    Nadam se da si dobila lijepe slikice i ja imam jednu 3D ali je dr. jedva uhvatio malo, i baš je smiješna slika, izgleda kao da ima zube i otvorene oči🤣.
    Ostale slike na CD-u 80% ispale samo sjene, htjeli smo slikat posebno stopala i rukice ali je bebač bio baš aktivan i slike sve nejasne. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

mara5
    08. Veljača 2021. 12:54

Lora ako je bebica dobro nemoj se brinuti, pogotovo ako je iscjedak sad bijel. 🙏
    Mirjam  stigao deckic, odlicno 🥰💙

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Raven7
    08. Veljača 2021. 12:55

Sto se tice mazanja korostim babylove iz dm-a za 12-13 kn...dosta zena je hvalilo zaj proizvod pa sam ga i sama odlucila isprobati i mogu vam reci da je dosta masno, meni cak drzi masnoca i na iduci dan :))
    Sto se rice jastuka za trudnice i za dojenje, razmisljam o ethereal-ovom...narucila sma dekicu s njihove stranice i dosla je za 2 dana i ja prezadovoljna...imate svako malo snizenja 10-15% pa se isplati stvarno...pogotovo za vise dijelne posteljine za krevetic. Sve je vrlo mekano, a tetra pelene da ne pricam...dobila na poklon jednu i od njih cu naruciti.

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

ana0310
    08. Veljača 2021. 13:04

Ja imam ethereal jastuk i prezadovoljna sam, doslo u roku dan dva.

2021. M 💗

ana0310
    08. Veljača 2021. 13:06

Sto se tice pokreta, tek od jucer navecer mogu reci da je beba, a ne crijeva. Dosta dugo sam nesto osjetila, al ni sama nisam znala ni je znam dal su bili crijeva/plinovi il sta. 

2021. M 💗

miska
    08. Veljača 2021. 13:49

Sorry zene, nisam se javljala 2 dana. Ako se sjecate, u petak mi poceli bolovi u stomaku i ledjima, pogotovo kad moram piskiti i nakon wc-a. U subotu dobila antibiotik na hitnoj za urinarnu infekciju. Pijem puno vode, caja i evo sve mi je bolje. Danas kod kucnog dr opet provjerila urin, ok je.
    Tegobe - zgaravica povremeno, losa probava, nesanica, trnci ujutro, suhe bradavice, bolovi u kukovima, ledjima i donji dio stomaka zbog sirenja. Sve osim povracanja sam kontam imala ili imam trenutno 🤣🤣 
    Spavam sa trudnickim jastukom uvijek na lijevom boku.
    Pozitivno - koza lica mi se bas popravila. Malo i od trudnoce, a malo i jer se ne sminkam otkad sam trudna jer ne idem na posao. I kosa mi je ok, ne masti se puno.
    Mazanje - od pocetka koristim bas za trudnice alverde gel za tusiranje, ulje i maslac i odgovara mi.
    Micanje bebe osjetim vec neko vrijeme. U pocetku su bili kao baloncici, onda valovi, a sad povremeno osjetim i bas udarce. Vecinom rano ujutro nakon budjenja, navecer pred spavanje ili kad mu pustam Mozarta hh. 

Mallla
    08. Veljača 2021. 13:57

Meni kuma napravila ulje za trbuh neka kombinacija ulja, mirisa gotovo ni nema, upije se brzo a za sad je ok, ne znam što bi rekla...vidjet ćemo!
    Sinoc sam i ja vidila kako trbuh skače od udarca, sve češće i jače buba!
    Mirjam čestitiam na dečku ❤
    Jastuk imam posuđeni, mislim da je dobar svaki na koji mogu nogu nadignut 😊🤣 inače budim se skršena jer mi ni jedna poza ne paše pa se vrtim kao na roštilju! 😊

url=https://lilypie.com]

08. Veljača 2021. 14:01

Lora27621

Curke da vam se pojadam…muci me sto ne znamo uzrok onom smedarenju…dr na odjelu me detaljno pregledala, na oba ultrazvuka gledala i sve ok, cak mi pokazala da mi je iscjedak bijel kao snijeg, ni traga nekoj boji…sve uredno, al ja sam i dalje nemirna… 😔

Hej Lora, ima jako puno trudnica koje smeđare tokom cijele trudnoće i uspiju je iznijeti do kraja. Ne znači da ćeš i ti cijelo vrijeme, samo kažem da ima slučajeva gdje je to normalno. Npr na proljetnicama ima jedna cura (nadam se da se neće ljutiti što pišem ovdje njeno ime, Lonmi) i jadna je prošla već pakao od socijalaca, privatnika, jedan vidi nešto, drugi ništa i tako ukrug. Nemoj se sekirati, dok se beba razvija i napreduje sve je u najboljem redu 🙏

08. Veljača 2021. 14:09

Orhideja1

Mirjam2

Čestitam na dečkiću, koji mir nakon urednog pregleda.
    Nadam se da si dobila lijepe slikice i ja imam jednu 3D ali je dr. jedva uhvatio malo, i baš je smiješna slika, izgleda kao da ima zube i otvorene oči🤣.
    Ostale slike na CD-u 80% ispale samo sjene, htjeli smo slikat posebno stopala i rukice ali je bebač bio baš aktivan i slike sve nejasne.

Da baš su smiješne fotkice 🤭 I ne može se fulat da mali ima tatine usne 😆 Jel tebi već naginje nekome? 
    Kod mene je bio cijelo vrijeme aktivan kad sam čekala u čekaoni i onda je zaspao s rukicama na licu, i zapravo mi je bilo žao što ga je uznemiravala samo za sliku 🙈

Idući mjesec imam pregled samo kod patronažne i radim Ogtt, s tim da obavezno moram normalno doručkovati, i nakon pijenja tog šećera čekati sat vremena, pa vađenje krvi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.