Hahaha prijavljujem dečka 💙Cijelo vrijeme je držao rukice na glavi 🤭 Ginekologica se baš trudila da mi ulovi slikicu za muža pa je čak uključila kratko 3D. Presretna sam 🥰🥰
Hahaha prijavljujem dečka 💙Cijelo vrijeme je držao rukice na glavi 🤭 Ginekologica se baš trudila da mi ulovi slikicu za muža pa je čak uključila kratko 3D. Presretna sam 🥰🥰
Čestitam na dečkiću, koji mir nakon urednog pregleda.
Nadam se da si dobila lijepe slikice i ja imam jednu 3D ali je dr. jedva uhvatio malo, i baš je smiješna slika, izgleda kao da ima zube i otvorene oči🤣.
Ostale slike na CD-u 80% ispale samo sjene, htjeli smo slikat posebno stopala i rukice ali je bebač bio baš aktivan i slike sve nejasne.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Lora ako je bebica dobro nemoj se brinuti, pogotovo ako je iscjedak sad bijel. 🙏
Mirjam stigao deckic, odlicno 🥰💙
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sto se tice mazanja korostim babylove iz dm-a za 12-13 kn...dosta zena je hvalilo zaj proizvod pa sam ga i sama odlucila isprobati i mogu vam reci da je dosta masno, meni cak drzi masnoca i na iduci dan :))
Sto se rice jastuka za trudnice i za dojenje, razmisljam o ethereal-ovom...narucila sma dekicu s njihove stranice i dosla je za 2 dana i ja prezadovoljna...imate svako malo snizenja 10-15% pa se isplati stvarno...pogotovo za vise dijelne posteljine za krevetic. Sve je vrlo mekano, a tetra pelene da ne pricam...dobila na poklon jednu i od njih cu naruciti.
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ja imam ethereal jastuk i prezadovoljna sam, doslo u roku dan dva.
2021. M 💗
Sto se tice pokreta, tek od jucer navecer mogu reci da je beba, a ne crijeva. Dosta dugo sam nesto osjetila, al ni sama nisam znala ni je znam dal su bili crijeva/plinovi il sta.
2021. M 💗
Sorry zene, nisam se javljala 2 dana. Ako se sjecate, u petak mi poceli bolovi u stomaku i ledjima, pogotovo kad moram piskiti i nakon wc-a. U subotu dobila antibiotik na hitnoj za urinarnu infekciju. Pijem puno vode, caja i evo sve mi je bolje. Danas kod kucnog dr opet provjerila urin, ok je.
Tegobe - zgaravica povremeno, losa probava, nesanica, trnci ujutro, suhe bradavice, bolovi u kukovima, ledjima i donji dio stomaka zbog sirenja. Sve osim povracanja sam kontam imala ili imam trenutno 🤣🤣
Spavam sa trudnickim jastukom uvijek na lijevom boku.
Pozitivno - koza lica mi se bas popravila. Malo i od trudnoce, a malo i jer se ne sminkam otkad sam trudna jer ne idem na posao. I kosa mi je ok, ne masti se puno.
Mazanje - od pocetka koristim bas za trudnice alverde gel za tusiranje, ulje i maslac i odgovara mi.
Micanje bebe osjetim vec neko vrijeme. U pocetku su bili kao baloncici, onda valovi, a sad povremeno osjetim i bas udarce. Vecinom rano ujutro nakon budjenja, navecer pred spavanje ili kad mu pustam Mozarta hh.
Meni kuma napravila ulje za trbuh neka kombinacija ulja, mirisa gotovo ni nema, upije se brzo a za sad je ok, ne znam što bi rekla...vidjet ćemo!
Sinoc sam i ja vidila kako trbuh skače od udarca, sve češće i jače buba!
Mirjam čestitiam na dečku ❤
Jastuk imam posuđeni, mislim da je dobar svaki na koji mogu nogu nadignut 😊🤣 inače budim se skršena jer mi ni jedna poza ne paše pa se vrtim kao na roštilju! 😊
url=https://lilypie.com]
Curke da vam se pojadam…muci me sto ne znamo uzrok onom smedarenju…dr na odjelu me detaljno pregledala, na oba ultrazvuka gledala i sve ok, cak mi pokazala da mi je iscjedak bijel kao snijeg, ni traga nekoj boji…sve uredno, al ja sam i dalje nemirna… 😔
Hej Lora, ima jako puno trudnica koje smeđare tokom cijele trudnoće i uspiju je iznijeti do kraja. Ne znači da ćeš i ti cijelo vrijeme, samo kažem da ima slučajeva gdje je to normalno. Npr na proljetnicama ima jedna cura (nadam se da se neće ljutiti što pišem ovdje njeno ime, Lonmi) i jadna je prošla već pakao od socijalaca, privatnika, jedan vidi nešto, drugi ništa i tako ukrug. Nemoj se sekirati, dok se beba razvija i napreduje sve je u najboljem redu 🙏
Čestitam na dečkiću, koji mir nakon urednog pregleda.
Nadam se da si dobila lijepe slikice i ja imam jednu 3D ali je dr. jedva uhvatio malo, i baš je smiješna slika, izgleda kao da ima zube i otvorene oči🤣.
Ostale slike na CD-u 80% ispale samo sjene, htjeli smo slikat posebno stopala i rukice ali je bebač bio baš aktivan i slike sve nejasne.
Da baš su smiješne fotkice 🤭 I ne može se fulat da mali ima tatine usne 😆 Jel tebi već naginje nekome?
Kod mene je bio cijelo vrijeme aktivan kad sam čekala u čekaoni i onda je zaspao s rukicama na licu, i zapravo mi je bilo žao što ga je uznemiravala samo za sliku 🙈
.
Idući mjesec imam pregled samo kod patronažne i radim Ogtt, s tim da obavezno moram normalno doručkovati, i nakon pijenja tog šećera čekati sat vremena, pa vađenje krvi.
Sortiraj odgovore
Najstariji