Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    08. Veljača 2021. 15:33

Sad gledam malo po tim stranicama za jastuke i razne bebi stvarcice, Minigreeny ima isto jako slatke stvari... jastuk mi izgleda malo manji, sto je mozda dobro, ne znam... ako je tko narucivao moze dojmovi? 

• Mare87
    08. Veljača 2021. 15:48

vale123

Ja ikoristim orgasko hladno presano bademovo od oleo therapy. Cijena je oko 70 i nesta kn za 100ml sto potrošim u 2-2,5 tjedna. Jel netko zna nesta isplativije ili bar veće da ne moram malo malo u ljekarnu?

U nekim ljekarnama prodaju svoja hladno presana ulja, tako da sam ja kupila 300ml badema, a moze se i litru.

Orhideja1
    08. Veljača 2021. 16:35

Mirjam2

Orhideja1

Mirjam2

Hahaha prijavljujem dečka 💙Cijelo vrijeme je držao rukice na glavi 🤭 Ginekologica se baš trudila da mi ulovi slikicu za muža pa je čak uključila kratko 3D. Presretna sam 🥰🥰

Čestitam na dečkiću, koji mir nakon urednog pregleda.
    Nadam se da si dobila lijepe slikice i ja imam jednu 3D ali je dr. jedva uhvatio malo, i baš je smiješna slika, izgleda kao da ima zube i otvorene oči🤣.
    Ostale slike na CD-u 80% ispale samo sjene, htjeli smo slikat posebno stopala i rukice ali je bebač bio baš aktivan i slike sve nejasne.

Da baš su smiješne fotkice 🤭 I ne može se fulat da mali ima tatine usne 😆 Jel tebi već naginje nekome?
    Kod mene je bio cijelo vrijeme aktivan kad sam čekala u čekaoni i onda je zaspao s rukicama na licu, i zapravo mi je bilo žao što ga je uznemiravala samo za sliku 🙈
    .
    Idući mjesec imam pregled samo kod patronažne i radim Ogtt, s tim da obavezno moram normalno doručkovati, i nakon pijenja tog šećera čekati sat vremena, pa vađenje krvi.

Ne, ne liči mi na nikog, nešto je dr. komentirao da je glavicom naslonjen na posteljicu, pa da iz tog razloga ima manje tekućine oko glavice pa je slika loša. Mi našeg definitivno nismo uznemiravali, čak ga dr. molio da se malo smiri da može pogledat srce. 
    Ja baš slabo isjetim pokrete baš zbog prednje posteljice, pa kad vidim tamo tako je aktivna beba, baš mi lakše🥰🥰ma divota.
    Sljedeći pregled mi 15.02. ali tamo nemam ekran ispred sebe, pa se nadam da će mi bar malo pokazat🙏

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Amber
    08. Veljača 2021. 16:42

Kiflica

Sad gledam malo po tim stranicama za jastuke i razne bebi stvarcice, Minigreeny ima isto jako slatke stvari… jastuk mi izgleda malo manji, sto je mozda dobro, ne znam… ako je tko narucivao moze dojmovi?

Nisam sama probala, ali frendica koja je rodila prije koji mjesec se kune da su im genijalne stvari (i za mame i za bebe) - tako, evo iz druge ruke preporuka :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Aneee
    08. Veljača 2021. 17:38

Mirjam čestitam na deckicu 😊😊...znaci smije na kratko 3d uključiti? Bas super i ja bi za muž.. kad već ne smijemo ući skupa...ja sad čekam u 18h počinje online kurs 😁😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

08. Veljača 2021. 19:33

ana.b.

Mirjam čestitam na deckicu 😊😊…znaci smije na kratko 3d uključiti? Bas super i ja bi za muž.. kad već ne smijemo ući skupa…ja sad čekam u 18h počinje online kurs 😁😁

Pa da. Nikako nije mogla ulovit fotku zbog rukica na glavi i kažem ja ok, nema veze, jedino mi žao zbog muža što ne može sa mnom na preglede, i onda ona isto kao kak je i njoj strašno žao, pa uključi 3D i tog treba beba nešto maknula rukice pa je uhvatila facu 😆
    Uživajte na kursu, javi šta ste naučili 🙂

sassy
    08. Veljača 2021. 19:48

Cao curke
    Sto se tice ulja imam babylove iz dm i weleda, inace babylove bolje mirise i ne smeta dok ne isceznu skroz mucnine.
    Ana  ja sam bila na kombiniranom prosle sedmice i ukljucili su mi 3d i 4d, osjecaj je divan. Naravno to kratko traje tako da nadam se da ne skodi bebi. 

Lista s datumima: ne znam ko vodi listu ali mozete staviti i mene s preliminarnim rezultatima: curica i termin 11.8 (ukoliko se ne promijeni ovo jer je dr ubijedjena da je cura s tim da nije 100%).

Bolovi i stomaku- da li imate grceve i bolove u stomaku tj sa li ste imale sa oko 14 sedmica? Meni su bas cesti ali dr mi nije rekla uzrok vec samo da uzimam vise magnezija i pojacam utrogestan ali ne djeluje bas... malo me brine

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Niki88
    08. Veljača 2021. 20:27

Ja sam danas saznala da cekamo deckica💙 stigao je Nifty i sve je nizak rizik tako da sam presretna. 
    Što se tiče trudničkih tegoba ja stvarno loše spavam, budim se stalno jer me zulja spavati na boku i stalno imam pritisak na mjehur...noćas sam išla piskiti 6 puta i bas sam slomljena kad se dignem ujutro za ici raditi.
    Mažem se sa Mustelom, odgovara mi tekstura i miris a i cijena je prihvatljiva.

👩32
    👨‍🦰32
    It' s a boy 20.08. 💙🥰

Aneee
    08. Veljača 2021. 23:33

Mirjam bas super doktorica.. ja ću pitati bar ako smijem snimiti pregled da I on to malo vidi...bas mi žao što i on ne može to sve skupa samnom gledati 😕
    Kurs je bio baš dobar, malo cudno to tako online ali oke boze moj 😅 prvi put pa je uglavnom upoznavanje pa uvod u sve što nas čeka i šta ćemo "uciti", pa je malo pokazala vjezbice koje možemo raditi i tako...uglavnom zadovoljna sam 😁
    Sassy ti si isto u DE? Jer je inače od ove godine 3D/4D zabranjen tu kod nas pa zato.
    Niki super na deckicu 😊😊 i na dobrim nalazima 😊
    Cocolina uh ja se ne razumijem u te mjere...I ja sam prije koji dan imala grceve ali nisu bili prejaki...tako da ni ne znam jesu obični (širenje maternice) ili kontrakcije. Mislim da i budu kontrakcije ja to nebih bas prepoznala 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    09. Veljača 2021. 01:25

cocolina

ana.b.

Mirjambas super doktorica.. ja ću pitati bar ako smijem snimiti pregled da I on to malo vidi…bas mi žao što i on ne može to sve skupa samnom gledati 😕
    Kurs je bio baš dobar, malo cudno to tako online ali oke boze moj 😅 prvi put pa je uglavnom upoznavanje pa uvod u sve što nas čeka i šta ćemo "uciti", pa je malo pokazala vjezbice koje možemo raditi i tako…uglavnom zadovoljna sam 😁
    Sassy ti si isto u DE? Jer je inače od ove godine 3D/4D zabranjen tu kod nas pa zato.
    Niki super na deckicu 😊😊 i na dobrim nalazima 😊
    Cocolinauh ja se ne razumijem u te mjere…I ja sam prije koji dan imala grceve ali nisu bili prejaki…tako da ni ne znam jesu obični (širenje maternice) ili kontrakcije. Mislim da i budu kontrakcije ja to nebih bas prepoznala 😅

Ma ja sam mislila isto da je sirenje maternice ali taman sam imala kad je radio uzv jedan "napad" pa je onda reko da su kontrakcije ali nista neobicno najbitnije je da ne otvaraju i slicne probleme rade:)

Da to je najbitnije, vjv samo se tijelo priprema...jel bas jako bolno ili? Kako bi opisala to?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.