Moja mala karatasica me vec zna dpbrano drmnuti u trbuhu! Jucer sam poskocila koliko me iznenadio udarac! Predobro ❤🤗
Jedva cekam udarce 🤭🤭🤭🥰🥰
Moj prrgled 15.02. I isto ne mogu docekati imam osjecaj kao da je proslo sto godina 🙈
Mirjam cekamo izvjestaj.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Pred nesto vremena smo pricale o jastucima za trudnice(i za dojenje)...jeste zadovoljne s jastukom koji ste narucile sad nakon nekog vremena? Koji bi preporucile? Mene do sada nije zuljalo, ali sad vec me lagano zulja spavati na lijevom boku, pa mozda jastuk pomogne...
I je li netko narucivao sa stranice PatPatUK, na FB mi stanko iskace reklama sa slatkom bebi robicom?
I Etheral mi stalno iskace, pa sam gledala njihove jastuke za trudnice...jeste li zadovoljne? Koliko dugo se ceka?
Bojana javi poslije sto curka radi 🤭🤭
Ja se iato mazem sa pavlovicevom pred spavanjr.
Poslije tusiranja sa alverde uljem za trudnice,a mislim da cu kupiti eucerin ulje za trudnice jer me bas zanima kako je 😂
Potrosit ce se sve 😅
Meni bas steka ovaj forum 😏
Nije mi radila UZV, dala mi uputnicu da ga idem u bolnicu raditi (detaljni, anomaly scan).
Sad čekam da mi odgovore kad da dođem 🙈
Pregledala me vaginalno, sve ok, prije sljedećeg pregleda ispijanje famozne tečnosti za mjerenje šećera 🤮🤮🤮🤮
Jesi u prvoj trudnoci uspjels to.popiti i zadrzati u sebi? 😅
U prvoj trudnoći nisam to ni pila. Vodila sam trudnoću u Bosni jer sam tamo živjela i tamo se to ne radi 🤷🏼♀️
Vidjećemo kako ću sad izdržati tj. da li ću je zadržati? 🙈
S obzirom da pijem gorku kafu i ne pijem sokove, ne mogu ni zamisliti da pijem neku slatku tečnost 🤮
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Moj pregled sutra, jedva čekam
👩23g
👨23g
👫5g
03.08.2021. baby boy 💙
12.07.2021. Iznenadio sam mamu i tatu 🙈
Pred nesto vremena smo pricale o jastucima za trudnice(i za dojenje)…jeste zadovoljne s jastukom koji ste narucile sad nakon nekog vremena? Koji bi preporucile? Mene do sada nije zuljalo, ali sad vec me lagano zulja spavati na lijevom boku, pa mozda jastuk pomogne…
I je li netko narucivao sa stranice PatPatUK, na FB mi stanko iskace reklama sa slatkom bebi robicom?
Jastuk jos nemam i takodjer cekam recenzije, ali Patpat je mislim nesto kao alliexpres, cak mislim da je netko tu pisao 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
I ja prijavljujem prve bebine pokrete koje sam osjetila baš preslatko
Što se tiče mazanja, ja navečer nakon tuširanja prvo stavim čisto bademovo ulje na trbuh, bokove, bedra i grudi i nakon toga stavim od Biobaze kremu za trudnice
Mali anđeo isto ima bas slatke hastuke za trudnice, a vidim da se moze kupiti i zasebno jos koja navlaka druge boje, pa mi he to fora. Ima li tko njihov jastuk?Jeste zadovoljne? Ili mi je najsigurnije kupiti nesto iz raznih Baby centara?
Curke da vam se pojadam...muci me sto ne znamo uzrok onom smedarenju...dr na odjelu me detaljno pregledala, na oba ultrazvuka gledala i sve ok, cak mi pokazala da mi je iscjedak bijel kao snijeg, ni traga nekoj boji...sve uredno, al ja sam i dalje nemirna... 😔
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji