Bok curke, termin mi je 15.6. i bebač je dečko 😀 Za nekih 2 tjedna idem na ogtt i vec me sad strah da ce mi dijagnosticirati gestacijski jer mi je na krvnoj slici natašte bio povišen. Zna li netko kolika je granica za secer 2 sata nakon jela ?
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH OR MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............http://kutt.it/z5JK9H
Zdravo cure, zna mi se desit da mi iz rodnice istece mala kolicina tekucine, nije iscjedak nego kao da sam se malo popisala, ne desava se cesto al si mislim da nebi plodna voda curila? Jucer sam bila kod ginekologa i rekao je da je s plodnom vodom i bebom sve ok. Jel se to dogada jos kome?
Meni isto, neke dane da, neke dane ne. Sasvim malo. Rekla je babica pojacati kegelse za slucaj da je ipak urin i pojacati tekucinu (koilko sam shvatila, cak i ako je plodna voda, to je jedino rjesenje). Super da je s bebom sve okej :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Eh Snje, jesam, iz Zagreba, ali trenutno u Londonu. Jedino da mama pokupi... ili ja kad dodjem doma, ako ikad budu dozvoljena putovanja po Europi :(
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ana, da to ulje i ja pikitam 🙂 Jesi već radila ogtt? Ili kad ćeš?
Tek sljedeći mjesec to radim. Jesi ti?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Eh Snje, jesam, iz Zagreba, ali trenutno u Londonu. Jedino da mama pokupi… ili ja kad dodjem doma, ako ikad budu dozvoljena putovanja po Europi :(
Uh, dok se situacija unormali, rodismo mi :-)
Ana, ja u 26.tt radim, isto sredinom ožujka.
Lucky, ja sam kihnula par puta pa mi malo pobjeglo, radim Kegelove vježbe ili si metnem kuglice. Imam osjećaj da je već sad bolje.
Ali ovaj lockdown 😒 Nemrem više, kak je krenulo sve ću iz fotelje, online 😒
Znate li gdje bi mogla kupiti neke jako male, a teske kegelove kuglice? Da ne kopam po netu satima... Ja imam neke s libido.hr, ali su mi prelagane i prevelike, nema sanse da ispadnu nikako pa nemaju smisla. Imaju 2.9cm i 55 g. Ja bi neke po mogucnosti duplo manje i duplo teze.
Znate li gdje bi mogla kupiti neke jako male, a teske kegelove kuglice? Da ne kopam po netu satima… Ja imam neke s libido.hr, ali su mi prelagane i prevelike, nema sanse da ispadnu nikako pa nemaju smisla. Imaju 2.9cm i 55 g. Ja bi neke po mogucnosti duplo manje i duplo teze.
Ja sam uzela lelo Luna (na preporuku Tweetyca) i pakiranje je od ukupno 6 komada, 2x28, 2x40 i mislim da su najteže 2x60. Ja sam zasad na najlakšima, nosim znaci 56g po 15 min dnevno kad se krećem. I super je što se daju kombinirati, tipa maknem jednu od 28g i ubacim od 40g. Možeš si kupiti jedan set težih i isto kombinirati sa ovim lakšim.
Također, vidjela sam ih na odjelu za mame/trudnice kod nas u drogeriji, neke druge marke, nebitno, uglavnom možda da pitaš u apoteki dal ih drže.
Odlične su hlace!
Mi smo došli sa anomaly scana, sve je super, mali je zjevao i mahao nogicama, tata oduševljen napokon je imao priliku vidjeti sve i sudjelovati tako mi je drago sve su mjere dobre za njegovu dob, čini se da će biti veliko dijete
baš sam hepiiiii.... Saljem slikicu malog zvrka https://ibb.co/hXsSknP
It's a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji