Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    08. Veljača 2021. 10:35

vale123

Ja ikoristim orgasko hladno presano bademovo od oleo therapy. Cijena je oko 70 i nesta kn za 100ml sto potrošim u 2-2,5 tjedna. Jel netko zna nesta isplativije ili bar veće da ne moram malo malo u ljekarnu?

Koliko znam, cijena hladno prešanog organskoh bademovog ulja za 100ml je oko 70ak kuna. Probaj vidjeti u Mulleru na prirodnom odjelu, marka se zove Pflanzkozmetik, mislim da je pakiranje od 150ml, oko 65kn. Ali nisam sigurna 100%.

Sunshine:)
    08. Veljača 2021. 10:38

Orhideja1

Ni ja nisam primjetila neke velike benefite, ali su srećom i tegobe zanemarive. U zadnje vrijeme imam problem sa spavanjem od cca 5 ujutro na dalje. Ne mogu se namjestiti, ni lijevi ni desni bok, sve mi nekako utrne i boli i grči u prdjelu bokova, kukova, dupeta… Ima li još koja sličnu situaciju.
    Ubacit ću si magnezij da vidim hoće li pomoći.
    Inače se osjećam baš super energično. (ali ne smijem pretjerat, pojavi se pritisak u zdjelici)

Isto kao kod tebe, probudim se oko 3-4h i katastrofa, kako će tek kasnije biti ako je već sad teško spavati, ne smijem ni pomisliti haha

👩23g
    👨23g
    👫5g
    03.08.2021. baby boy 💙
    12.07.2021. Iznenadio sam mamu i tatu 🙈

Bojana2017
    08. Veljača 2021. 10:53

mara5

Bojana javi poslije sto curka radi 🤭🤭
    Ja se iato mazem sa pavlovicevom pred spavanjr.
    Poslije tusiranja sa alverde uljem za trudnice,a mislim da cu kupiti eucerin ulje za trudnice jer me bas zanima kako je 😂
    Potrosit ce se sve 😅
    Meni bas steka ovaj forum 😏

Nije mi radila UZV, dala mi uputnicu da ga idem u bolnicu raditi (detaljni, anomaly scan). 
    Sad čekam da mi odgovore kad da dođem 🙈
    Pregledala me vaginalno, sve ok, prije sljedećeg pregleda ispijanje famozne tečnosti za mjerenje šećera 🤮🤮🤮🤮

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

matea1989
    08. Veljača 2021. 10:53

HEJS

Curke pozdrav 😊
    Evo nas, termin je 10.06.2021, stiže nam dečkić 💙👶
    Kako vam napreduju trudnoce? I da, pitanje..
    Cure iz Splita i okolice, dal imate koju kliniku za preporuciti da odradimo ultrazvuk 3D/4D sa slikama(video)
    Hvala na odgovorima ❤️

Pozdrav, i ja sam iz Splita, ja sam planirala ovaj tjedan zovnit Mimicu ili Šparca za 3D/4D, za Mimicu sam čula da je ekstra pa ako bude moga muž sa mnom mislila sam ići kod njega

mara5
    08. Veljača 2021. 11:04

Bojana2017

mara5

Bojana javi poslije sto curka radi 🤭🤭
    Ja se iato mazem sa pavlovicevom pred spavanjr.
    Poslije tusiranja sa alverde uljem za trudnice,a mislim da cu kupiti eucerin ulje za trudnice jer me bas zanima kako je 😂
    Potrosit ce se sve 😅
    Meni bas steka ovaj forum 😏

Nije mi radila UZV, dala mi uputnicu da ga idem u bolnicu raditi (detaljni, anomaly scan).
    Sad čekam da mi odgovore kad da dođem 🙈
    Pregledala me vaginalno, sve ok, prije sljedećeg pregleda ispijanje famozne tečnosti za mjerenje šećera 🤮🤮🤮🤮

Jesi u prvoj trudnoci uspjels to.popiti i zadrzati u sebi? 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    08. Veljača 2021. 11:16

Tko još ima pregled ovaj tjedan? Ja imam u četvrtak i jedva čekam 😊😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    08. Veljača 2021. 11:17

Aime da sljedeći pregled moram i ja to piti 🤮 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

08. Veljača 2021. 11:20

Ja upravo čekam, nadam se saznat spol, jako sam znatiželjna 😋
    Toliko mi se piškilo kad sam stigla da sam krenula pišat na wc, kad se sjetim da imam čašicu za urin koju moram predati pored 🤦 

Kiflica
    08. Veljača 2021. 11:21

Tegobe u trudnoci: skoro 4 mjeseca mucnine, teski umor, gestacijski dijabetes, prvih mjesec dana pristici, drugo tromjesjecje suha koza, jednom po noci dizanje na piskenje, zna malo zazuljati cijelo vrijeme na lijevom boku spavati
    Benefiti u trudnoci: psihicki blazen super osjecaj, predivno spavanje desetak sati s lijepim snovima, osim prvog mjeseca koza lijepa bez pristica, nokti cvrsti, kosa se ne masti dugo, smrsavila, fizicki se dobro osjecam u drugom tromjesjecju, energija normalna, nemam zgaravice, bolove, probavne ili urinarne smetnje, nemam pritisak na mjehur...

Kiflica
    08. Veljača 2021. 11:23

Mazuckanje: eucerin ulje nakon tusiranja, preeeedivno mirisi i biobaza krema jako se lako razmazuje i upija, kako zadovoljna s oba proizvoda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.