Drage moje koje ste u 16tj, zanima me jel vam se vec vidi trbuh?
Ja sam 16+2 i imam skembicu, samo mislim da je to jos uvijek hrana, a ne beba 🙈😆🤣
Da vidi mi se, kao onako mi izgleda da sam se napirila i ne mogu hlace zakopcati pa se vezem jos uvijek sa gumicama 🤭
Nadam se da cu uspjeti uhvatit u lidlu neke stvari…
I nasla sam si na asosu nesto stvari.
I ja planiram uhvatiti u lidlu stvari za trudnice... Nazalost zbog posla cu moc tek poslije pol 4 u lidl... Nadam se da ce nesto ostati 🙈
A na netu stalno njuskam, ali jos nisam nista narucila 😆
Meni osim kave ništa ne pomaze. U početku trudnoće ju nisam htjela piti jer se kao ne smije i ajme, uzas. Prije sam uvijek crnu tursku, a sad cappuccino ili nes popijem ali nekako su mi slabe, vratila bi se na crnu. Jel znate jel se smije?
Ma da, od salice dvije kave ti nista nece biti, ja svakodnevno popijem salicu-dvije instantice s mlijekom.
Apsolutno mozes. Pogledaj koliko ima kofeina u svakoj salici i vidi da ostanes ispod 250mg, to ti je obicno oko dvije i pol salice ili tako. Ja pijem latte i dosta mi je jedan ali dva bi bila okej da mi trebaju ili da zelim.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Vale istina od Saline dvije nece biti nista.
A sto se pulsa tiče i ja sam pitala ginekologa jel to normalno da mi je uvijek preko 100 a doslovno se tek probudim..pa mi je rekao da je to normalno u trudnoći i sve dok mi ne smeta da je to okej
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure, pitanje vezano uz trnce u ruci. Jeste li osjetile to dosada? Ne znam je li to povezano s onim poznatim grčevima u trudnoći… Osjetila sam jutros nakon buđenja trnce uzduž desne ruke, pa se smirilo u narednih sat ili dva. Maloprije me je uhvatila blaga slabost, osjetila sam pritisak u prsima, čak i u ušima, pa sam opet osjetila ruku kao jutros, ali blaže. Jesu li ti pritisci povezani s tlakom? Ako vam je išta od toga poznato, molim vas pišite…
Ja mislim da je to povezano s tlakom, znam se nekad slicno osjećati, samo nisam trnce imala, al bi me ko blaga drhtavica uhvatila. Kod mene je obicno trigger ako eto ne pojedem odmah cim osjetim glad.
2021. M 💗
Cure, pitanje vezano uz trnce u ruci. Jeste li osjetile to dosada? Ne znam je li to povezano s onim poznatim grčevima u trudnoći… Osjetila sam jutros nakon buđenja trnce uzduž desne ruke, pa se smirilo u narednih sat ili dva. Maloprije me je uhvatila blaga slabost, osjetila sam pritisak u prsima, čak i u ušima, pa sam opet osjetila ruku kao jutros, ali blaže. Jesu li ti pritisci povezani s tlakom? Ako vam je išta od toga poznato, molim vas pišite…
Ja sam to imala te trnce negdje u 15tt i kad sam pitala gina on kaže zna se desiti pogotovo u jutro ili općenito poslije spavanja.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja imam sve 😆 Ubrzani puls, niski tlak, probavu u banani, žgaravicu, a ni trnci u rukama me ne zaobilaze 😅 Nekad se probudim zbog utrnute ruke pa malo mašem da ju oživim.
Ajmo malo o benefitima trudnoće. Osim čistog tena i čvrstih, lijepih noktiju, kosa mi se skroz oporavila, postala sjajnija i perem je samo jednom tjedno i izdrži. Za usporedbu, još ljetos sam je prala svaki dan, max svaki drugi, jer je već drugi dan bila mrtva 🙃
Haj cure!
Trnci u rukama mogu biti i od vratne kralježnice, tako da ili ili opcija, dok se sve brzo vrati u normalu sve je u redu.
Probava i ja smo na vi, posjetili su me stari frendovi hemeroidi, prava sreckovicka.
I razlika od 1 T, benam žgaravicu al zato pritisak u pipi je čudo, sve mi je nabijeno dole!
Benefit trudnoće hmmm....možda sam malo ljepša 😊 ili mi drugi tako tepaju jer sam trudna 🤣
url=https://lilypie.com]
Ja sam ona dosadna trudnica, pa niti imam smetnji niti benefita.
Cekam ovaj benefit sa kosom, ali niksko da dodje 😅
Jedino sto sad krecu bolovi u ledjima, skroz dolje prems trtici i danas sam prrsla nekih cca 10km setnje pa su me i kukovi poceli.
Mene zanima cim se mazuckate po trbuscicima, jeste probali vise stvari i jeste li mozda sa necim odusevljene?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja isto nisam imala nekih većih tegoba bogu hvala, ali nikakvih posebnih ni benefita 😆 šta se mene tiče nek ovako ostane 😊😊
Ja sam se počela dosta rano mazati, navečer nakon tuširanja samo, stavljala sam do sada bademovo ulje (olival) i kombinirala s maslinovim uljem pošto njega imamo na izvoz a znam da je jakooo dobro za kožu.
Trbuh raste a za sada nema nikakvih tragova, nadam se da će tako i ostati. Ja se s tim uljima namackam po trbuhu, guzi i bedrima i nikad mi koža nije bila mekša i ljepša.
I ranije bi se znala namazati bademovim uljem nakon tuširanja ali to je bilo možda jednom tjedno...
Neke benefite trudnoce nisam primijetila 😅 kosa mi je i dalje banana, pristava sam ko pubertetlija po licu i prsima i ledima 😬 ali se u zadnje vrijeme osjecam okej i to me jako veseli.
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji