Cure imam pitanje ako koja zna. Sutra idem zubaru i citam sad malo da vise nisu jedino djeca koja imaju pravo na besplatne bjele plombe nego i trudnice. Zna li koja nesto o tome. Hvalaaaa😁
Čitala sam i ja o tome, ali bolje nazovi prije nego odeš i pitaj sestru jel trebaš donijeti kakav dokument, potvrdu. Ja sam nedavno, prije trudnoće, mijenjanje plombe platila oko 1500kn tako da ako se može izbjeći, svakako ću otići. Javiiii 🙂
Naravno,javit cu. To bi bilo sasvim okej postediti nas placanja plombi😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Jel imala koja smedi iscjedak? Bilo na papiru poslije mokrenja....jaako sam se uplasila, cekam mamu da dode po mene pa me vozi na hitnu...recite da nije nista strasnooo
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Lora javi sta je bilo. Smeđe ne bi trebalo biti problematično ali nikad se ne zna! Sretno!
Mrdanje trbuha jos nisam vidjela, a najaktivnija je ovako oko 18h i navecer kad legnem ili ja tada najvise osjetim jer tada mirujem.
url=https://lilypie.com]
Cao curke,
Veceras sam bila na kombiniranom i nizak je rizik za poremecaje. Bas sam happy :)
Uz to doktorica je rekla da misli da je curka u pitanju tj prilicno je sigurna al potvrdit cemo na sl pregledu :)
Ja i dalje imam iste mucnine i povracam rjedje al i dalje redovno iako je jedno vrijeme bilo stalo i osjecam jako cesto bol u donjem dijelu stomaka sto mi nije bas ugodno ali nadam se da je to normalno.
Lora, imala sam ja taj iscjedak vise puta ranije i sve je bilo ok
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Lora ja sam imala smeđi iscjedak, nije bilo ništa... samo pozitivno! Javi nam kako je prošlo!
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
I mi smo danas obavili anomaly scan i sve je u redu 🙏🙏 prešli smo pola puta🥰🥰, bebica je baš aktivna iako ja to slabo osjećam jer mi je posteljica sprijeda.
Mame koje ste ovo već prošle, što nas dalje čeka? Ja sam do sad znala za ova dva UZV (od 12-14tt i od 18-22tt)
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Stigla, nije nista hvala Bogu! Sve je normalno, ne vide sto bi mogao biti uzrok...kaze dr da je bebica preaktivna pa nije mogla vidjeti sto je, jedva je izmjerila😁😁
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Lora nadam se da nije ništa, vjerojatno neka zaostala krv... Javi svakako....
Jel netko od vas cura iz Splita zna jel može negdje privatno suprug sa mnom na ultrazvuk, voljela bi ga uključiti malo više, ovako kao siroče svaki put čeka pred ordinacijom....
I da, da vas malo nasmijem, danas dolazim iz trgovine doma i ono piški mi se ali nije bilo strašno, i odem do wc-a ali u meduvremenu kihnem i pobjegne mi 🤦🏻♀️ nije puno ali dovoljno da probije kroz traperice 😂😂😂 sreća što sam stigla doma, nisam očekivala da će mi se to ovako rano dogoditi, morat ću počet redovno Kegelove vježbe radit ili ću u pelenama bit kad izlazim van 😂😂😂
Stigla, nije nista hvala Bogu! Sve je normalno, ne vide sto bi mogao biti uzrok…kaze dr da je bebica preaktivna pa nije mogla vidjeti sto je, jedva je izmjerila😁😁
Odlično, bitno da nije ništa i da je beba živahna 😊😊
Loranadam se da nije ništa, vjerojatno neka zaostala krv… Javi svakako….
Jel netko od vas cura iz Splita zna jel može negdje privatno suprug sa mnom na ultrazvuk, voljela bi ga uključiti malo više, ovako kao siroče svaki put čeka pred ordinacijom….
I da, da vas malo nasmijem, danas dolazim iz trgovine doma i ono piški mi se ali nije bilo strašno, i odem do wc-a ali u meduvremenu kihnem i pobjegne mi 🤦🏻♀️ nije puno ali dovoljno da probije kroz traperice 😂😂😂 sreća što sam stigla doma, nisam očekivala da će mi se to ovako rano dogoditi, morat ću počet redovno Kegelove vježbe radit ili ću u pelenama bit kad izlazim van 😂😂😂
Meni danas triput tijekom setnje plus sto me svrbi trbuh kao mutav i ne stanem vise u traperice a sve zatvoreno pa sad raskopcana hodam s gumicom za kosu koja drzi hlace na mjestu... dakle valjda sam izgledala kao beskucnica koja ima buhe kolko sam se cesala i bila zbunjena sto mi curka. 😂 kegelsi od sutra!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji