Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    05. Veljača 2021. 20:43

Kiflice, mi smo odslusali trudnicki tecaj...prijavili se online na dom zdravlja zagreb-istok. Bio je 2 dana krajem 1.mjeseca, 15-18h plus jos jedan dan tko je hrio radionica za dojenje. Sve je bilo online, dobili smo link s kojim se prijavili i slusali. Slusao je i suprug sa mnom. Na kraju dobili prirucnik na mail i potvrdu koju isprintamo i napisemo svoje ime i prezime da smo prosli tecaj. I to je uglavnom to. Bilo je jako zanimljivo, medicinska sestra i doktorica su se bas potrudile sve nam objasniti. Bilo nas je 80-ak. Dosta, ali stvarno bez poteskoca, cak nisu svi bili iz zagreba.

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

MariLove12
    05. Veljača 2021. 20:45

Ana.b sorry pamćenje mi nije najbolja strana, ti si u DE? Odlično mi je ovo za obilazak bolnice, mislim da u RH toga nema ali potpisujem Kiflicina pitanja, nadam se da ima netko tko ima friske info :)
    Lulu super za anomaly i da je sve dobro, ali žalosno da su doktori nekad tako u rutini a nama puno znači vidjeti bebaca makar na kratko. Ajme a ovo skakanje po mjehuru, koliko mi je slatko toliko već i ludim 

It's a boy! 💙

matea1989
    05. Veljača 2021. 21:06

Kiflica

Je li tko iz Hr krenuo na trudnicki tecaj? Kako izgleda? Je li online? Moze li i muz slusati skupa pa da moze na porod? Koliko traje tecaj? Od koliko fo kolikk sati se odrzava? Je li isto za sve u Hr ili ovisi po gradovima? :)

I mene zanima za trudnički tečaj, tu kod nas u Splitu do informacija nikako 🤦🏻‍♀️ Ali priključila sam se klubu trudnica i mama Split pa od utorka krećem na vježbe za trudnice, za sada će biti preko zooma, a cijena je 220 kn/mj za dva put tjedno. Ne sviđa mi se što je online, sve sam odgađala da se priključim negdje dok ne otvore ali već sam na pola i bio bi red da krenem, pa kako bilo....

A što se tiče liječnika i njihove rječitosti ne bi puno komentirala, to mi je najgore kad iz njih moraš sve izvlačiti a ni sam ne znaš što bi sve trebao pitati/ znati.... Zbog toga sam i htjela otići privatno sad do idućeg pregleda, u nadi da i muž može sa mnom....

Amber
    05. Veljača 2021. 21:57

Ja sam skuzila da najbolje prodjem kad me dopadne neka specijalizantica. Pazljive su, drage, ugodne, sve mi ispricaju, pokazu, objasne, te hocu li slikati, hocu li snimiti, da mi isprinta slike. Divota. Njima valja jos nije rutina i vide kak se ti veselis pa se i oni vesele. Pitali su me hocu li i dalje da mi mogu doci ti lijecnici u treningu na preglede i entuzijasticno sam se slozila :) Da su bar svi doktori takvi. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Aneee
    05. Veljača 2021. 22:28

MariLove12

Ana.b sorry pamćenje mi nije najbolja strana, ti si u DE? Odlično mi je ovo za obilazak bolnice, mislim da u RH toga nema ali potpisujem Kiflicina pitanja, nadam se da ima netko tko ima friske info :)
    Lulu super za anomaly i da je sve dobro, ali žalosno da su doktori nekad tako u rutini a nama puno znači vidjeti bebaca makar na kratko. Ajme a ovo skakanje po mjehuru, koliko mi je slatko toliko već i ludim

Da da u DE...I meni je to super, samo eto zbog korone ćemo na kraju samo izgleda pogledati video...ali bas se nadam obilasku pa nekako je lakše na mjestu postaviti pitanja što se tiče poroda i svega šta se nudi, jer mi je prva trudnoca pa nemam pojma nista 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lora27621
    06. Veljača 2021. 10:27

Curke jedna info...u lidlu od 11.2.trudnicke trapke 100kn, tajice 35 i hulahopke 37 ili 38kn mislim...pa ako kojoj treba :-)

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Lullaby
    06. Veljača 2021. 10:59

Super! Treba mi 🙂 Stanem u jedne traperice, a uskoro ću i njih prešišati 😄 

Aneee
    06. Veljača 2021. 12:19

U njemačkoj je bilo ovaj tjedan za trudnice i bebe, ali prvi dan sam otišla u 9sati u jutro i sve je već bilo rasprodano, samo neki veliki brojevi ostali 😒

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

MariLove12
    06. Veljača 2021. 12:47

Curke ima li netko problema sa peludnom alergijom? Bome je rano krenula ove godine, zadnja 3 dana me pere već, u uputama tableta koje sam inače pila piše da nisu preporučljive za trudnice, imate li neki provjereni lijek koji vam pomaže? Najbolji savjet koji sam nasla je da ne otvaram prozore za vrijeme cvata, znači mogu umrijeti ili od nedostatka kisika ili od peludi heeelp! 

It's a boy! 💙

Aneee
    06. Veljača 2021. 13:23

MariLove12

Curke ima li netko problema sa peludnom alergijom? Bome je rano krenula ove godine, zadnja 3 dana me pere već, u uputama tableta koje sam inače pila piše da nisu preporučljive za trudnice, imate li neki provjereni lijek koji vam pomaže? Najbolji savjet koji sam nasla je da ne otvaram prozore za vrijeme cvata, znači mogu umrijeti ili od nedostatka kisika ili od peludiheeelp!

Ja 🙋🏼‍♀️ hahah ali meni još nije krenulo...ja imam doma prociscivac zraka, tj. u spavaćoj sobi, bar da mogu u miru spavati. Mene muči zgravica zadnjih dana i uvijek pred spavanje 😩

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.