To sa gumicom za kosu sam i ja radila u pocetku i to kratko vrijeme jer sam otekla ko bure. Netko kupuje trudnicke hlace sa 4,5mj trudnoce a ja odmah sa 2mj! 🤣
I meni je to s gumicom prolazilo prva 2mj, kasnje je postalo nem9guće. Imam jedne trudnicke hlače a ostalo guranu haljinama i suknjama.
Što sw tiče termina i prvi put i sad isto, kasna ovulacija pa je termin po ultrazvuku al znam da kad dođem u bolnicu da će bit kao i prvi put, ugl oni gledaju zadnju mengu, ne briga ih kad je bila ovulacija 😄 al to je nebitno, računam da ću rodit negdje između 15.6 i 1.7 😆 a pratim uzv termin jer je i prvi put ispao točan!
url=https://lilypie.com]
Evo i mene, prijavljujem da sam vidjela udarce izvana...nisu jos jaki, ali vidi se izbocenje 🤗🤗
Sto se tice UZV preko trbuha, meni je u 15.tjednu prvi put preko trbuha gledao :)
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Mirjam bas dobro. Moj prvi trudnicki tečaj je u ponedjeljak, također onilne. Jel imate obilazak bolnice? Meni pise da 2.tjedan imamo obilazak ako se smanji broj zaraženih…I zanimljiva statistika oko spolova 😄 nas je ja mislim 17 u grupi…jedva čekam da vidim kako je to 😁 već sam dobila skripte sto će nam trebati 😅
Hej, ne nikakav obilazak nije bio u planu kod nas. Ali ja se jos ne trebam prijaviti u bolnicu, tek od 34+.
Javiš dojmove 🤗
To sa gumicom za kosu sam i ja radila u pocetku i to kratko vrijeme jer sam otekla ko bure. Netko kupuje trudnicke hlace sa 4,5mj trudnoce a ja odmah sa 2mj! 🤣
Ja sam se isto odmah uvukla u tajice, za traperice sam u startu znala da ne prolaze više 😆
Ko što je netko napisao, jedva čekam proljeće i haljine. Brzo će toooo 🍀🌷🌳
Vjv bi I ja morala kao miska i mallla..samo sto sam ja prvo tromjesjecje provela u krevetu zbog mucnina pa nisam morala koristiti te medote haha ali čim sam se počele osjećate bolje morala sam uzeti trudnice hlace 😂
Mirjam kod mene pise iza 32/33 tjedna bi se trebali prijaviti u bolnicu...a ovo je samo onako kao obilazak da nam pokaže kako izgleda sve i metode koje možemo izabrati...ali to je tek tamo 15.2 na tom drugom predavanju ili kako bi ga nazvala 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Je li tko iz Hr krenuo na trudnicki tecaj? Kako izgleda? Je li online? Moze li i muz slusati skupa pa da moze na porod? Koliko traje tecaj? Od koliko fo kolikk sati se odrzava? Je li isto za sve u Hr ili ovisi po gradovima? :)
Heeejj cure, nisam uopće stigla pratiti forum, totalno smo u preuređenju kuhinje i blagovaone. Ali danas sam bila na anomaly scanu, sve je super. Doktor nije bio baš rječit, zapravo mi je samo rekao da je sve u redu. Na nalazu pišu vrijednosti biometrije i da je fetalna morfologija svih organa normalna. Čak mi nije ni ekran okrenuo da vidim bebicu 🙄 Ali dobro, nema veze, glavno da je sve u redu! Bebu osjetim sve više. Sinoć mi je skakala po mjehuru kao da je trampolin 😂
Heeejj cure, nisam uopće stigla pratiti forum, totalno smo u preuređenju kuhinje i blagovaone. Ali danas sam bila na anomaly scanu, sve je super. Doktor nije bio baš rječit, zapravo mi je samo rekao da je sve u redu. Na nalazu pišu vrijednosti biometrije i da je fetalna morfologija svih organa normalna. Čak mi nije ni ekran okrenuo da vidim bebicu 🙄 Ali dobro, nema veze, glavno da je sve u redu! Bebu osjetim sve više. Sinoć mi je skakala po mjehuru kao da je trampolin 😂
Sta je to njemu tak teško bilo pokazati 😒 očito nije njegov dan bio...ali bitno da je sa bebom sve u redu 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
A da, možda mu nije bio dan. Baš sam si ga mislila, mi smo njima rutina, kao na traci. Bilo je dosta trudnica. Da sam bila privatno bila bi druga priča, rekla mi je frendica da sve detaljno govori, sve objašnjava. Ali zato je i plaćena 600kn za pola sata. Mislim si možda ići kod privatne dr tamo u 30.tjednu. Ali stvarno, glavno da je sve u redu. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji