Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    03. Veljača 2021. 17:19

Kako ste sve slatke. Predivni trbuščići. Evo da se i mi priključimo,nas dvoje na poslu 😅
    https://ibb.co/X4JhRhQ

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

miska
    03. Veljača 2021. 19:51

Ja nosim decka i imam dlakav trbuh 🤣💙

miska
    03. Veljača 2021. 19:56

Mirjam2 iste smo 😊 Uzivam kuci, pustam bebi Mozarta, mazim stomak, fino papam i ne opterecujem se kilama. Stanem na vagu povremeno kod kuce i kod dr, cisto da znam otprilike.

Mallla
    03. Veljača 2021. 22:52

Divni su vam stomčići.
    Evo i mog, točno 20tt
    https://ibb.co/bW44mQQ
    Ova T mi je trbuh dosta niži nego u 1T i ovaj dio kože što visi je moj višak od prije. Meni je druga trudnoća i definitivno mi brže raste trbuh. Poprilično je velik za 20tjedana i još je buknuo preko noći skoro!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    03. Veljača 2021. 23:14

A sad dojam Ergobaby Metro 2020. Stigla su danas kolica. Ovo će posebno zanimat Kiflicu al mislim da dobro dođe svima. Naručila sam s plavim krovićem. Prvo sam otvarala newborn kit i pomislila pa ovo je super mekan madrac, al kakav je ovo krov (materijal), tanak al dobro ljeto će biti, sjetim se da je ta "košara" 2018 i da nema verzija 2020. Ok zabrinem se da su mi poslali sve 2018 al nisu 😊😉 Inače boja krova od kolica 6+ je meni više zelena nego plava, rekla bi petrolej al dobro to je samo komentar, meni još draže.
    Prvi dojam pa ovo je stvarno lagano i kao sklopljeno malo. Zaista mogu držat u jednoj ruci bez naprezanja, a s dvije ruke podignuti iznad glave. Rasklope se stvarno lako i brzo. Krov je dosta obuhvatan, sjedište mekano, kolica lagana i jako okretna. Sklapanje isto jednostavno al uz malo vježbe može se jednom rukom, danas su meni trebale 2 ruke. Spuštanje naslona za leđa je na grutne ali s jednom kvačicom kojw se povlači i zateže isto jako jednostavno ali ne ide u 0° kako pišu, polegnutija su nego druga kolica al nisu skroz ravna. Kad djete sjedi imam dojam da su noge malo isored one polugice na kojoj može držat noge, možda se to da bolje namjestiti ali sam uočila to. Na leđima je džep poprilično prostran, stane tu dovoljno potrepština za šetnju. Na kroviću je mrežasti prozor koji se pokriva i zakači malim magnetom što mi je puno bolji izbor nego čičak. Cijela poleđina može biti mrežasta i vrlo prakticno izvedeno.

Mallla
    03. Veljača 2021. 23:14

E sad više sam se pomučila sa skidanjem 6+djela, očekivala sam još jednostavnije. Konkretno me je pomučila jedna lastika koju me bilo strah vući da ne pukne i jedna plastika ista misao u glavi ne bih da pukne. Nije ništa puklo. Vjerujem da se praksom stječe veća brzina.
    E sad newborn kit tj. Košara se lako montira, sistem je sličan prethodnom, izgleda dosta udobno sve to skombinirano. Kolica se mogu sklopit i sa košarom samo treba skinut krović, bilo bi super da ne mora. Imam dojam da se tu da izdrljat metal s tim skidanjem i stavljanjem. Ono što me najviše mučilo u očekivanjima je pitanje jesu li kolica pre niska. Odgovor je Nisu. Ja sam visoka 177cm, ručka mi je u potpuno prirodnom položaju, a razina na kojoj je beba je oko 5 cm iznad mojih koljena, valja se malo sagnut po bebu al ništa pretjerano. Palo mi je na pamet da su u usporedbi s full size kolicima ova kolica u rangu normalne stolice, dok su full size barska stolica. Pogledala sam se i u ogledalo s kolicima i izgleda skroz ok i prirodno. Vjerujem da je stvar navike za tu visinu odnosno nizinu kolica. Dok sjedim beba mi je na pogledu, nije se potrebno nadvirivati i mogu kolica podignuti u razinu svoga struka bez osjećaja joooj teško mi je. Košara ima mali džepić za stvarčice, moze eventualno stati novcanik tu ili mobitel. 
    Ukupno su kolica jako praktična i kompaktna...mislim da cu biti zadovoljna!

Lullaby
    03. Veljača 2021. 23:26

Ja nemam pojma ko je paulasik 🙈😂 Evo počela sam je pratiti da malo istražim. 
    Super mi je video ljetne bebe! Ja iskreno malo istražujem. Čitam svoju knjigu po danima trudnoće i to je to. Sad ću to kad prestanem raditi malo istraživati. Ovako baš nemam snage.
    Baš me oraspoložila tablica s kilažom. Ja sam inače 164 cm i 62,63 kg. Malo me muči ta moja štitnjača zadnjih godinu, dvije. Ako se sjećate na početku sam se jako nadebljala i stavila me dr na dijetu. Tri tjedna nisam dobila ni kg 💪 Ne pridržavam se baš jako strogo. Pojedem nekad i nešto što se ne uklapa, ali kuhano. Tipa šnicle u umaku ili tako nešto. Ali ne jedem gluposti, ne jedem slatko...to baš pazim. Znači sad sam nekih kilo ipo viška. Zadovoljna sam. Baš me nagli rast bio prepao.
    Mara joj te krave s posla kad moram reći 😄 Valjda svi imamo neku koja liječi svoje frustracije na drugima. Uopće ne znači da ćeš dobiti puno jer si niska. A mislim i da oćeš što to ima ko govoriti. Ja stalno imam problema s kilažom zbog više zdravstvenih razloga i bit ću buhtla, ali što mi to treba netko naglašavati...mah tim nesretnicama se treba samo smješkati. Ne možeš ti izaći na kraj nikad s lošim čovjekom, ne vrijedi živaca.

Lullaby
    03. Veljača 2021. 23:30

Pitanje...jeste li možda naišle na neki kalkulator trudnoće koji računa tjedne kao doktor? Ako uopće postoji. Moja doktorica jučer meni računa 14+1, a aplikacija 13+0. Nekako mi to velika razlika. Znam da mi je na početku spominjala da bude razlika jer je njoj svaki mjesec kao 28 dana.  Je li vama isto tako?

Olivera
    04. Veljača 2021. 07:25

I ja prijavljujem dlačice po trbuhu, ima ih masa bijelih sitnih, brijem da su postojale i prije samo nisu došle do izražaja dok je trbuh bio ravan a sad kad je buknuo su sve krenule stršati. Cure trbuščići su vam divni svima od reda, i sve ste vitke kao manekenke😍. 
    Što se tiče frustriranih kolegica, mene je moja pitala kad više mislim ići kući s tom trbušinom😡. 
    Tiki tebe posebno pratim jer znam cijelu priču s druge teme. Drago mi je da je pregled dobro prošao, vjerujem da će takav biti danas i nalaz krvi. Super je da doktori imaju plan cijele trudnoće i ništa ne prepuštaju slučaju💗

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

mara5
    04. Veljača 2021. 08:02

Lullaby

Pitanje…jeste li možda naišle na neki kalkulator trudnoće koji računa tjedne kao doktor? Ako uopće postoji. Moja doktorica jučer meni računa 14+1, a aplikacija 13+0. Nekako mi to velika razlika. Znam da mi je na početku spominjala da bude razlika jer je njoj svaki mjesec kao 28 dana. Je li vama isto tako?

Pa nek te ne brine to, meni je na zadnjem pregledu beba isto bila veca za tjedan dana.
    Sada mjerim po njenom, jer beba velicinom odgovara ovim tjednima.
    Ubiti ja sam pratila ovulaciju sa lh trakicama i sigurna sam da je ovulacija  bila ranije, a svi kalkulatori te samo pitaju kad je bila zadnja m, pod pretpostavkom da je ovulacika na sredini.
    A sad ce se tek kroz rast bebe viditi kojim tjednima odgovara.
    Tako sam ja shvatila.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.