Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    04. Veljača 2021. 11:13

Mallla

E sad više sam se pomučila sa skidanjem 6+djela, očekivala sam još jednostavnije. Konkretno me je pomučila jedna lastika koju me bilo strah vući da ne pukne i jedna plastika ista misao u glavi ne bih da pukne. Nije ništa puklo. Vjerujem da se praksom stječe veća brzina.
    E sad newborn kit tj. Košara se lako montira, sistem je sličan prethodnom, izgleda dosta udobno sve to skombinirano. Kolica se mogu sklopit i sa košarom samo treba skinut krović, bilo bi super da ne mora. Imam dojam da se tu da izdrljat metal s tim skidanjem i stavljanjem. Ono što me najviše mučilo u očekivanjima je pitanje jesu li kolica pre niska. Odgovor je Nisu. Ja sam visoka 177cm, ručka mi je u potpuno prirodnom položaju, a razina na kojoj je beba je oko 5 cm iznad mojih koljena, valja se malo sagnut po bebu al ništa pretjerano. Palo mi je na pamet da su u usporedbi s full size kolicima ova kolica u rangu normalne stolice, dok su full size barska stolica. Pogledala sam se i u ogledalo s kolicima i izgleda skroz ok i prirodno. Vjerujem da je stvar navike za tu visinu odnosno nizinu kolica. Dok sjedim beba mi je na pogledu, nije se potrebno nadvirivati i mogu kolica podignuti u razinu svoga struka bez osjećaja joooj teško mi je. Košara ima mali džepić za stvarčice, moze eventualno stati novcanik tu ili mobitel.
    Ukupno su kolica jako praktična i kompaktna…mislim da cu biti zadovoljna!

Super recenzija kolica! Zvuci odlicno, evo trenutno su mi prvi izbor, ali jos necu kupovati, svako nalo mi ulete neka nova koja mi se svide, pa dok ih sve ne istrazim i vidim se ne mogu odluciti...hehe potrajat ce  to kod mene, ali imam vremena pa neka! 😊

Amber
    04. Veljača 2021. 11:18

vale123

Lullaby

Pitanje…jeste li možda naišle na neki kalkulator trudnoće koji računa tjedne kao doktor? Ako uopće postoji. Moja doktorica jučer meni računa 14+1, a aplikacija 13+0. Nekako mi to velika razlika. Znam da mi je na početku spominjala da bude razlika jer je njoj svaki mjesec kao 28 dana. Je li vama isto tako?

Ja koristim pregnancy+ i what to expect i možeš sama naštimati, jedino sto je na eng. Ja sam isto 3 dana manje, morat ću si promijeniti

Ja imam Ovia pregnancy, mozes si prilagoditi prema ultrazvuku i estimated due date... okej je app 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Kiflica
    04. Veljača 2021. 12:05

Imate kakvu knjigu o trudnoci ili o bebinim prvim mjesecima za preporuciti? Vec mi je lagano dosta ekrana, previse surfam... 

ana0310
    04. Veljača 2021. 12:57

https://ibb.co/5v9KwD4 evo nas na poslu 😅 bas sam si ogromna 😅

2021. M 💗

Niki88
    04. Veljača 2021. 13:09

Ciao ja sam rh negativna i doktorica nije nesto reagirala..bas sam.se pitala mogu li trazit uputnicu za senzibilizaciju u Petrovoj.. obzirom da nisam.iz zagreba...

👩32
    👨‍🦰32
    It' s a boy 20.08. 💙🥰

Niki88
    04. Veljača 2021. 13:11

Klooo

Bok cure. Mi smo danas obavili svoj već sad četvrti pregled. Danas sam 13+2, a beba je 14+2.Hvala na info kad ste počele osjetiti svoje mrve. Jedva čekam to razdoblje.
    Vezano za iscjedak i ja imam većinom mliječni ili nekad svijetlo žuti, ali bez mirisa.
    Još ne sanjam bebu. Čak dugo nisam ni sanjala ništa. Ni nemam osjećaj za spol. Danas smo probali vidjeti, ali su nogice bile čvrsto skupljene.
    Da li je koja od Vas išla natest senzibilizacije u Petrovu? To samo dođem tamo di se vadi i krv za krvnu grupu? Jel ima ko od vas da je Rh negativan? Malo mi je čudno što idem sad u 14tt.

Vezano za ovaj tvoj upit..

👩32
    👨‍🦰32
    It' s a boy 20.08. 💙🥰

04. Veljača 2021. 13:20

Obožavam gledat bušiće, divne ste 🥰
    Tweetyca, sloboda sisama u stanu! Ja stavim grudnjak samo kad idem ginekologu. U stanu, šetnji, do dućana ne, itako je jakna stalno zatvorena.
    Također sam na Baby Center App. Isto svašta od aplikacija poskidala pa pola izbrisala, baby Center mi ima super informacije za pročitati svaki dan, prati razvoj bebe po tjednima, sve popraćeno slikicama... 

MariLove12
    04. Veljača 2021. 14:23

Jooj kad bi mi takve cice ostale i nakon trudnoće, sad bi potpisala 
    I ja imam razne aplikacije, Pregnancy+, Babycentar I neku Pregnancy sa zelenim logom i otiscima malih stopala, ta mi je super jer ima dobar kalendar! A na svakoj mi je namješteno po Due date, tako mi se najlakse voditi jer su mi neredoviti ciklusi. 

It's a boy! 💙

MariLove12
    04. Veljača 2021. 14:25

Jedino mi je zbunjujuće pratiti u kojem sam tjednu, jedna app mi pokazuje info za 18 tt a druga za 19tt jer sam 18+4, tak da čitam sve pomalo pa se nađem na sredini. Ako sam dobro skuzila, nalazim se u 19 tjednu ali sam trudna 18 tjedana  

It's a boy! 💙

Amber
    04. Veljača 2021. 14:58

Kiflica

Imate kakvu knjigu o trudnoci ili o bebinim prvim mjesecima za preporuciti? Vec mi je lagano dosta ekrana, previse surfam…

Emily Oster: Cribsheet ce ti leci :) sve sami podaci 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.