Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • boobaboo
    05. Veljača 2021. 09:27

Da Mirjam, mislim da cak moja gin radi akupunkturu za trudnice, vidjela sam joj tu potvrdu u ordinaciji, ali nisam ju pitala nista konkretno. Mislim da u Zagrebu , ne znam tocno koja bolnica, nudi akupunkturu za trudnice iza 36. tj, treba samo tada dignuti uputnicu. Inace, u prosloj trudnoci, saznala da je od 36. tjedna isto tako dobro poceti piti caj od lista maline. Kao pomaze kod brzeg otvaranja. Ja sam ga uzela i pocela piti sa 40. tjedana ,jer mi je pun kufer vise bilo hodanja po ctg-ovima svaki dan. I rodila sa 41. tjedan ravno. E sad, dali je caj pomogao, ne znam, ja si nekako mantram da sigurno je 😉

mara5
    05. Veljača 2021. 10:31

Meni je moja cak i u trudnicku upisala novi termin poroda, mislim to mi nije ni bitno.. bitno da je baba dobro.. a na kraju krajeva ona ce sama birsti kada ce izaci 😛
     Kada krenu ultrazvuci preko trbuha?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Olivera
    05. Veljača 2021. 10:42

Kod mene je prvi utz preko trbuha bio sa napunjenih 10tt.

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

matea1989
    05. Veljača 2021. 10:43

mara5

Meni je moja cak i u trudnicku upisala novi termin poroda, mislim to mi nije ni bitno.. bitno da je baba dobro.. a na kraju krajeva ona ce sama birsti kada ce izaci 😛
    Kada krenu ultrazvuci preko trbuha?

Istina, taj termin je samo okvirno na kraju.... A što se tiče ultrazvuka meni je prošli put u 16. tjednu radila preko trbuha, iako je na kraju radila i vaginalno jer je pokušala vidit spol.... A sada u 20 tt mi je radila samo preko trbuha

• boobaboo
    05. Veljača 2021. 10:49

Kod mene cak sa 9 tjedana prvi put preko trbuha. Sad su svi redom preko trbuha, ali me je i vaginalno pregledavala jer je morala uzeti bris, a i pogledati duljinu cerviksa.

Matejaa95
    05. Veljača 2021. 11:17

boobaboo

Mateja , da trudnice i mislim dojilje imaju pravo na besplatne bijele plombe, pogotovo za prednje zube, to sam i ja saznala prije nekih pola godine. Ali ne znaju navodno svi stomatolozi za to, pa nazovi svog, tj sestru, pitaj je jel znaju, ako ne znaju nek si pogledaju u tim svojim zakonima, tako je cura koju znam napravila i nasla joj je sestra taj zakon i bez problema je sve proslo. Mislim da ti je dovoljno ponijeti trudnicku knjizicu, to ti je ko nova osobna sada 😉. Nina, ne znam koliko si tjedana trudna, ali ako ti na nalazu pise da nisu nadjena eritrocitna antitijela, to je to. Znaci vec su ti vadjena antitijela. Ja moram ponavljati u mislim 28. tj. slijedeci put. Tako da ce te do tada sigurno opet poslati, prije toga nije potrebno. I moj partner je rh+ i ne, ne mijesa se tvoja i njegova krv u nikakvom slucaju, nego tek pri prvom porodu ,kao moze doci do tebe doci tipa kap bebine krvi iz posteljice/pupkovine, ne sjecam se tocno. I to ako ti beba bude rh+. Tada ces dobiti cjepivo , tipa nekoliko sati nakon poroda i mirna si. Uglavnom, nemas mjesta za paniku, ima nas tu puno rh-.

Hvalaa ti. Tako je . Besplatne su za nas trudnice i dojilje. Nije ni znala moja. Odmah je nazvala i provjerila. Tako da bas super da smo i mi nekog placanja oslobođene😁😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

mara5
    05. Veljača 2021. 11:52

Super, znaci na sljedeci pregled idem u suknji 😂 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Matejaa95
    05. Veljača 2021. 13:10

Curkee jel moguce da sam kad sam 16 tj trudna osijacam onako lagane leptirice u trbuhu. Mislim to se danas prvi put dogodilo. Skroz lagano😁💞

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Aneee
    05. Veljača 2021. 14:38

Mirjam bas dobro. Moj prvi trudnicki tečaj je u ponedjeljak, također onilne. Jel imate obilazak bolnice? Meni pise da 2.tjedan imamo obilazak ako se smanji broj zaraženih...I zanimljiva statistika oko spolova 😄 nas je ja mislim 17 u grupi...jedva čekam da vidim kako je to 😁 već sam dobila skripte sto će nam trebati 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    05. Veljača 2021. 14:41

mara5

https://ibb.co/ncxWDk3

Ovo je zakon 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.