Isto necću epiduralnu jer i ovako moja leđa nisu najbolja a nemam ni izbor. Tu gdje planiram roditi nema te mogućnosti. Al izdržat ću....preživi se 😊
url=https://lilypie.com]
Jel se jos kome desilo da ga bole noge od ničeg? Znači kakvu noć sam imala, nisam znala kako da ih namjestim, boljelo me sve od bokova do prstiju. Vrtila sam se čitavu noć ko janje.
.
Btw, evo nas na pola puta 😃🎉
Da zna se dogoditi. Uglavnom dodaj si magnezij ako već nisi!
url=https://lilypie.com]
Isto necću epiduralnu jer i ovako moja leđa nisu najbolja a nemam ni izbor. Tu gdje planiram roditi nema te mogućnosti. Al izdržat ću….preživi se 😊
Tako i sama razmisljam...ako sam izdrzala 2 puta, valjda cu i treći 😂😂.
Iako kod nas ima taj rajski plin pa mozda i to prihvatim...
None
Na 300mg Magnezija sam jos od pocetka trudnoće i skroz sam ok, osim ovog noćas. Nadam se da se neće ponoviti.
Inače isto jako loše spavam u zadnje vrijeme 🥴.
.
Ja ću morati uzet neke njihove droge. Moj najveći strah je da ću se onesvijesti od bola usred poroda.
Na 300mg Magnezija sam jos od pocetka trudnoće i skroz sam ok, osim ovog noćas. Nadam se da se neće ponoviti.
Inače isto jako loše spavam u zadnje vrijeme 🥴.
.
Ja ću morati uzet neke njihove droge. Moj najveći strah je da ću se onesvijesti od bola usred poroda.
Ja sam na prvom porodu mužu rekla tijekom trudova da nek to vadi van kako god zna 😂😂😂a pitali me jel imam kakvih zelja za carskim ili...
None
Ajme ja sam preosjetljiva, mene sve boli🙈
I upravo citam na netu u bolnici gdje trebam roditi protiv bolova se koristi samo TENS i masiranje od strane primalje, znaci umrijet cu🙋♀️🤦♀️
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Spavanje problem od početka! Uopće nisam osjećala onaj kronični umor na početku trudnoće kao većina trudnica..
čak štoviše, imam problem. Ujutro u 6 se probudim prije sova vani, prije alarma moga zaručnika, ispratim ga svako jutro na posao tako što meljem iz kreveta, ne gasim se.
Neki dan sam imala mini napad panike jer ide na poslovni put, a vani je cesta zaleđena i skliska.. pričala, savjetovala, na kraju oplakala i pozdravila ga - i to sve iz kreveta, damski, u 6 ujutro 🤣
I onda me oko 10-11 sastavi takav san da oči ne mogu držati otvorene 😬
Sto se tiče moga straha da nešto nije uredu jer su mi nestali simptomi, išla sam kod dr po doznake i spomenula joj moju zabrinutost. Toliko divna žena i draga 🥰
Riječ je o dr. Mirjani Glavaš iz Osijeka. Sve pohvale, ništa joj nije teško, sasluša svaki problem, pregleda detaljno.. javi se na telefon, odogovori na pitanje. Divna žena, i ona i sestra.
Uglavnom pregledala me.. malac skace, pliva, pleše... sve oke ❤️
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Joojj, još ne razmišljam o porodu 😅 ali jučer sam bila kod frendice koja je rodila dvaput ( prvi put twinsi na carski, drugi prirodno) i rekla mi da neće okolišati, da boooli, i blago nama koji prvi put idemo roditi pa ne znamo koji su to bolovi! 😅😂 Nisam znala da li da se smijem ili da plačem. Ali nije me uplašila, tješim se da ako su toliko žene rodile, da ću i ja! 😁
Jel se jos kome desilo da ga bole noge od ničeg? Znači kakvu noć sam imala, nisam znala kako da ih namjestim, boljelo me sve od bokova do prstiju. Vrtila sam se čitavu noć ko janje.
.
Btw, evo nas na pola puta 😃🎉
U 1.trudnoći mi je to krenulo tek u 8.mj trudnoće, a sada već nakon mjesec dana :-/ Dakle svaku noć, utrne bok pa noga i boli, okrenem se na desni bok pa kad tamo utrnem na isti način, prebacim se na lijevi...pomaže mi istezanje bokova i prepona, hodanje navečer i mg.
Sortiraj odgovore
Najstariji