Kolostrum nemam jos nista, nekako su mi suhe bradavice ali mi je patronazna rekla da nista ne mazem.
Pokrete osjetim slabo ali kontam da mi je jos i rano pa se ne brinem.
miska, ne smije se bradavice ni ovim uljem za strije? Ups... jel znas zasto? Imam osjecaj da su mi od papira, prokrvarit ce u grudnjaku ako nesto ne stavim na njih nakon tusa.Ā

š±š¼āāļø27, stadij IV endo
š§š»32
A Å”ta kad poÄne izlazit kolostrum? Jel se moraju nosit kakvi jastiÄiÄi ili? Äitala sam da buduÄe mame poÄnu izdajat veÄ polako i spremati mlijeko u Å”krinju za prve dane... Jel kolostrum garancija da Äe mama imati mlijeka i dojit bez problema? š Ne znam niÅ”ta o tome, prosvijetlite me š
.Ā
Å to se udaraca tiÄe, ovo Å”to ja osjetim nije, vjerujem, ni sliÄno pravom kicku ili udarcu... PoÅ”to mi je posteljica sprijeda osjetim baÅ” lagani lagani udarac i kad se desi podsjeti me da je ovo sve stvarno ā¤ļø
.Ā
Opet snijega... Nekako imam osjeÄaj da je ova zima baÅ” dugaaaa...Ā
Kaze da se ne smije mazati bradavice jer smeta zlijezdama kod pripreme za dojenje. Mogu se mazati grudi okolo ali lagano samo, bez jake masaze.
Nikako se ne smiju izdajati, jako stiskati, nista bas jer moze doci do preuranjenih trudova! I to mi nije samo patronazna rekla nego vise osoba.

Mislim da ako izadje kolostrum onda se to lagano moze razmazati po bradavici, nikakva ulja ni kreme.

Boookk cure!
JuÄer cijeli dan me bolio trbuh, ligamenti, miÅ”iÄi, ne znam ni ja Å”ta. Nikako se namjestiti, sjediti nisam mogla, ni ležati. Danas je bolje. š Udarce ili pokrete osjetim tu i tamo, nisam ni sigurna da li je to to š
ali sinoÄ dok sam ležala na boku, bilo je najsliÄnije udarcu, toÄno ispod pupka. š A kako mi je posteljica ispred, ne oÄekujem da Äu joÅ” Äuti, mooozda sljedeÄi tjedan. Sad Äekamo sljedeÄi petak i 4d uzv šĀ
I kreÄemo u renovaciju kuhinje i blagovaone pa Äe nam biti zabavno! Sve ide van osim plocica na podu š za dva tjedna dolazi nova kuhinja, tako da veÄ ovaj tjedan imam posla i sve moram staviti van, sve izvaditi. A umorim se brzo, pa moram sjesti i tako u krug! š

Paulaa Äestitam na deÄku!
Lullaby evo se i ja iden pituravat u srijeduā¦jedva Äekam ne bit klaun. Ne pituram svaki mjesec pa baÅ” jedva Äekam.
Miska ni ja nemam kolistrum, nisam ni u 1T. Draze mi je tako š
A jel problem ako se pojavi ovak rano? Mislim Äitala sam da se zna pojaviti sredinom trudnoce, a I meni nije bilo puno nego 2 kapi doslovno.
I da ja nemam pojma gdje mi je posteljica toÄno jer to mi gin nije ni rekao bas š
I ja sam u iÅ”Äekivanju pokreta, udaraca ili kako god se zvalo. Mislim da sam prije dva tjedna neÅ”to osjetila i nakon toga niÅ”ta. Meni je posteljica sprijeda pa ni ne oÄekujem neke jake udarce jer navodno iz tog razloga su blaži i kasnije se osjeti. JuÄer i danas me baÅ” presjecaju trbuÅ”ni miÅ”iÄi pa oÄekujem i poveÄanje trbuÅ”ÄiÄa uskoro, za koji mislim da nije neki velik ako usporedim sa slikama na netu.
Evo i fotkice, raÄunajte da ima i mog Å”pekiÄa šš
https://ibb.co/prxNrqN
https://ibb.co/Trqj9Vk

02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +𤰠nadamo se najboljem š¤±
It's a boy šš£š¶
28.06.2021. TreÄa sreÄa i ljubav najveÄa š¶
08/23 biokemijska
Kaze da se ne smije mazati bradavice jer smeta zlijezdama kod pripreme za dojenje. Mogu se mazati grudi okolo ali lagano samo, bez jake masaze.
Nikako se ne smiju izdajati, jako stiskati, nista bas jer moze doci do preuranjenih trudova! I to mi nije samo patronazna rekla nego vise osoba.
Da, i ja sam to Äula, nikakvo gnjecenje grudi da izlazi kolostrum jer može doÄi do grÄenja maternice i trudova.Ā

Evo i mog š Nekako je cudnog oblikaš¤£
https://ibb.co/TRwp4wX

š© 26
š§31
ā”ļøš¤° 9/2020
ā 17.11.2020.
Evo i mog š Nekako je cudnog oblikaš¤£
https://ibb.co/TRwp4wX
Pratimo se i po tjednima i po velicini stomaka cini mi se.. kad gleda cure od 17 18 19 tjedana moj mi se cini ogroman š

š
āāļø30, šāāļø29
Joj sreÄa pa nemamo gdje izlaziti I moj izrast do pol glave š¤£š¤£ taman se trebala farbati I onda dobijem pozitivan test ahahha š
I zima je pa samo kapu na glavu š¤£š¤£
Evo moji nalazi stigli zvao gin da moram samo pokupiti recept podigli mi terapiju za Å”titnjaÄu sa 75 na 100. Kažu malo poviseno ali da je to normalno u trudnoÄi
I ja sam dobila terapiju za Å”titnu jutros, doktorica me zvala pa Äu u apoteku po recept i tablete.
Sve Äe to biti ok šš¤

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji