Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    25. Siječanj 2021. 11:47

miska

Kolostrum nemam jos nista, nekako su mi suhe bradavice ali mi je patronazna rekla da nista ne mazem.
    Pokrete osjetim slabo ali kontam da mi je jos i rano pa se ne brinem.

miska, ne smije se bradavice ni ovim uljem za strije? Ups... jel znas zasto? Imam osjecaj da su mi od papira, prokrvarit ce u grudnjaku ako nesto ne stavim na njih nakon tusa. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

25. Siječanj 2021. 11:59

A šta kad počne izlazit kolostrum? Jel se moraju nosit kakvi jastičići ili? Čitala sam da buduće mame počnu izdajat već polako i spremati mlijeko u škrinju za prve dane... Jel kolostrum garancija da će mama imati mlijeka i dojit bez problema? 🙈 Ne znam ništa o tome, prosvijetlite me 🙈

Što se udaraca tiče, ovo što ja osjetim nije, vjerujem, ni slično pravom kicku ili udarcu... Pošto mi je posteljica sprijeda osjetim baš lagani lagani udarac i kad se desi podsjeti me da je ovo sve stvarno ❤️

Opet snijega... Nekako imam osjećaj da je ova zima baš dugaaaa... 

miska
    25. Siječanj 2021. 12:06

Kaze da se ne smije mazati bradavice jer smeta zlijezdama kod pripreme za dojenje. Mogu se mazati grudi okolo ali lagano samo, bez jake masaze.
    Nikako se ne smiju izdajati, jako stiskati, nista bas jer moze doci do preuranjenih trudova! I to mi nije samo patronazna rekla nego vise osoba.

miska
    25. Siječanj 2021. 12:08

Mislim da ako izadje kolostrum onda se to lagano moze razmazati po bradavici, nikakva ulja ni kreme.

Hedwig.Z
    25. Siječanj 2021. 12:09

Boookk cure!
    Jučer cijeli dan me bolio trbuh, ligamenti, mišići, ne znam ni ja šta. Nikako se namjestiti, sjediti nisam mogla, ni ležati. Danas je bolje. 😊 Udarce ili pokrete osjetim tu i tamo, nisam ni sigurna da li je to to 😅 ali sinoć dok sam ležala na boku, bilo je najsličnije udarcu, točno ispod pupka. 😍 A kako mi je posteljica ispred, ne očekujem da ću još čuti, mooozda sljedeći tjedan. Sad čekamo sljedeći petak i 4d uzv 😍 
    I krećemo u renovaciju kuhinje i blagovaone pa će nam biti zabavno! Sve ide van osim plocica na podu 😁 za dva tjedna dolazi nova kuhinja, tako da već ovaj tjedan imam posla i sve moram staviti van, sve izvaditi. A umorim se brzo, pa moram sjesti i tako u krug! 😁

Orhideja1
    25. Siječanj 2021. 12:09

Orhideja1

ana.b.

Mallla

Paulaa čestitam na dečku!
    Lullaby evo se i ja iden pituravat u srijedu…jedva čekam ne bit klaun. Ne pituram svaki mjesec pa baš jedva čekam.
    Miska ni ja nemam kolistrum, nisam ni u 1T. Draze mi je tako 😊

A jel problem ako se pojavi ovak rano? Mislim čitala sam da se zna pojaviti sredinom trudnoce, a I meni nije bilo puno nego 2 kapi doslovno.
    I da ja nemam pojma gdje mi je posteljica točno jer to mi gin nije ni rekao bas 😅

I ja sam u iščekivanju pokreta, udaraca ili kako god se zvalo. Mislim da sam prije dva tjedna nešto osjetila i nakon toga ništa. Meni je posteljica sprijeda pa ni ne očekujem neke jake udarce jer navodno iz tog razloga su blaži i kasnije se osjeti. Jučer i danas me baš presjecaju trbušni mišići pa očekujem i povećanje trbuščića uskoro, za koji mislim da nije neki velik ako usporedim sa slikama na netu.

Evo i fotkice, računajte da ima i mog špekića 🙊🙊

https://ibb.co/prxNrqN

https://ibb.co/Trqj9Vk

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Hedwig.Z
    25. Siječanj 2021. 12:10

miska

Kaze da se ne smije mazati bradavice jer smeta zlijezdama kod pripreme za dojenje. Mogu se mazati grudi okolo ali lagano samo, bez jake masaze.
    Nikako se ne smiju izdajati, jako stiskati, nista bas jer moze doci do preuranjenih trudova! I to mi nije samo patronazna rekla nego vise osoba.

Da, i ja sam to čula, nikakvo gnjecenje grudi da izlazi kolostrum jer može doći do grčenja maternice i trudova. 

Lora27621
    25. Siječanj 2021. 12:25

Evo i mog 😊 Nekako je cudnog oblika🤣
    https://ibb.co/TRwp4wX

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

mara5
    25. Siječanj 2021. 12:34

Lora27621

Evo i mog 😊 Nekako je cudnog oblika🤣
    https://ibb.co/TRwp4wX

Pratimo se i po tjednima i po velicini stomaka cini mi se.. kad gleda cure od 17 18 19 tjedana moj mi se cini ogroman 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    25. Siječanj 2021. 12:36

ana.b.

Joj sreća pa nemamo gdje izlaziti I moj izrast do pol glave 🤣🤣 taman se trebala farbati I onda dobijem pozitivan test ahahha 😅
    I zima je pa samo kapu na glavu 🤣🤣
    Evo moji nalazi stigli zvao gin da moram samo pokupiti recept podigli mi terapiju za štitnjaču sa 75 na 100. Kažu malo poviseno ali da je to normalno u trudnoći

I ja sam dobila terapiju za štitnu jutros, doktorica me zvala pa ću u apoteku po recept i tablete.
    Sve će to biti ok 🙏🤗

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.