Dobrodosle sve nove mamice i nadam se da ce svima koji se muce s mucninama ii bolovima doc ljepisi period u 2. Tromjesecju!
.
Hahahah ovo sa spekom u pol 5 ujutro sve! Bas sam se nasmijala...al neka, nakon mucnina treba se veselit tim željama ludim da napokon malo uzivamo u onom sta jedemo.
.
Nasmijala sam se i na "piška" umjesto "miška" inace ja svoju mamu znam zvat iz milja miška :))
.
Mi ovih dana planiamo malo obic west gate da vidimo sta se nudi, sta bi sta nebi od stvarcica..kinderbet sigurno da, a za komodicu nemamo mjesta pa cemov to nekak drugačije rijesit.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Kad mi netko kaže Jel beba oživila? 🤬🤬🤬
I onda se još uvrijedi kada kažem da je živa od začeća. Kaže nije živa, ne osjećaš je još. E....
Danas sam poseban mamac za specijalce.
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Jao Boze svasta...al iskreno ne cudim se, s brojem pobacaja u svijetu ocito su neki kojima je to u interesu uspjeli žene uvjeriti da beba i nije živa ili da to uopce nije beba do nekog magicnog XY tjedna kad oživi...u 21. Stoljecu..tuzno ali istinito.
.
Btw sve prakticne mame koje straze 1u1 kolica evo neka nova na koja sam naisla i jako su mi simpa i zbog izgleda ali i specifikacije su dobre..to su ova: https://www.igracke.me/proizvod/CS3912/cosatto-kolica-woosh-miss-dinomite nisu ni skupa, al vidim nema ih trenutno kod nas. Pa bacite oko kog zanima. Takoder sam dobila preporuku za Joolz 1u1, ne sjecam se kak se zovu, ak se ne varam HUB ili tako nesto katko (necu sad ic gledat jer ce mi oobrisat pourku mobitel). Al ona su dosta vise fancy i skuplja..
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
I onda se još uvrijedi kada kažem da je živa od začeća. Kaže nije živa, ne osjećaš je još. E….
Isto ovo je i meni svekrva rekla. Mislim da mi je iste sekunde pol glave posijedilo 🙄 uzas
I onda se još uvrijedi kada kažem da je živa od začeća. Kaže nije živa, ne osjećaš je još. E….
Ajme da, to mi je hit ili tipa "kad ozivi proc ce mucnine", pa da onsa ih ni nebi trebala imati nikad XD
2021. M 💗
Mene na srecu nitko nije pitao takvu glupost 🙄
Meni se izgledmo svidjaju joolz hub, nisam citala specifikacije, ali drago mi je sto cujem da ih neko prepocuje 🙌
Moram se pohvaliti da sam nakon 3 mjeseca napokon doruckovala zobenu kasu, i bas mi je bila odlicna! 😋
Malla ovo sto si govorila da moramo nauciti stat, uopce nemam osjecaj kad bi trebala, tj stanem kad doslovno vise nista ne mogu a poprilicno sam sigurna da je to vec kasno.
Takodjer igra sa necakinjama, nesvjesno ih dizem vrtim, zalete se na mene skacu, drugi me moraju opominjati i galamit na klinke zato jer ja zaboravim da se trebam paziti.
I onda se znam nasalit, pripremam se za drugo pa vjezbam s njima kako ce mi biti.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mene na srecu nitko nije pitao takvu glupost 🙄
Meni se izgledmo svidjaju joolz hub, nisam citala specifikacije, ali drago mi je sto cujem da ih neko prepocuje 🙌
Moram se pohvaliti da sam nakon 3 mjeseca napokon doruckovala zobenu kasu, i bas mi je bila odlicna! 😋
Malla ovo sto si govorila da moramo nauciti stat, uopce nemam osjecaj kad bi trebala, tj stanem kad doslovno vise nista ne mogu a poprilicno sam sigurna da je to vec kasno.
Takodjer igra sa necakinjama, nesvjesno ih dizem vrtim, zalete se na mene skacu, drugi me moraju opominjati i galamit na klinke zato jer ja zaboravim da se trebam paziti.
I onda se znam nasalit, pripremam se za drugo pa vjezbam s njima kako ce mi biti.
E to je to... i ja radim isto to...mislim muz me pogleda i kaže jel ti si baš sama morala vuć taj krevet, nisi mogla čekat...ja ga pogledam kao šta je njemu a zapravo jasno je da pretjerujem. Nekad se sjetim da ne moram sve isti dan ili da može netko drugi al rijetki su ti bistri trenutci.
url=https://lilypie.com]
Ajme da, to mi je hit ili tipa "kad ozivi proc ce mucnine", pa da onsa ih ni nebi trebala imati nikad XD
Ova mi je najjača....ja bi odgovorila pa srce kuca živa je na početku i onda me gledaju kao da sam s marsa pala...ne kužim al baš su specijalci.
url=https://lilypie.com]
Joj koja glupost nikad nisam čula to pitanje 'jel beba ozivila' 🙈🙈 ljudima svašta pada na pamet.
Ja još ne osjetim udarce/pokrete...jedino ono što sam imala par puta da se na jednoj strani stomak kao stvrdne kao da se beba namjesti na toj strani...jedva čekam te pokrete da osjetim odmah biti još mirnija 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
A piska mobitel sam ispravio kad sam napisala miska hahaha i ja sam se nasmijala kad sam vidjela 🤣🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji