Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    24. Siječanj 2021. 23:19

Cure ima li koja problema s krvarenjem desni? Meni baš krvare pri pranju zubi, a jučer sam koncem valjda malo jače pritisnula i dobro je krvarilo 😳
    Cure koje povraćate jako, čuvajte se i odmarajte.  Moja frendica je imala takvu trudnoću, cijelo vrijeme povraćanje i infuzije, kasnije čak i druge komplikacije. Vidila sam po njoj koja je to muka, ali sve će se to isplatiti ❤️
    Ja sam u mučninama i vrtoglavicama, ali bez povraćanja. Nadam se da će uskoro proći. To + dijeta koju moram držati me ubijaju trenutno. Baš sam čangrizava. Ne znam kako me muž trpi 😂
    Što se tiče ovog je li beba oživila prvi put čujem 😳 Ali to su bakice, što ćeš s njima.

matea1989
    24. Siječanj 2021. 23:33

Čitam vas al nikako se oglasit, zaboravila sam šifru 🤦🏻‍♀️😆 što se tiče krvarenja desni mene to užasno muči, dok perem zube bude pokolj, a prokrvare mi i kad bananu zagrizem... Znači užas... Uzela sam neku pastu za krvarenje pa ćemo vidit hoće šta djelovat...inače stvarno nemam problema sa zubima hvala bogu.

paulaa
    25. Siječanj 2021. 00:59

Drage žene,
    Javljam da čekamo dečka 💙💙💙 Saznali u četvrtak, malac se do sada vješto skrivao s pupkovinom medju nogicama 😅
    U srijedu imam konzultacije kod hematologa da vidimo što ćemo s mojim trombofilijama 🙄 

Reuben Pax - rođen 5.6.2021. 💛💛💛

Sofiiva
    25. Siječanj 2021. 07:34

Bojana2017

I da dodam, sami smo, nemamo baš nikoga ko bi je mogao čuvati, osim vrtića 😔

Ajoj onda razumijem, a gledaj, sto se mora-mora se. Ja sam svoju poslala baki i dedi u Herc, jer lezim u bolnici vec 10.dan,a muz ima takav posao da ne moze uzeti godisnji.
     znaci njoj je predobro s njima, a ja ludim jer mi bas fali i zelim da ovo sto prije prodje. 
    Svi smo u nekim svojim problemima, ali kad se sve to zbroji i oduzme opet nije tako strašno i bit će okej. ❤️

Baby S 🧚‍♀️24.12.2018.
    New baby girl🧚‍♀️ 01.07.2021.

Aneee
    25. Siječanj 2021. 08:49

paulaa

Drage žene,
    Javljam da čekamo dečka 💙💙💙 Saznali u četvrtak, malac se do sada vješto skrivao s pupkovinom medju nogicama 😅
    U srijedu imam konzultacije kod hematologa da vidimo što ćemo s mojim trombofilijama 🙄

Čestitam na deckicu 😊😊💙 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    25. Siječanj 2021. 08:50

Mene neki strah uhvatio jutros jer ja još ne osjetim pokrete moje bebe kao neke cure tu...ali eto smirivam se u glavi da bi trebalo tek u 20tt 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    25. Siječanj 2021. 09:03

Evo cure i ja prijavljujem curi kolostrum...nije ništa puno sam sam primijetila da je vlažna desna dojka...ja sam mislila da se to pojavljuje tek kasnije još pogotovo ako je u pitanju prva trudnoca 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Lullaby
    25. Siječanj 2021. 09:59

Taman zvala frizerku, imaju oni prirodne boje al kaže ne prekriju sijede, nekima ništa, nekima 60% 🙈 Mislim da ću se morati običnom farbom..nema druge. Ovako izgledam ko da sam iz kanalizacije izašla 😂😂 Hoću biti pofarbana i ošišana i onda ide prva prava trudnička slikica.

Lullaby
    25. Siječanj 2021. 10:00

Čestitke na novom dečkiću 😊

Bojana2017
    25. Siječanj 2021. 10:02

ana.b.

Mene neki strah uhvatio jutros jer ja još ne osjetim pokrete moje bebe kao neke cure tu…ali eto smirivam se u glavi da bi trebalo tek u 20tt 😅

Ništa ne brini zbog pokreta, ja sam ih u prvoj trudnoći osjetila tek poslije 20.tt, više se i ne sjećam tačno kad. 
    Sada je ranije jer znam kakav je osjećaj i šta očekujem. Čak je i muž stavio ruku i osjetio pulsiranje. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.