Cure ima li koja problema s krvarenjem desni? Meni baš krvare pri pranju zubi, a jučer sam koncem valjda malo jače pritisnula i dobro je krvarilo 😳
Cure koje povraćate jako, čuvajte se i odmarajte. Moja frendica je imala takvu trudnoću, cijelo vrijeme povraćanje i infuzije, kasnije čak i druge komplikacije. Vidila sam po njoj koja je to muka, ali sve će se to isplatiti ❤️
Ja sam u mučninama i vrtoglavicama, ali bez povraćanja. Nadam se da će uskoro proći. To + dijeta koju moram držati me ubijaju trenutno. Baš sam čangrizava. Ne znam kako me muž trpi 😂
Što se tiče ovog je li beba oživila prvi put čujem 😳 Ali to su bakice, što ćeš s njima.
Čitam vas al nikako se oglasit, zaboravila sam šifru 🤦🏻♀️😆 što se tiče krvarenja desni mene to užasno muči, dok perem zube bude pokolj, a prokrvare mi i kad bananu zagrizem... Znači užas... Uzela sam neku pastu za krvarenje pa ćemo vidit hoće šta djelovat...inače stvarno nemam problema sa zubima hvala bogu.
Drage žene,
Javljam da čekamo dečka 💙💙💙 Saznali u četvrtak, malac se do sada vješto skrivao s pupkovinom medju nogicama 😅
U srijedu imam konzultacije kod hematologa da vidimo što ćemo s mojim trombofilijama 🙄
Reuben Pax - rođen 5.6.2021. 💛💛💛
I da dodam, sami smo, nemamo baš nikoga ko bi je mogao čuvati, osim vrtića 😔
Ajoj onda razumijem, a gledaj, sto se mora-mora se. Ja sam svoju poslala baki i dedi u Herc, jer lezim u bolnici vec 10.dan,a muz ima takav posao da ne moze uzeti godisnji. znaci njoj je predobro s njima, a ja ludim jer mi bas fali i zelim da ovo sto prije prodje.
Svi smo u nekim svojim problemima, ali kad se sve to zbroji i oduzme opet nije tako strašno i bit će okej. ❤️
Baby S 🧚♀️24.12.2018.
New baby girl🧚♀️ 01.07.2021.
Drage žene,
Javljam da čekamo dečka 💙💙💙 Saznali u četvrtak, malac se do sada vješto skrivao s pupkovinom medju nogicama 😅
U srijedu imam konzultacije kod hematologa da vidimo što ćemo s mojim trombofilijama 🙄
Čestitam na deckicu 😊😊💙
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mene neki strah uhvatio jutros jer ja još ne osjetim pokrete moje bebe kao neke cure tu...ali eto smirivam se u glavi da bi trebalo tek u 20tt 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Evo cure i ja prijavljujem curi kolostrum...nije ništa puno sam sam primijetila da je vlažna desna dojka...ja sam mislila da se to pojavljuje tek kasnije još pogotovo ako je u pitanju prva trudnoca 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Taman zvala frizerku, imaju oni prirodne boje al kaže ne prekriju sijede, nekima ništa, nekima 60% 🙈 Mislim da ću se morati običnom farbom..nema druge. Ovako izgledam ko da sam iz kanalizacije izašla 😂😂 Hoću biti pofarbana i ošišana i onda ide prva prava trudnička slikica.
Mene neki strah uhvatio jutros jer ja još ne osjetim pokrete moje bebe kao neke cure tu…ali eto smirivam se u glavi da bi trebalo tek u 20tt 😅
Ništa ne brini zbog pokreta, ja sam ih u prvoj trudnoći osjetila tek poslije 20.tt, više se i ne sjećam tačno kad.
Sada je ranije jer znam kakav je osjećaj i šta očekujem. Čak je i muž stavio ruku i osjetio pulsiranje.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji