Kolostrum nemam jos nista, nekako su mi suhe bradavice ali mi je patronazna rekla da nista ne mazem.
Pokrete osjetim slabo ali kontam da mi je jos i rano pa se ne brinem.
Mene neki strah uhvatio jutros jer ja još ne osjetim pokrete moje bebe kao neke cure tu…ali eto smirivam se u glavi da bi trebalo tek u 20tt 😅
Ništa ne brini zbog pokreta, ja sam ih u prvoj trudnoći osjetila tek poslije 20.tt, više se i ne sjećam tačno kad.
Sada je ranije jer znam kakav je osjećaj i šta očekujem. Čak je i muž stavio ruku i osjetio pulsiranje.
Svjesna sam ja toga ali valjda sad to najviše cekamo, pa sam nestrpljiva 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Taman zvala frizerku, imaju oni prirodne boje al kaže ne prekriju sijede, nekima ništa, nekima 60% 🙈 Mislim da ću se morati običnom farbom..nema druge. Ovako izgledam ko da sam iz kanalizacije izašla 😂😂 Hoću biti pofarbana i ošišana i onda ide prva prava trudnička slikica.
U koju boju se bojas? Ja prebojam sijedi izrast sa prirodnijom farbom iz DM-a, zove se Martis (malo je skuplja, oko 50 kn kutija). Probala sam smeđu i svijetlo smeđu i prekrile su mi sijede. Frizerka se cudila kad sam isla na to stavljat pramenove, da je super, samo da ne pokusavam sa jos svjetlijima jer s plavim farbama je upitno bi li uspjela...ali tko zna, mozda i bi, samo ne bih htjela biti bas plava...
Gle, prava prirodna farba je samo kana, a sve ove iz BioBia i Dm prirodne su poluprirodne tako da ipak mogu prekriti sijede, a nemaju neke od nastetnijih sastojaka koje obicne farbe sve imaju: sls, resorcin, parabene...ne znam sta vec ne.. :)
E da, Lullaby, mozes i kupiti farbu koju zelis pa odnijet frizerki da te ona prefarba. :)
A ako ti ne bude valjalo, uvijek te moze frizerka s obicnom farbom prefarbati... ja ti preporucam da probas prirodnu sad vec kad razmisljas o tome, mozda se iznenadis kako je super. Ja se ne bi vratila na obicne farbe koje uzasno smrde i peku, nakon ove prirodne martis koja kao da sam sampon stavila na kosu, nista ne smrdi i ne smeta...a kosa mi je lijepa i zdrava...
Aaa bravo Lucky, predobro!
Ana uskoro ce, gdje ti je posteljica, onq nekad zna ublazavat udarce. A u svakom slucaju uskoro c3 pocet i kod tebe party.
url=https://lilypie.com]
Joj sreća pa nemamo gdje izlaziti I moj izrast do pol glave 🤣🤣 taman se trebala farbati I onda dobijem pozitivan test ahahha 😅
I zima je pa samo kapu na glavu 🤣🤣
Evo moji nalazi stigli zvao gin da moram samo pokupiti recept podigli mi terapiju za štitnjaču sa 75 na 100. Kažu malo poviseno ali da je to normalno u trudnoći
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Paulaa čestitam na dečku!
Lullaby evo se i ja iden pituravat u srijedu...jedva čekam ne bit klaun. Ne pituram svaki mjesec pa baš jedva čekam.
Miska ni ja nemam kolistrum, nisam ni u 1T. Draze mi je tako 😊
url=https://lilypie.com]
Lullaby evo se i ja iden pituravat u srijedu…jedva čekam ne bit klaun. Ne pituram svaki mjesec pa baš jedva čekam.
A jel problem ako se pojavi ovak rano? Mislim čitala sam da se zna pojaviti sredinom trudnoce, a I meni nije bilo puno nego 2 kapi doslovno.
I da ja nemam pojma gdje mi je posteljica točno jer to mi gin nije ni rekao bas 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Lullaby evo se i ja iden pituravat u srijedu…jedva čekam ne bit klaun. Ne pituram svaki mjesec pa baš jedva čekam.
A jel problem ako se pojavi ovak rano? Mislim čitala sam da se zna pojaviti sredinom trudnoce, a I meni nije bilo puno nego 2 kapi doslovno.
I da ja nemam pojma gdje mi je posteljica točno jer to mi gin nije ni rekao bas 😅
I ja sam u iščekivanju pokreta, udaraca ili kako god se zvalo. Mislim da sam prije dva tjedna nešto osjetila i nakon toga ništa. Meni je posteljica sprijeda pa ni ne očekujem neke jake udarce jer navodno iz tog razloga su blaži i kasnije se osjeti. Jučer i danas me baš presjecaju trbušni mišići pa očekujem i povećanje trbuščića uskoro, za koji mislim da nije neki velik ako usporedim sa slikama na netu.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji