Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    25. Siječanj 2021. 10:23

Kolostrum nemam jos nista, nekako su mi suhe bradavice ali mi je patronazna rekla da nista ne mazem.
    Pokrete osjetim slabo ali kontam da mi je jos i rano pa se ne brinem.

Aneee
    25. Siječanj 2021. 10:36

Bojana2017

ana.b.

Mene neki strah uhvatio jutros jer ja još ne osjetim pokrete moje bebe kao neke cure tu…ali eto smirivam se u glavi da bi trebalo tek u 20tt 😅

Ništa ne brini zbog pokreta, ja sam ih u prvoj trudnoći osjetila tek poslije 20.tt, više se i ne sjećam tačno kad.
    Sada je ranije jer znam kakav je osjećaj i šta očekujem. Čak je i muž stavio ruku i osjetio pulsiranje.

Svjesna sam ja toga ali valjda sad to najviše cekamo, pa sam nestrpljiva 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    25. Siječanj 2021. 10:57

Lullaby

Taman zvala frizerku, imaju oni prirodne boje al kaže ne prekriju sijede, nekima ništa, nekima 60% 🙈 Mislim da ću se morati običnom farbom..nema druge. Ovako izgledam ko da sam iz kanalizacije izašla 😂😂 Hoću biti pofarbana i ošišana i onda ide prva prava trudnička slikica.

U koju boju se bojas? Ja prebojam sijedi izrast sa prirodnijom farbom iz DM-a, zove se Martis (malo je skuplja, oko 50 kn kutija). Probala sam smeđu i svijetlo smeđu i prekrile su mi sijede. Frizerka se cudila kad sam isla na to stavljat pramenove, da je super, samo da ne pokusavam sa jos svjetlijima jer s plavim farbama je upitno bi li uspjela...ali tko zna, mozda i bi, samo ne bih htjela biti bas plava... 
    Gle, prava prirodna farba je samo kana, a sve ove iz BioBia i Dm prirodne su poluprirodne tako da ipak mogu prekriti sijede, a nemaju neke od nastetnijih sastojaka koje obicne farbe sve imaju: sls, resorcin, parabene...ne znam sta vec ne.. :) 

Kiflica
    25. Siječanj 2021. 10:58

E da, Lullaby, mozes i kupiti farbu koju zelis pa odnijet frizerki da te ona prefarba. :) 

Kiflica
    25. Siječanj 2021. 11:03

A ako ti ne bude valjalo, uvijek te moze frizerka s obicnom farbom prefarbati... ja ti preporucam da probas prirodnu sad vec kad razmisljas o tome, mozda se iznenadis kako je super. Ja se ne bi vratila na obicne farbe koje uzasno smrde i peku, nakon ove prirodne martis koja kao da sam sampon stavila na kosu, nista ne smrdi i ne smeta...a kosa mi je lijepa i zdrava...

Mallla
    25. Siječanj 2021. 11:27

Aaa bravo Lucky, predobro!
    Ana uskoro ce, gdje ti je posteljica, onq nekad zna ublazavat udarce. A u svakom slucaju uskoro c3 pocet i kod tebe party.

url=https://lilypie.com]

Aneee
    25. Siječanj 2021. 11:28

Joj sreća pa nemamo gdje izlaziti I moj izrast do pol glave 🤣🤣 taman se trebala farbati I onda dobijem pozitivan test ahahha 😅
    I zima je pa samo kapu na glavu 🤣🤣
    Evo moji nalazi stigli zvao gin da moram samo pokupiti recept podigli mi terapiju za štitnjaču sa 75 na 100. Kažu malo poviseno ali da je to normalno u trudnoći

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Mallla
    25. Siječanj 2021. 11:30

Paulaa čestitam na dečku!
    Lullaby evo se i ja iden pituravat u srijedu...jedva čekam ne bit klaun. Ne pituram svaki mjesec pa baš jedva čekam.
    Miska ni ja nemam kolistrum, nisam ni u 1T. Draze mi je tako 😊

url=https://lilypie.com]

Aneee
    25. Siječanj 2021. 11:40

Mallla

Lullaby evo se i ja iden pituravat u srijedu…jedva čekam ne bit klaun. Ne pituram svaki mjesec pa baš jedva čekam.

A jel problem ako se pojavi ovak rano? Mislim čitala sam da se zna pojaviti sredinom trudnoce, a I meni nije bilo puno nego 2 kapi doslovno. 
    I da ja nemam pojma gdje mi je posteljica točno jer to mi gin nije ni rekao bas 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Orhideja1
    25. Siječanj 2021. 11:47

ana.b.

Mallla

Lullaby evo se i ja iden pituravat u srijedu…jedva čekam ne bit klaun. Ne pituram svaki mjesec pa baš jedva čekam.

A jel problem ako se pojavi ovak rano? Mislim čitala sam da se zna pojaviti sredinom trudnoce, a I meni nije bilo puno nego 2 kapi doslovno.
    I da ja nemam pojma gdje mi je posteljica točno jer to mi gin nije ni rekao bas 😅

I ja sam u iščekivanju pokreta, udaraca ili kako god se zvalo. Mislim da sam prije dva tjedna nešto osjetila i nakon toga ništa. Meni je posteljica sprijeda pa ni ne očekujem neke jake udarce jer navodno iz tog razloga su blaži i kasnije se osjeti. Jučer i danas me baš presjecaju trbušni mišići pa očekujem i povećanje trbuščića uskoro, za koji mislim da nije neki velik ako usporedim sa slikama na netu. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.