Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    24. Siječanj 2021. 08:27

Jutro 🤰🤗
    Ana drago mi je ds se vec bolje osjecas i razumijem te.
    Osobno nisam imala tegoba, ali kak je proslo 12t  ja kao da  vise nissm trudns, puna sam elana i snage.
    Jucer sam se uhvatila spremanja, pol dana sam spremala nema plocice koju nisam presla, a u 20:00 sam padala sa nogu 😅😅 zaspala sam u sekundi.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    24. Siječanj 2021. 09:54

Mara I ja kad sam presla 12tt imala vise snage ali su jos mucnine trajale i naravno sto bi se vise kretala vise bih povracala ali sad je hvala bogu stanje super 😊
    Točkica da presretna sam što ga imam 🥰 
    Kakve smoothie pravis? Da čim se dođe do tog carobnog 12tt kao nekim čudom sva se snaga vrati 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Raven7
    24. Siječanj 2021. 10:12

Jutro trudnice drage 🤗
    Ana bas mi je drago zbog tebe sto se sve polako vraca u normalu🤩
    Meni isto polako mucnine prestaju, povracanje je jos prisutno ujutro, ali zanemarivo kao prije.
    Ne mogu vjerovati kako vrijeme brzo prolazi, vec smo usli u 5.mjesec trudnoce, nekako mi je sve to nestvarno 🤰🏽🥰
    Ana da te pitam o tvojoj prehrani ili jelovniku oreko dana, posto smo tu negdje s tim mucninama😅 meni ujutro pase samo pasteta, za rucak sam pocela kuhat malo rize i piletine, tu i tamo grah, nekad muz ode po tortilje, izmedju je mpzda kompot od breskve, nekad i pokoja jabuka, te nesto slano tipa cips i smoki. Jednostavno na nista drugo se ne mpgu natjerati jer mi jos ponekad sve smrdi, ali ajde ide na bolje medjutim imam taj osjecaj da je to na ovaj nacin bas nezdravo 🧐 sto vi mislite?

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Aneee
    24. Siječanj 2021. 10:32

Raven7

Jutro trudnice drage 🤗
    Ana bas mi je drago zbog tebe sto se sve polako vraca u normalu🤩
    Meni isto polako mucnine prestaju, povracanje je jos prisutno ujutro, ali zanemarivo kao prije.
    Ne mogu vjerovati kako vrijeme brzo prolazi, vec smo usli u 5.mjesec trudnoce, nekako mi je sve to nestvarno 🤰🏽🥰
    Ana da te pitam o tvojoj prehrani ili jelovniku oreko dana, posto smo tu negdje s tim mucninama😅 meni ujutro pase samo pasteta, za rucak sam pocela kuhat malo rize i piletine, tu i tamo grah, nekad muz ode po tortilje, izmedju je mpzda kompot od breskve, nekad i pokoja jabuka, te nesto slano tipa cips i smoki. Jednostavno na nista drugo se ne mpgu natjerati jer mi jos ponekad sve smrdi, ali ajde ide na bolje medjutim imam taj osjecaj da je to na ovaj nacin bas nezdravo 🧐 sto vi mislite?

Na početku sam i ja mogla samo pastetu 😅 iako kažu da nije dobra u trudnoći, ali meni je bilo bitno da nesto pojedem pa si mislim bolje i pastetu nego nešto drugo što ću isti momenat izbaciti. Sad već malo više mogu jesti, jako mi paše tjestenina sa špinatom, to nisam nikad povratila, rižu sam tek sad počela malo više jesti jer mi je ona nekako duže trebala da razradi jer I nakon 2 sata kad bi povracala vidila bi rižu (izvinite na opisu 😅). Znaci sve na masnoci prženo ili fritirano mi je izazvalo mucnine. Probaj kuhano meso govedine sa crvenim kupusom to mi je isto jako dobro bilo za zeludac, a i preukusno. Od voća sam grožđe, mango, jabuke, breskve tamanila...ili lubenica (koje nema u ovo doba ali je mm našao za mene 🤣) ali lubenica mi je bila super, jer isto puna vode a nama koje povracamo je to bitno 😊
    Točkica ja još nisam pravila smoothie ali sad kako mogu više jesti i piti razmišljam da malo i s njima probam

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

24. Siječanj 2021. 10:41

Jutreko ☀️
    Ana, muž ti je zlatan, ima da je svaki takav. Drago mi je da si bolje 😊
    Ja sam se jučer za doručak, nakon nabavke namirnica, skršila s krafnama. Toliko su me me ušlagirale da sam pola dana bila u nekom polusnu.
    Danas se vraćam svom jogurtu sa zobenima, chiom i voćem 🙂

miska
    24. Siječanj 2021. 11:14

Dobro jutro dame. Ja u zadnje vrijeme bas lose spavam. Nocas sam bila budna 3-6h, isla na wc, jela slane stapice, citala knjigu. I pocelo me boljeti u donjem dijelu stomaka, kao da su jajnici, i donji dio ledja. I to traje po 10min i onda prestane. Mislim da je zato sto oko 18-20. tjedna bas jako naraste beba pa i stomak bukne. Vjerojatno se misici i ligamenti pripremaju.
    Pocela sam piti sok od brusnice, okus je bas fuj ali kazu da je odlican za mjehur i urinarne infekcije pa cisto za preventivu. 

Aneee
    24. Siječanj 2021. 11:18

miska

Dobro jutro dame. Ja u zadnje vrijeme bas lose spavam. Nocas sam bila budna 3-6h, isla na wc, jela slane stapice, citala knjigu. I pocelo me boljeti u donjem dijelu stomaka, kao da su jajnici, i donji dio ledja. I to traje po 10min i onda prestane. Mislim da je zato sto oko 18-20. tjedna bas jako naraste beba pa i stomak bukne. Vjerojatno se misici i ligamenti pripremaju.
    Pocela sam piti sok od brusnice, okus je bas fuj ali kazu da je odlican za mjehur i urinarne infekcije pa cisto za preventivu.

E tak je meni bilo prije koji dan kao da me zigalo u donjem dijelu trbuha pa sam mislila da je mjehur ali bilo možda dva dana i I to povremeno i to je to...a što se spavanja tiče kako kad...nekad spavam slabo a znala sam i po 12sati u komadu odspavati 😄😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    24. Siječanj 2021. 11:20

Mirjam2

Jutreko ☀️
    Ana, muž ti je zlatan, ima da je svaki takav. Drago mi je da si bolje 😊
    Ja sam se jučer za doručak, nakon nabavke namirnica, skršila s krafnama. Toliko su me me ušlagirale da sam pola dana bila u nekom polusnu.
    Danas se vraćam svom jogurtu sa zobenima, chiom i voćem 🙂

Hvala. 😊 
    U krafnice pogotovo ako je od mermelade 😋😋
    Doduše ne jedem bas nesto slatko, ali krafnu bi mogla 😄 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

miska
    24. Siječanj 2021. 11:20

Ne trebamo se forsirati i raditi svasta po kuci. Zato su muzevi tu da pomognu. Ja odmaram, skuham rucak, usisam malo stan na brzaka, opeglam nesto malo kad zatreba. Pranje rublja (odvojena nam je praonica pa mi je tesko za nositi) i ciscenje kupaonice obavi muz. 🙂

• Maryy29
    24. Siječanj 2021. 11:22

Cure moje drage, ne znam dal ima ko situaciju kao ja, na pocetku trudnoće idealno nije bilo nekih mucnina. Sad zadnja dva tjedna katastrofa ujutro se probudim, budem gladna i sta god pojedem ili popijem odmah pivracanje, probala sam da ne jedem nista al onda jos gore povracam neku kiselinu.. Sve u svem uzas,ne smijem ni pomislit na hranu ni uc u kuhinju, odma mi se povraca, nisam se udebljala ni kilo..ovo mi je sve strasno... 

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.