Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    19. Siječanj 2021. 17:37

Mallla kad su ti se počele pojavljivati strije u prvoj trudnoci?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    19. Siječanj 2021. 17:48

ana.b.

Mallla kad su ti se počele pojavljivati strije u prvoj trudnoci?

Oko 30og tjedna. Valjda je tada koži postalo previše. A bas sam pošteno popucala bez obzira što sam se mazala.

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    19. Siječanj 2021. 18:02

Mislim da ne razumijete sto znaci pretjerivanje... normalna kolicina utz je koliko dan dr.propisuju, nekome 1 x mjesecno ako nema rizicnu trudnocu, a nekome cak i 1x tjedno kada je neki problem. Također paze da to bude kratko. Necemo pretjerivati i poceti odbijati nuzne preglede iz strahova. Ali necemo ni kupovati kucne baby ultrazvuke i svaki dan sat pola piliti s tim po trubuhu, niti placati ne znam koliko puta u trudnocj 4d da se idemo diviti bebici i imati slikice i snimkice... Svi clanci govore samo o pretjerivanjima, ne o stetnosti normalne kolicine dijagnostike.... Netko je u grupi pitao jel nam svaki put dr.ukljuci 3D pa je tu krenula tema. :) 

19. Siječanj 2021. 18:04

Luckyy42

Malllaa bas si redovito mazala?
    Strah me kak ce onda nama ljencinama za maznje biti🤔🙉

Mazanje i puno puno tekućine! 

Kiflica
    19. Siječanj 2021. 18:05

Moj businac je nisko i lagano je obli, vidi se kad ga namjerno istaknem, a ako ne, ne bi se toliko kuzio. Nemam lineu negru niti povecanu dlakavost, a ni cicke mi nisu narasle jos. Jos bi se mogla kamuflirati da hocu, ali ja sad stalno nosim uske vestice i tajice da se vidi! 😂 Kako smo ponosne s nasim trbuscicima😊

19. Siječanj 2021. 18:13

Meni se trbuh bas jako vidi. Rekla bi da je visoko, okrugli. Ali takva mi je građa, trbuh mi je bio ravan samo kad bi pila vodu i jela salatu. Iskoci doslovno nakon svakog obroka 🙂

Kiflica
    19. Siječanj 2021. 18:28

Realno, beba je jos nisko kod svih nas, tek kad naraste ce se protegnuti prema gornjem dijelu trbuha... Veci gornji dio trbuha je vise zbog nadutosti, ili jer smo se prejele ili zbog građe tijela i tezine... Znam gdje mi je beba prema ultrazvuku, i to je bas nisko, tamo gdje me prolaznici ne bi bas trebali maziti po trbuhu kad ga vide 😂. A ovo sto bi pomazili gore iznad pupka je samo malo obilniji rucak od tog dana, hehe. Joj jedna dobra strana covida je sto ljudi toliko ne prilaze i ne diraju jedni druge... Uvijek sam se grozila da ce mi ljudi ici dirati trbuh! Da, moj muz i moja obitelj, ali da mi susjeda, kolegica s posla ili netko u redu u ducan ide dirat trbuh...uzas

Teja1408
    19. Siječanj 2021. 18:32

Kiflica

Realno, beba je jos nisko kod svih nas, tek kad naraste ce se protegnuti prema gornjem dijelu trbuha… Veci gornji dio trbuha je vise zbog nadutosti, ili jer smo se prejele ili zbog građe tijela i tezine… Znam gdje mi je beba prema ultrazvuku, i to je bas nisko, tamo gdje me prolaznici ne bi bas trebali maziti po trbuhu kad ga vide 😂. A ovo sto bi pomazili gore iznad pupka je samo malo obilniji rucak od tog dana, hehe. Joj jedna dobra strana covida je sto ljudi toliko ne prilaze i ne diraju jedni druge… Uvijek sam se grozila da ce mi ljudi ici dirati trbuh! Da, moj muz i moja obitelj, ali da mi susjeda, kolegica s posla ili netko u redu u ducan ide dirat trbuh…uzas

Ja se tog diranja trbuha bas jezim 😂 jer moja svekrva svima dira trbuh i drzi dugo ruke na njemu, ona u tome ne vidi problem
    Meni je to uzas 🙄😂

Kiflica
    19. Siječanj 2021. 18:40

Haha imam i ja takvih oko sebe... neki su me cak pipkarali dok su se nadali da cu bit trudna, a meni to jos nije bilo ni blizu u planu... Ono, gleda mi trbuh nakon rucka, ja se najedem graha, trbuh se naravno malo ispupci i evo pozivnice da mi svi diraju trbuh i pitaju ima li sta novo🙈. Htjela sam im reci, ima, prdac! 😂 Al nisam, naravno haha. No, srecom vec su skuzili da mi smeta pa me nisu toliko napadali s diranjem sad kad stvarno jesam trudna.

Teja1408
    19. Siječanj 2021. 18:45

Kiflica

Haha imam i ja takvih oko sebe… neki su me cak pipkarali dok su se nadali da cu bit trudna, a meni to jos nije bilo ni blizu u planu… Ono, gleda mi trbuh nakon rucka, ja se najedem graha, trbuh se naravno malo ispupci i evo pozivnice da mi svi diraju trbuh i pitaju ima li sta novo🙈. Htjela sam im reci, ima, prdac! 😂 Al nisam, naravno haha. No, srecom vec su skuzili da mi smeta pa me nisu toliko napadali s diranjem sad kad stvarno jesam trudna.

Super da je sad tak. 
    Ja jos uvijek pokusavam shvatit kak cu se svekrve rijesit. Prvo unuce joj je 😂
    Bit ce svadje 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.