Pozdrav mamama ljetnih bebica!
Zanima me jeste li radile ili ćete Panoramu, u kojem tt i gdje ste je radile? Gledam ovdje po forumu pa nalazim samo Nifty teme.
lp,
Snje
Amber, kažu da inhaliranje dosta pomogne, e sad koliko ima istine u tome ne znam. Drzte se i nadam se da ce proc brzo i blaže.
Rio i Teja predivne slikice 🥰🥰
Cure sretno na pregledima. Moj je prekosutra i cekam vidjeti tko se tu krije 🥰
A snovi su mi svakakvi..a san isprekidan...očekivala sam to 30+
url=https://lilypie.com]
Ja sam preboljela covid, mjesec prije nego li sam ostala trudna. skoro svi doma smo se zarazili i imali relativno blagu kliničku sliku, konzumirali smo svaki dan c vit, mg, zn, jeli domaću mješavinu meda i propolisa, pili domaći 100% sok aronije i mirovali...kada bih se i ulovila kakvog čišćenja ili spremanja brzo sam se umarala pa sam ostavila za zdravija vremena, ionako nam nitko ne smije doći :-) nemaš što drugo nego se kljukati vitaminima, odmarati i čekati da prođe.
Hvala cure. Evo vratila se sa pregleda. Bio je i muz sa mnom. Sve je ok, i rekao je doktor 90% da je musko. 💙 Sliku nemam jer se beba bas sakrila, nikako ju nije uspio lijepo uslikati.
3D/4D je u Njemackoj od 1.1. dozvoljen samo ako je medicinski razlog, ovako se ne smije. Prosli mjesec je dr samo nakratko upalio 3D, sad nije.
Hvala cure. Evo vratila se sa pregleda. Bio je i muz sa mnom. Sve je ok, i rekao je doktor 90% da je musko. 💙 Sliku nemam jer se beba bas sakrila, nikako ju nije uspio lijepo uslikati.
3D/4D je u Njemackoj od 1.1. dozvoljen samo ako je medicinski razlog, ovako se ne smije. Prosli mjesec je dr samo nakratko upalio 3D, sad nije.
Divno, cestitam 😍
Cure koje ste pokupile covid… pliz utjesite me malo da ce sve bit okej, lovi me panika. Jutros testirali pozitivno (muz ima klasicne simptome i dosta je bolestan, ja blage, nemam cak ni temp). Ova nova varijanta u Engleskoj se stvarno siri kao vatra, beskrajno smo se pazili, nismo bili u ducanu 2 mj, nikoga vidjeli osim lijecnika, n95 maske posvuda… i ipak.
Ima li kakva tajna da pobrzam oporavak sebi, a pogotovo muzu koji je totalno strgan?
Puno tekucine, vit D, paracetamol i mirovanje. Inhaliranje nikako ne, osobito ako su respiratorni simptomi jer virus inhaliranjem odlazi dublje u disne puteve i moze uzrokovati pneumoniju. Radim u bolnici i to su bile upute nasih infektologa kad amo se zarazili na poslu. Zelim vam brzi oporavak!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure koje ste pokupile covid… pliz utjesite me malo da ce sve bit okej, lovi me panika. Jutros testirali pozitivno (muz ima klasicne simptome i dosta je bolestan, ja blage, nemam cak ni temp). Ova nova varijanta u Engleskoj se stvarno siri kao vatra, beskrajno smo se pazili, nismo bili u ducanu 2 mj, nikoga vidjeli osim lijecnika, n95 maske posvuda… i ipak.
Ima li kakva tajna da pobrzam oporavak sebi, a pogotovo muzu koji je totalno strgan?
Puno tekucine, vit D, paracetamol i mirovanje. Inhaliranje nikako ne, osobito ako su respiratorni simptomi jer virus inhaliranjem odlazi dublje u disne puteve i moze uzrokovati pneumoniju. Radim u bolnici i to su bile upute nasih infektologa kad amo se zarazili na poslu. Zelim vam brzi oporavak!
Hvala Tiki! Znas li mozda koliko vitamina D smijem? Babica je rekla da bi najradije da ne uzimam viska s obzirom da ga vec ima u kombiniranom vitaminu za trudnice.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Amber ti nemoj ako ga ima u prenatalu, da ne bi bilo previse, a muz moze do 25000i.j tjedno. Postoje sad ampule za kupiti, a idu na recept pa moze traziti svoju dr. da mu prepise.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji