Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • snje
    19. Siječanj 2021. 12:30

Pozdrav mamama ljetnih bebica!
    Zanima me jeste li radile ili ćete Panoramu, u kojem tt i gdje ste je radile? Gledam ovdje po forumu pa nalazim samo Nifty teme.
    lp,
    Snje

Mallla
    19. Siječanj 2021. 12:33

Amber, kažu da inhaliranje dosta pomogne, e sad koliko ima istine u tome ne znam. Drzte se i nadam se da ce proc brzo i blaže.
    Rio i Teja predivne slikice 🥰🥰
    Cure sretno na pregledima. Moj je prekosutra i cekam vidjeti tko se tu krije 🥰
    A snovi su mi svakakvi..a san isprekidan...očekivala sam to 30+

url=https://lilypie.com]

• snje
    19. Siječanj 2021. 12:38

Ja sam preboljela covid, mjesec prije nego li sam ostala trudna. skoro svi doma smo se zarazili i imali relativno blagu kliničku sliku, konzumirali smo svaki dan c vit, mg, zn, jeli domaću mješavinu meda i propolisa, pili domaći 100% sok aronije i mirovali...kada bih se i ulovila kakvog čišćenja ili spremanja brzo sam se umarala pa sam ostavila za zdravija vremena, ionako nam nitko ne smije doći :-) nemaš što drugo nego se kljukati vitaminima, odmarati i čekati da prođe.

miska
    19. Siječanj 2021. 12:42

Hvala cure. Evo vratila se sa pregleda. Bio je i muz sa mnom. Sve je ok, i rekao je doktor 90% da je musko. 💙  Sliku nemam jer se beba bas sakrila, nikako ju nije uspio lijepo uslikati.
    3D/4D je u Njemackoj od 1.1. dozvoljen samo ako je medicinski razlog, ovako se ne smije. Prosli mjesec je dr samo nakratko upalio 3D, sad nije. 

Mallla
    19. Siječanj 2021. 12:49

Očito godina muškića. Čestitam miska 💙

url=https://lilypie.com]

19. Siječanj 2021. 12:59

miska

Hvala cure. Evo vratila se sa pregleda. Bio je i muz sa mnom. Sve je ok, i rekao je doktor 90% da je musko. 💙 Sliku nemam jer se beba bas sakrila, nikako ju nije uspio lijepo uslikati.
    3D/4D je u Njemackoj od 1.1. dozvoljen samo ako je medicinski razlog, ovako se ne smije. Prosli mjesec je dr samo nakratko upalio 3D, sad nije.

Divno, cestitam 😍

miska
    19. Siječanj 2021. 13:02

Hvala vam! 🥰 Imala sam ja i osjecaj da je musko, eto pogodila sam!

🌸TiKiDi🌸
    19. Siječanj 2021. 13:06

Amber

Cure koje ste pokupile covid… pliz utjesite me malo da ce sve bit okej, lovi me panika. Jutros testirali pozitivno (muz ima klasicne simptome i dosta je bolestan, ja blage, nemam cak ni temp). Ova nova varijanta u Engleskoj se stvarno siri kao vatra, beskrajno smo se pazili, nismo bili u ducanu 2 mj, nikoga vidjeli osim lijecnika, n95 maske posvuda… i ipak.

Ima li kakva tajna da pobrzam oporavak sebi, a pogotovo muzu koji je totalno strgan?

Puno tekucine, vit D, paracetamol i mirovanje. Inhaliranje nikako ne, osobito ako su respiratorni simptomi jer virus inhaliranjem odlazi dublje u disne puteve i moze uzrokovati pneumoniju. Radim u bolnici i to su bile upute nasih infektologa kad amo se zarazili na poslu. Zelim vam brzi oporavak! 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Amber
    19. Siječanj 2021. 13:15

🌼TiKi🌼

Amber

Cure koje ste pokupile covid… pliz utjesite me malo da ce sve bit okej, lovi me panika. Jutros testirali pozitivno (muz ima klasicne simptome i dosta je bolestan, ja blage, nemam cak ni temp). Ova nova varijanta u Engleskoj se stvarno siri kao vatra, beskrajno smo se pazili, nismo bili u ducanu 2 mj, nikoga vidjeli osim lijecnika, n95 maske posvuda… i ipak.

Ima li kakva tajna da pobrzam oporavak sebi, a pogotovo muzu koji je totalno strgan?

Puno tekucine, vit D, paracetamol i mirovanje. Inhaliranje nikako ne, osobito ako su respiratorni simptomi jer virus inhaliranjem odlazi dublje u disne puteve i moze uzrokovati pneumoniju. Radim u bolnici i to su bile upute nasih infektologa kad amo se zarazili na poslu. Zelim vam brzi oporavak!

Hvala Tiki! Znas li mozda koliko vitamina D smijem? Babica je rekla da bi najradije da ne uzimam viska s obzirom da ga vec ima u kombiniranom vitaminu za trudnice. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

🌸TiKiDi🌸
    19. Siječanj 2021. 13:19

Amber ti nemoj ako ga ima u prenatalu, da ne bi bilo previse, a muz moze do 25000i.j tjedno. Postoje sad ampule za kupiti, a idu na recept pa moze traziti svoju dr. da mu prepise. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.