Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    19. Siječanj 2021. 13:28

Je, je, imamo Vit D doma, pije on vec mjesecima. Okej, tkao cemo onda, valjda ce mu skoro krenuti na bolje a meni ne na losije. Hvala ti tweetyca, tak se nekak i ja nadam! Znam da je kasnije opasno pa me bas strah za trudnicu u zgradi nasoj koja je pokupila u istoj bolnici kao i ja, a ona u 7.mj... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Olivera
    19. Siječanj 2021. 13:31

snje

Pozdrav mamama ljetnih bebica!
    Zanima me jeste li radile ili ćete Panoramu,u kojem tt i gdje ste je radile? Gledam ovdje po forumu pa nalazim samo Nifty teme.
    lp,
    Snje

Ja sam radila Panoramu, bila sam točno 11 tt onda. Ako te još što zanima samo pitaj

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Bojana2017
    19. Siječanj 2021. 13:33

snje

Pozdrav mamama ljetnih bebica!
    Zanima me jeste li radile ili ćete Panoramu,u kojem tt i gdje ste je radile? Gledam ovdje po forumu pa nalazim samo Nifty teme.
    lp,
    Snje

Ja sam radila Panoramu kad sam bila 11+5, rezultati su stigli za 9 dana (uključujući 2 vikenda i Božić u tom periodu). Ja sam u Puli i radila sam u Zlatnim Rukama, sad ne znam od kud si ti. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Dominique_i_bebita
    19. Siječanj 2021. 13:46

Cure super za dobre preglede super mi je kak nitko nema nekih vecih problema i nek tako ostane! 
    .
    Ja sam isto danas bila sve je super, bebica odgovara 13+3 , 7 cm, popustile mi mucnine, na sljedecem pregledu se nadam saznat spol..i sad valjda napokon krece ono uzivanje u truudnoci! :))
    .
    Za covid vise ne znam sto oprecnih misljenja, ja sam ga preboljela prije trudnoce, nista strasno, ko da sam bila prehlađena, odmarala, pila caj, na kraju i antobiotik i to je to..ozdravila. Nema panike ako si inace zdrava, neboj se, vjerujem sa ces prirodnim putem ozdraviti, samo se odmaraj i dopusti tijelu da se izbori. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

mara5
    19. Siječanj 2021. 14:08

Odlicno curke, bas mi je drago zbog vasih pregleda 🥰
    Poslije posla cu dopisati cure koje su se javile na popis, miska jel pisemo decka ili jos cekamo 😛🤩

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

miska
    19. Siječanj 2021. 14:26

mara5

Odlicno curke, bas mi je drago zbog vasih pregleda 🥰
    Poslije posla cu dopisati cure koje su se javile na popis, miska jel pisemo decka ili jos cekamo 😛🤩

Pa kontam da mozes napisati. 🙂 Ne vjerujem da bi dr govorio da nije poprilicno siguran.

Norrah
    19. Siječanj 2021. 14:32

Ja sam isto prebolila Covid-19 uz blagu temperaturu. Muž je samo njuh bio izgubio. Meni su rekli da bebi nece nista biti, da se samo ne sekiram. Tak da... vitamini, paracetamol i puuuuno pozitive. 🥰

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

Kiflica
    19. Siječanj 2021. 15:19

tweetyca

Netko je spomenio uzv zracenje, pa cu ko tipicna zena s muskim mozgom koja je zavrsila tehnicki fakultet napomenit da tehnologija na kojoj je baziran UZV ne zraci.
    Mi smo isli privatno na UZV danas da i decko moze vidit bebicu, i bebica je bila izrazito aktivna, bas ludilo! Rastezala se, stavljala prstic u usta, okrecala svukuda po maternici. 🥰Preslatko nesto. Doktorici se cini vec sad da je musko ali je rekla i sama da nije sigurna.
    Amber ja ti nemam savjeta jer nisam imala, ali gin je rekao da po iskustvima zasad Covid se lako preboli u ranoj trudnoci bez posljedica na fetus, ali je opasniji u kasnijoj trudnoci kad moze izazvat rani porod.

Ma cura se krivo izrazila, nije da ultrazvuk zraci...nema x-ray zracenje 😂 Haha. Ne, nego ultrazvucni valovi nisu zdravi za razvoj bebe, na stanicnoj razini unistavaju razvoj, osobito cesti i dugotrajni u 3D i 4D, sto je i razlog zasto su od ovog mjeseca zabranjeni u nekim zemljama, tipa Njemacka, osimako je medicinski opravdano. Sve se to da istraziti i provjeriti ako ne vjerujete, samo googkajte i citajte. Bitno je biti informiran prije nego pisemo po forumu da ne dajemo netocne informacije, makar u najboljoj namjeri. 😊 

• Gelica
    19. Siječanj 2021. 15:35

miska

Hvala cure. Evo vratila se sa pregleda. Bio je i muz sa mnom. Sve je ok, i rekao je doktor 90% da je musko. 💙 Sliku nemam jer se beba bas sakrila, nikako ju nije uspio lijepo uslikati.
    3D/4D je u Njemackoj od 1.1. dozvoljen samo ako je medicinski razlog, ovako se ne smije. Prosli mjesec je dr samo nakratko upalio 3D, sad nije.

A zašto se ne smije, jel šteti ili?  

• Gelica
    19. Siječanj 2021. 15:39

Kiflica

tweetyca

Netko je spomenio uzv zracenje, pa cu ko tipicna zena s muskim mozgom koja je zavrsila tehnicki fakultet napomenit da tehnologija na kojoj je baziran UZV ne zraci.
    Mi smo isli privatno na UZV danas da i decko moze vidit bebicu, i bebica je bila izrazito aktivna, bas ludilo! Rastezala se, stavljala prstic u usta, okrecala svukuda po maternici. 🥰Preslatko nesto. Doktorici se cini vec sad da je musko ali je rekla i sama da nije sigurna.
    Amber ja ti nemam savjeta jer nisam imala, ali gin je rekao da po iskustvima zasad Covid se lako preboli u ranoj trudnoci bez posljedica na fetus, ali je opasniji u kasnijoj trudnoci kad moze izazvat rani porod.

Ma cura se krivo izrazila, nije da ultrazvuk zraci…nema x-ray zracenje 😂 Haha. Ne, nego ultrazvucni valovi nisu zdravi za razvoj bebe, na stanicnoj razini unistavaju razvoj, osobito cesti i dugotrajni u 3D i 4D, sto je i razlog zasto su od ovog mjeseca zabranjeni u nekim zemljama, tipa Njemacka, osimako je medicinski opravdano. Sve se to da istraziti i provjeriti ako ne vjerujete, samo googkajte i citajte. Bitno je biti informiran prije nego pisemo po forumu da ne dajemo netocne informacije, makar u najboljoj namjeri. 😊

Aha, eto hvala na odgovoru :) Ja to nisam znala, iako mi je doktor rekao da nije baš dobro da se često radi uzv..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.