Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    17. Siječanj 2021. 10:34

miska

Mala_martina1990

Pozdrav cure! Nova sam ovdje i sve mi je ovo jos friško i novo! Dakle ukratko da vam ispricam svoju pricu….Nakon 4 godine neplodnosti nekoliko bezuspješnih mpo postupaka,ja jucer nakin 5 dana kašnjenja menge popišam pozitivan test,i to ne jedan,nego još 3 testa jer nisam mogla vjerovati,crte su znaci debele da deblje ne mogu biti. Mi u šoku,…Sutra zovem ginica da me naruci n pregled …Ne znam sta raditi,kako se ponasat,u jednu ruku sretni u drugu strah da bude sve u redu.😇 Daj vi meni sad recite sto koristite od vitamina? Ja trenutno pijem jedino folacin,to pijem vec mjesecima…

Cestitam! 🙂 Samo se smiri, bez stresa. Znam da si u strahu, tako je i meni bilo. Najbitnije je piti folnu kiselinu i dosta vode, ne dizati nista tesko, ugl. ne naprezati se. Naruci se kod dr. sto prije, pa ces vidjeti na pregledu sto kazu. Sretno i ne brini!! 🥰

Hvalaa ti 🥰 kad bi me mogli naruciti na pregled? Dali se to ceka određeni tjedan ili? Znam da neki idu ranije,neki opet govore da je bolje sto kasnije?!hm...🙄

Rio
    17. Siječanj 2021. 10:36

Čestitam ti od srca!! Ti nazovi odmah pa će ti dr reci kad je najbolje da dođeš, ali u svakom slučaju prije 6tt mislim da nema ni potrebe.. samo se nazivcirala kad kaže da ne vidi još ništa Itd 🧐
    U 6tt sam vidjela otkucaje srca tako da mislim da ti je to nekako optimalno... koliko si sad trudna? 
    ☺️☺️

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

MaryClear
    17. Siječanj 2021. 11:02

Norrah

MaryClear

Norrah

Negativ.Ljubavi

Baš mi je drago što vam se svidio popis, i što ste ga išle još dorađivati 😊
    Sebe nisam stavila na popis jer spol još ne znam 😂 Ali termin je kao kod miske 29.6. 😉
    Danas smo prvi put išli malo vidjeti kolica u trgovinama uživo… Imate li kakva iskustva s kolicima Joie Chrome? Poprilično su nam se svidjela, nisu jako teška, pojasevi se mogu skraćivati/produživati i sl.
    Htjeli smo pogledati i Kinderkraft Prime, ali nije ih bilo. Kinderkraft znam da ste već spominjale…
    Ako imate kakvih iskustava ili mišljenja, podijelite i hvala vam puno 😊

Ja sam bila uvjerena da cu ih uzeti, lijepa i jednostavna i nisu teška. I onda mi je žena u trgovini predlozila free on kolica (elegance trio), sve isto dobiješ + navlaku za nogice za sportski dio, prime to nemaju (sto je meni bilo bitno jer ce taman zimi preći u sportski dio). Puuuuno laksa od Kinderkraft prime, a cijena je bila tu negdje i jos dobijes u bubamari popust. I moje osobno misljenje da je Free On dizajn puno ljepsi i elegantniji.

O kojim kolicima pricas? Bas me zanima, da ih isto skicnem 🤩🥰

Dječja kolica Elegance - imas na Bubamarinoj stranici, inace su 3299, sada im je jos uvijek 30% sniženje tako da ispadnu 2299kn sto je meni izvrsna cijena. Super lagana, jednosrabna, sklopis u jednom potezu i isto tako rasklopis. Osim ako ne živiš u brdima i ne hodas po makadamu, mislim da su izvrsna. Prava gradska djecja kolica 😊

Hvala puno na info. Budem ih skicnula, ali jos mi rano za kupnju, tek sam 13tj...🤣😅

miska
    17. Siječanj 2021. 11:02

Vecinom nece raditi uzv do 6. tjedna, jer se onda kod vecine vide i otkucaji srca. Narucit ce te za pregled ranije jedino ako imas bolove, krvarenje i slicno.

• Mala_martina1990
    17. Siječanj 2021. 11:19

Rio

Čestitam ti od srca!! Ti nazovi odmah pa će ti dr reci kad je najbolje da dođeš, ali u svakom slučaju prije 6tt mislim da nema ni potrebe.. samo se nazivcirala kad kaže da ne vidi još ništa Itd 🧐
    U 6tt sam vidjela otkucaje srca tako da mislim da ti je to nekako optimalno… koliko si sad trudna?
    ☺️☺️

Hvala na informacijama🥰 po mojoj racunici danas tocno 5 tjedana 🥰

Rio
    17. Siječanj 2021. 11:37

Kad je termin, tamo negdje početkom 9.mj? Javi nam kako je prošao prvi pregled...mi volimo sve znat hahaha ☺️

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Kiflica
    17. Siječanj 2021. 11:58

Dominique, hvala za info za doule, prevrtit cu si emisiju! 
    Kolica, jako su mi lijepa ova Kinderkraft, a i Freeon su mi lijepa po izgledu, zaintrigiralo me sto pise da su jako lagana, a za sve terene. No, nigdje ne mogu naci koliko su lagana, tj.koliko imaju kg tocno? Konstrukcija, kosara? Zna li netko? 

miska
    17. Siječanj 2021. 12:11

Za kolica dobro gledajte kakvi su kotaci. Ako imaju jako tanku gumu (niskoprofilnu) pa to se izlize dok kazes keks. Na svakima takvima koja sam vidjela onako usput u setnji su doslovno kotaci unisteni, izlizani. 
    I ako uzimate odvojeno kolica i autosjedalicu (jaje) vidite jel imate adaptere da se i jaje moze staviti na kotace po potrebi. 

Hedwig.Z
    17. Siječanj 2021. 12:34

Mala_martina1990

Pozdrav cure! Nova sam ovdje i sve mi je ovo jos friško i novo! Dakle ukratko da vam ispricam svoju pricu….Nakon 4 godine neplodnosti nekoliko bezuspješnih mpo postupaka,ja jucer nakin 5 dana kašnjenja menge popišam pozitivan test,i to ne jedan,nego još 3 testa jer nisam mogla vjerovati,crte su znaci debele da deblje ne mogu biti. Mi u šoku,…Sutra zovem ginica da me naruci n pregled …Ne znam sta raditi,kako se ponasat,u jednu ruku sretni u drugu strah da bude sve u redu.😇 Daj vi meni sad recite sto koristite od vitamina? Ja trenutno pijem jedino folacin,to pijem vec mjesecima…

Čestitkeee! Baš mi je lijepo i drago to čuti! 🤗🤗 
    Mene je gin naručila sa 8 tjedana, ali bila sam prvi put sa 6tjedana jer sam nešto malo krvarila, ali tada se ništa nije vidjelo. Dobila sam terapiju i sve je kasnije bilo super. Taj dan kad sam zvala za pregled, znači dan nakon testa, pitala me kad mi je bila zadnja menga, i naručila me sa 8tjedana. Rekla mi je samo da si kupim folnu i počnem piti. I to je to. Ali pazila sam se malo bolje nego prije, nisam dizala teško na poslu, izmislila sam da me ledja bole 😅 želim ti svu sreću i dobrodošla! 🤗

Hedwig.Z
    17. Siječanj 2021. 12:40

Clio35

Mene su prije dva dana pocela bas dosta leđa boliti, tj. donjibdio leđa, baš me ubija kad se dignem. Mislim da cu ipak morati na bolovanje jer mi je posao u uredu, sjedilački i baš mi je postalo teško sjedit toliko dugo.
    Joj mi sad imamo slatke muke, poceli smo birati ime za malog pišonju🙈🙊🙊.
    Za curicu sam već imala spremno ali za dečka malo teže. Sad sam na mukama 😂😂

Evo dati ću ti prijedloge muških imena koja su meni lijepa. 🤗 
    Arthur, Lucas, Lean, Mark, Roko.
    I mi imamo spremna imena za curu, samo se moramo dogovoriti još 😁 meni se jako jako sviđa jedno, a mužu je preneobicno, pa kao šta će drugi reci! 😅 A ja baš bi da nije neko obično! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.