Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    16. Siječanj 2021. 13:47

Ja po tim svim bapskim pricama i kalendarima bi trebala nositi decka, imam i ja takav osjecaj pa cemo bas vidjeti za 3 dana 🙂

Ivo& Ivana💙♥️
    16. Siječanj 2021. 13:56

Mallla

Clio da da, da je bila cura nasla bi ona razloge zasto je znala da je cura 😄😊 Salim se malo, al tako nekako biva.
    Kod mene pola obitelji tvrdi da je musko, a pola da je zensko. A curica uopce ne zeli cuti za brata, kad je netko pita sto ce ti mama rodit, bracu ili seku? Ona odgovori pa seku, nema mama u stomaku dvi bebe 🤣🤣 A ako je slucajno pitaju a sta ako bude brat…kaze ne nemoze, sestra je 🤣 kakav će to bit kaos ako ne bude sestra 🤣
    Ja sam u pocetku mislila da je decko, prizeljkivala sam…a kako je vrime odmicalo tako sam prominila u curu.

😂😂😂 Kako ja volim ove babske teorije,,😂😂😂.Tvoja curica je zakon, hoce ona seku i gotovo

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Gelica
    16. Siječanj 2021. 14:04

Teja1408 jel ti osjećaš neke simptome ubrzane štitnjače? Ja osjećam puls koji mi je povremeno ubrzan, i u biti jedino to mi i smeta.. Joj isla sam danas čitat o sniženim vrijednostima TSH u trudnoći i bolje da nisam, tek sad sam u panici 😀

Teja1408
    16. Siječanj 2021. 14:11

Gelica

Teja1408jel ti osjećaš neke simptome ubrzane štitnjače? Ja osjećam puls koji mi je povremeno ubrzan, i u biti jedino to mi i smeta.. Joj isla sam danas čitat o sniženim vrijednostima TSH u trudnoći i bolje da nisam, tek sad sam u panici 😀

Jesu nabrojani jos kakvi simptomi ubrzane stitnjace osim pulsa?
    Tu i tamo mi je ubrzan, nista strasno.. Nisam primijetila da se penje visoko (kak imam onaj sat koji to sve prati)
    Ja ne citam 😂 shvatila sam da je tako za mene najbolje

Ja imam jake mucnine i povracanja pa me vise to brine. Danas je bas jako izrazeno 😔

Hedwig.Z
    16. Siječanj 2021. 14:16

miska

Ja sam planirala isto neku foru pripremiti muzu, ali su kod mene sve trgovine zatvorene osim sa hranom, muller i dm i onda ne znam sta kupit. A mozda ce i biti sa mnom na ultrazvuku u utorak pa ce saznati kad i ja 😂

U većim mullerima bi trebalo biti dječjih stvari, znaju imati i bodice, cipelice, čarape, dekice.. Pa možda tamo nešto nađeš! 🥰

MaryClear
    16. Siječanj 2021. 14:52

tweetyca

Lucky, kod mene je kao i kod tebe. Nekad se bas zazelim necega (recimo kineske ili indijske hrane, ili sladoleda ili stapica), ali da bas mogu rec da me vuce vise na slatko ili slano ne mogu. Jedem kao i prije trudnoce. Akni nisam imala, ali ih nisam opcenito nikada niti imala, osim kad sam prestala s Yasmin pilulama dok sam bila mladja - to je bilo cista katastrofa, bas nisu bile prave pilule za mene. Akne godinu i pol, uzasno ispadanje kose, debljanje, nisam mengu dobila pola godine.Onda sam pocela pit evin caj i menga je dosla odmah sljedeci mjesec, ali akni sam se tesko rijesila. A cijeli pubertet nista.

Ja sam valjda jedna od sretnica koja jos nije povratila (osim jednom kad sam se bas prejela). Muka me tu i tamo uhvati, ali onda gricnem koji badem ili tuc kreker. Sto se prehrane tice, mene nekad uhvati zelja za junk foodom, prije trudnoce smo se bas trudili zdravo hranit, ali sad znamo narucit navecer hranu - ja se opcenito osjecam jos umorno + radim od 8-17 i ovaj tjedan sam svaku noc morala radit radi vaznog sastanka i roka u petak, a on isto radi trenutno duze jer je dosta posla. Opcenito pazim sta jedem, ali mi je i doktor rekao da ne pretjerujem s provjeravanjem vec da nastavim zivit normalno. Popijem jednu kavu ujutro kao i prije i to je to, a tunu sam jela mozda 2 puta u zadnja 3mj. Jedino ne jedem nista sirovo ali jedva cekam kad sushi moze bit opet na repertoaru.

Nadam se da ni neces povracati. Ja sam bila presretna sto ne povracam, i onda prosli tjedan povratim dva puta. Jednom zbog banane i dr put dorucak, kruh i mlijecni namaz... I prestalo, da bi danas ujutro opet povratila zbog pranja zubi.... Uzas... Povracam, a nema nista... Mucnine me prate cijelu trudnocu, tamo od negdje 8tj ako se dobro sjecam. A povracanje tek sad kasnije pocelo... A bas sam ponislila kako je super, samo mučnine... Urekla sam se... 
    I da, ja imam osjecaj cijelo vrijeme da je curica, kineski kalendar kaze curica, ispod trubuha se vidi malena izbocina koju svako malo mazim jer znam da je to nasa mala mrvica. Ginekolog mi rekao da cemo znati za mj dana spol 😍🍀🥰

lucijaa117
    16. Siječanj 2021. 15:07

Mirjam2

Kad smo kod bapskih prica, ako je posteljica sprijeda cura je 😆
    Vi koje znate spol dajte bacite oko na kineski horoskop pa recite jesu pogodili 😁
    Ten mi je isto bio katastrofa prvih 13-14t mozda. Brada i vrat pun sitnih pristica, ali to se sve pocistilo, lice mi je sad bas cisto 🥰

Meni kalendar nije pogodio 🤣 niti jedna babska prica kod mene nije ispala tocna tako daa nemojte se ravnati po tome, sve je individualno 🤗

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

Rio
    16. Siječanj 2021. 15:20

Luckyy42 na Asosu se uvijek može naći lijepih haljina, imaju posebno kategoriju za trudnice ☺️

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

miska
    16. Siječanj 2021. 15:20

Lulu.Lu

miska

Ja sam planirala isto neku foru pripremiti muzu, ali su kod mene sve trgovine zatvorene osim sa hranom, muller i dm i onda ne znam sta kupit. A mozda ce i biti sa mnom na ultrazvuku u utorak pa ce saznati kad i ja 😂

U većim mullerima bi trebalo biti dječjih stvari, znaju imati i bodice, cipelice, čarape, dekice.. Pa možda tamo nešto nađeš! 🥰

Hvala na ideji. 🥰
    Ako ne bude sa mnom kod dr onda cu u muller po nesto jer tamo u blizini ima bas veliki. Ne mogu docekati utorak. Svaki put sam nervozna prije a sad pogotovo jer bi trebali saznati spol. 🙂

Mallla
    16. Siječanj 2021. 15:25

Liucky potpisujem od A do Ž! Sve!
    Finu odjeću možeš naći na about you, zna uletit solidnih cijena.
    Ovo za mučnine isto potpisujem, bile su me pustile a onda su me opet tjedan dana skršile, a sad se opet smiruju..Otkrivanje spola kod mene će bit ej mužu cura je ili ej dečko je 🤣
    A vidit cemo kad se otkrije tko je? Inače simptomi su mi puno izraženiji sada nego u 1T. Tada sam imala mučnine al bez povraćanja, a sad je povraćanje bilo moje drugo ime!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.