Baš mi je drago što vam se svidio popis, i što ste ga išle još dorađivati 😊
Sebe nisam stavila na popis jer spol još ne znam 😂 Ali termin je kao kod miske 29.6. 😉
Danas smo prvi put išli malo vidjeti kolica u trgovinama uživo… Imate li kakva iskustva s kolicima Joie Chrome? Poprilično su nam se svidjela, nisu jako teška, pojasevi se mogu skraćivati/produživati i sl.
Htjeli smo pogledati i Kinderkraft Prime, ali nije ih bilo. Kinderkraft znam da ste već spominjale…
Ako imate kakvih iskustava ili mišljenja, podijelite i hvala vam puno 😊
Ja sam bila uvjerena da cu ih uzeti, lijepa i jednostavna i nisu teška. I onda mi je žena u trgovini predlozila free on kolica (elegance trio), sve isto dobiješ + navlaku za nogice za sportski dio, prime to nemaju (sto je meni bilo bitno jer ce taman zimi preći u sportski dio). Puuuuno laksa od Kinderkraft prime, a cijena je bila tu negdje i jos dobijes u bubamari popust. I moje osobno misljenje da je Free On dizajn puno ljepsi i elegantniji.
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Danas su mi na nekom druženju rekli da nije dobro masirati trudnicu. Odmah mi odzvonilo to u glavi budući da ja malo malo svog partnera tjeram da me “stisne” malo u ramenima i odgovara mi masaža nogu.. dok gledamo film lagano mi masira stopala.
Zna li itko koliko je to i je li uopće opasno?
Čitam tu neke članke i ništa konkretno ne mogu saznati, kao ne preporučuje se.. samo kod educiranog terapeuta..ali spominju te profi masaže, nigdje ne piše jel masaža iz kućne radinosti opasna..u smislu malo stiskanje ramena i vrata Itd 😶😶
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Joj gledam i ja u setnji kad prodju s kolicima, uvijek komentiram muzu jesu li dobra ili ne hh. Bas jucer sam se doslovno zabuljila, zena je skuzila, bilo mi neugodno 😂
A to za bapske price, 50 50 je sansa za pogodit. Meni to sad zabavno. Za stomak mislim da ovisi iskljucivo o gradji tijela. Ja imam siroke bokove, i stomak mi bas onako rasiren, a sve koje znam sa uskim bokovima su imale bas jako izbacen.
Bebini pokreti osjetila sam 2 dana zaredom onako kao mjehurice, mozda malo jace. Mislim da je prerano da bas osjetimo svaki dan i stalno.
Danas su mi na nekom druženju rekli da nije dobro masirati trudnicu. Odmah mi odzvonilo to u glavi budući da ja malo malo svog partnera tjeram da me “stisne” malo u ramenima i odgovara mi masaža nogu.. dok gledamo film lagano mi masira stopala.
Čitam tu neke članke i ništa konkretno ne mogu saznati, kao ne preporučuje se.. samo kod educiranog terapeuta..ali spominju te profi masaže, nigdje ne piše jel masaža iz kućne radinosti opasna..u smislu malo stiskanje ramena i vrata Itd 😶😶
Stopala i vratni dio smije, 5 min koliko parner moze izdrzat i taj stisak koji primjenjuje je samo ugoda!😊
Inace sam kozmeticarka i radim prenetalne masaze, u kasnijim mjesecima kad bol i nelagoda postane u lubalnom djelu izrazenija preporuka da masira iskljucivo neko s iskustvom!
Sve se pomice i bitno je poznavat anatomiju, ali zato vrat i stopala slobodno muzicima uvaljajte 😄
Stopala i vratni dio smije, 5 min koliko parner moze izdrzat i taj stisak koji primjenjuje je samo ugoda!😊
Inace sam kozmeticarka i radim prenetalne masaze, u kasnijim mjesecima kad bol i nelagoda postane u lubalnom djelu izrazenija preporuka da masira iskljucivo neko s iskustvom!
Sve se pomice i bitno je poznavat anatomiju, ali zato vrat i stopala slobodno muzicima uvaljajte 😄
Ja sam ga vec pocela gnjavit, sta ce tek biti poslije?! 😂😂
Mene su prije dva dana pocela bas dosta leđa boliti, tj. donjibdio leđa, baš me ubija kad se dignem. Mislim da cu ipak morati na bolovanje jer mi je posao u uredu, sjedilački i baš mi je postalo teško sjedit toliko dugo.
Joj mi sad imamo slatke muke, poceli smo birati ime za malog pišonju🙈🙊🙊.
Za curicu sam već imala spremno ali za dečka malo teže. Sad sam na mukama 😂😂
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sebe nisam stavila na popis jer spol još ne znam 😂 Ali termin je kao kod miske 29.6. 😉
Danas smo prvi put išli malo vidjeti kolica u trgovinama uživo… Imate li kakva iskustva s kolicima Joie Chrome? Poprilično su nam se svidjela, nisu jako teška, pojasevi se mogu skraćivati/produživati i sl.
Htjeli smo pogledati i Kinderkraft Prime, ali nije ih bilo. Kinderkraft znam da ste već spominjale…
Ja sam bila uvjerena da cu ih uzeti, lijepa i jednostavna i nisu teška. I onda mi je žena u trgovini predlozila free on kolica (elegance trio), sve isto dobiješ + navlaku za nogice za sportski dio, prime to nemaju (sto je meni bilo bitno jer ce taman zimi preći u sportski dio). Puuuuno laksa od Kinderkraft prime, a cijena je bila tu negdje i jos dobijes u bubamari popust. I moje osobno misljenje da je Free On dizajn puno ljepsi i elegantniji.
O kojim kolicima pricas? Bas me zanima, da ih isto skicnem 🤩🥰
O kojim kolicima pricas? Bas me zanima, da ih isto skicnem 🤩🥰
Dječja kolica Elegance - imas na Bubamarinoj stranici, inace su 3299, sada im je jos uvijek 30% sniženje tako da ispadnu 2299kn sto je meni izvrsna cijena. Super lagana, jednosrabna, sklopis u jednom potezu i isto tako rasklopis. Osim ako ne živiš u brdima i ne hodas po makadamu, mislim da su izvrsna. Prava gradska djecja kolica 😊
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Pozdrav cure! Nova sam ovdje i sve mi je ovo jos friško i novo! Dakle ukratko da vam ispricam svoju pricu....Nakon 4 godine neplodnosti nekoliko bezuspješnih mpo postupaka,ja jucer nakin 5 dana kašnjenja menge popišam pozitivan test,i to ne jedan,nego još 3 testa jer nisam mogla vjerovati,crte su znaci debele da deblje ne mogu biti. Mi u šoku,...Sutra zovem ginica da me naruci n pregled ...Ne znam sta raditi,kako se ponasat,u jednu ruku sretni u drugu strah da bude sve u redu.😇 Daj vi meni sad recite sto koristite od vitamina? Ja trenutno pijem jedino folacin,to pijem vec mjesecima...
Pozdrav cure! Nova sam ovdje i sve mi je ovo jos friško i novo! Dakle ukratko da vam ispricam svoju pricu….Nakon 4 godine neplodnosti nekoliko bezuspješnih mpo postupaka,ja jucer nakin 5 dana kašnjenja menge popišam pozitivan test,i to ne jedan,nego još 3 testa jer nisam mogla vjerovati,crte su znaci debele da deblje ne mogu biti. Mi u šoku,…Sutra zovem ginica da me naruci n pregled …Ne znam sta raditi,kako se ponasat,u jednu ruku sretni u drugu strah da bude sve u redu.😇 Daj vi meni sad recite sto koristite od vitamina? Ja trenutno pijem jedino folacin,to pijem vec mjesecima…
Cestitam! 🙂 Samo se smiri, bez stresa. Znam da si u strahu, tako je i meni bilo. Najbitnije je piti folnu kiselinu i dosta vode, ne dizati nista tesko, ugl. ne naprezati se. Naruci se kod dr. sto prije, pa ces vidjeti na pregledu sto kazu. Sretno i ne brini!! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji