Evo zene prijava novih tegoba!Znaci danas u setnji mi pocelo neko cudno pulsiranje u vagini, nije klasicna bol nego kao da me nesto bocka ali brzo je proslo. I sad naravno googlala, pise to je zbog pojacane cirkulacije i brzog rasta bebe. Reci cu ginekologu preksutra pa da vidim sto i on kaze.
I ja osjetim to svako toliko, kao nekakve munje koje prostruje kroz vagini, navodno je to najnormalnija pojava, ali definitivno sasvim čudan osjećaj.
Cure da li su vama radili briseve u ranoj trudnoći?
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Olivera ja bas sutra idem na briseve. Radila sam ih prije postupaka, prosle godine u 6.mj i sad su mi u poliklinici rekli da ponovim, tako da cu to sutra obaviti.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Olivera da, brisevi se moraju radit u ranoj trudnoći jer u protivnom ako imaš neku upalu / spolno prenosivu bolest to može jako naštetit bebi. Ne moraš ju uvijek nužno dobit spolnim putem. Ja sam radila mjesec/dva prije nego sam ostala trudna jer sam se već spremala na inaeminaciju. Ja sam imala neku bolest, na kraju se toga riješila ali su svejedno sad ponovno radit da budemo sigurni da se nije reaktivirali ili nešto.
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Evo zene prijava novih tegoba!Znaci danas u setnji mi pocelo neko cudno pulsiranje u vagini, nije klasicna bol nego kao da me nesto bocka ali brzo je proslo. I sad naravno googlala, pise to je zbog pojacane cirkulacije i brzog rasta bebe. Reci cu ginekologu preksutra pa da vidim sto i on kaze.
I ja osjecam to isto s vremena na vrijeme, vec zadnje dvije sedmice. Kao da me iglica probode par puta pa se smiri.
Nastojala sam ignorisati jer postajem nenormalna sa osvrtanjem na sve moguce i analiziranjem sta bi moglo biti. Hvala sto me napomenu 🤣
I meni se to isto zna dogoditi, ali nisam obracala puno paznju. Zanima me ima li neka od vas dole grcenje s vremena na vrijeme? Nzn bi li opisala kao kontrakcije ili menstrualni bolovi, ne boli ali mi nisu ugodni. Spomenula sam svojoj gin i napomenula da sam na svoju ruku uzela magnezij i da se smirilo. Naravno da nakon pregleda je opet pocelo s vremena na vrijeme. Vecinom svaki dan po 2-3 puta. Mislila sam ju zvati sutra jer mi je rekla ako ponovno bude da ju zovem, a opet ne zelim dizati paniku.
A to je vec cesca pojava. Meni je dr. svakako rekla da krenem sa redovnim magnezijem jer ce pomoci tu a i generalno, ledja, noge sve je pocelo da boli. Navece kad legnem kao mravi kroz potkoljenice, ili tzv. sindrom nemirnih nogu. A svaki misic je misic i normalno je da i to osjecas (bar tako gledam na to). Nastavi Mg, naravo samo preporucenu dnevnu dozu.
U kojem tjednu se onda rade ti brisevi. Ja sam u 13 tj a nista mi nije spominjao u utorak kad sam bila kod njega.
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Mene je uputio na briseve, krvnu grupu i sliku, hormone.. Kad sam bila na 1. pregledu
Mene nije slala na briseve ali me slala na ono nešto Urin na CUM. Tu se vide spolne bolesti, ureoplazma Itd... ne znam jesu to isti nalazi kao bris, samo kroz mokraću? 😶
Vadila sam prošli tjedan i krv za hepatitis i sifilis. Krvna grupa, hormon štitnjače.. sve osim brisa zapravo. Hm..
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Tiki a sam radila briseve radila krajem kolovoza prije odlaska na FET, a sad mi doktor kaže da kao više nije potrebno obzirom da nemam nikakvih tegoba. Dođe mi da ih odem napraviti na svoju ruku čisto da budem mirna.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
I ja osjetim to svako toliko, kao nekakve munje koje prostruje kroz vagini, navodno je to najnormalnija pojava, ali definitivno sasvim čudan osjećaj.
Cure da li su vama radili briseve u ranoj trudnoći?
Da, ja sam radila u 12 tjednu. Rezultati su mi došli da mi je malo poremecena mikoplazma, pa smo ja i muž pili antibiotik tjedan dana. I sad mi je opet napravila kad sam bila u 17 tjednu.
Sortiraj odgovore
Najstariji