Joj, ja sam s muškim imenima slaba… nemam ideja 😧
Kada završi neki hrvatski film/serija/emisija, čitam sve odreda na kraju od glumaca, snimatelja, montažera da uhvatim ideje za imena 😂
Ili ukucam neku mušku reprezentaciju pa čitam kako se zovu 😂
Hahahaha super strategija! 😂😂
Tako je i meni muž jednom rekao kad smo gledali film, ajde traži ime za bebu! 😂😂
E i mi koji zivimo u inozemstvu gledamo da je neko univerzalno, koje prolazi pod nase i strano a ne Trpimir, Slavka i tako to 😂
Kada završi neki hrvatski film/serija/emisija, čitam sve odreda na kraju od glumaca, snimatelja, montažera da uhvatim ideje za imena 😂
Tako je i meni muž jednom rekao kad smo gledali film, ajde traži ime za bebu! 😂😂
Ostaju nam filmovi i mlađi glumci (ako ne preferiramo starija imena) i sportaši 😄
sad je rukometno prvenstvo pa za muske mozemo tamo pogledati haha
Teja1408jel ti osjećaš neke simptome ubrzane štitnjače? Ja osjećam puls koji mi je povremeno ubrzan, i u biti jedino to mi i smeta.. Joj isla sam danas čitat o sniženim vrijednostima TSH u trudnoći i bolje da nisam, tek sad sam u panici 😀
Jesu nabrojani jos kakvi simptomi ubrzane stitnjace osim pulsa?
Tu i tamo mi je ubrzan, nista strasno.. Nisam primijetila da se penje visoko (kak imam onaj sat koji to sve prati)
Ja ne citam 😂 shvatila sam da je tako za mene najbolje
Ja imam jake mucnine i povracanja pa me vise to brine. Danas je bas jako izrazeno 😔
Pa ima još simptoma..opadanje kose, tremor, nesanica..Ali u trudnoći nisu toliko izraženi. Ja sam glupa pa isla čitat komplikacije i sad sam luda.
Meni za mučnine jako pomogne ginger, ali baš mi uvijek pomogne. Meni su jako rano počele a sad 8+3 polako mi je bolje, iako mi se puno hrane gadi pa nemam baš apetit..
A za štitnjaču tebi dr. uopće nije spominjala da bi te na tablete stavila?
Ostaju nam filmovi i mlađi glumci (ako ne preferiramo starija imena) i sportaši 😄
sad je rukometno prvenstvo pa za muske mozemo tamo pogledati haha
E da, možda da počnemo pratiti rukomet! 😁😁😂 Super ideja, a pošto je svjetsko prvenstvo biti će i neobičnih imena 😁
Ne znam koliko su moderna, ali imam par prijateljica koje su imena svoje djece našle u katoličkom kalendaru, ponavljam ne znam koliko su moderna, ali svakako ima starih i neobičnih...
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ne znam koliko su moderna, ali imam par prijateljica koje su imena svoje djece našle u katoličkom kalendaru, ponavljam ne znam koliko su moderna, ali svakako ima starih i neobičnih…
Svakako! Frendice je sinu dala ime Tobija, ime našla u Bibliji. I ima baš lijepo značenje, iako sam ga sada zaboravila. Fora je i skraćeno Tobi. 🤗🤗
Evo škicnite recimo lipanj
https://ibb.co/KqhLKb2
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Teja1408jel ti osjećaš neke simptome ubrzane štitnjače? Ja osjećam puls koji mi je povremeno ubrzan, i u biti jedino to mi i smeta.. Joj isla sam danas čitat o sniženim vrijednostima TSH u trudnoći i bolje da nisam, tek sad sam u panici 😀
Jesu nabrojani jos kakvi simptomi ubrzane stitnjace osim pulsa?
Tu i tamo mi je ubrzan, nista strasno.. Nisam primijetila da se penje visoko (kak imam onaj sat koji to sve prati)
Ja ne citam 😂 shvatila sam da je tako za mene najbolje
Ja imam jake mucnine i povracanja pa me vise to brine. Danas je bas jako izrazeno 😔
Pa ima još simptoma..opadanje kose, tremor, nesanica..Ali u trudnoći nisu toliko izraženi. Ja sam glupa pa isla čitat komplikacije i sad sam luda.
Meni za mučnine jako pomogne ginger, ali baš mi uvijek pomogne. Meni su jako rano počele a sad 8+3 polako mi je bolje, iako mi se puno hrane gadi pa nemam baš apetit..
A za štitnjaču tebi dr. uopće nije spominjala da bi te na tablete stavila?
Od svega imam opadanje kose, al to mi je oduvijek. I kad mi je stitnjaca bila dobra i sad. Ne bih pripisala tome. 🤷🏼♀️
Ona je meni dala uputnicu za endokrinologa i ambulantno liječenje i rekla je da ce se drzati onoga sto mi oni tamo kazu, vezano uz TSH i Glukozu koja je bila 5.4, ali nisam jos isla jer sam pila antibiotik za upalu mjehura (ona mi je tako rekla).
Sutra imam pregled pa ce mi vjerojatno reci kad cu se moci naruciti na VV.
Sto se mucnina tice, ne pase mi ni đumbir, ni bademi. Jednostavno ne djeluje na mene. I za to cu vidjeti sto ce mi sutra reci, jer mi je evo sad za vikend najgore.
Srpanj
https://ibb.co/V3Hq8yh
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji