Kad smo kod bapskih prica, ako je posteljica sprijeda cura je 😆
Vi koje znate spol dajte bacite oko na kineski horoskop pa recite jesu pogodili 😁
Ten mi je isto bio katastrofa prvih 13-14t mozda. Brada i vrat pun sitnih pristica, ali to se sve pocistilo, lice mi je sad bas cisto 🥰
Meni je kineski pogodio da je cura 🙈🥰🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ako nekoga zanima Lesnina ima akcije ovaj vikend, na dječje stvari 15%, mi imamo ovu kadicu na sklapanje https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-kadica-za-bebe-004778000701
Dijete od dvije godine se još kupa u njoj, izdržala je sva sklapanja-rasklapanja bez problema
Popuste još imate svaki utorak u Bubamari 10%, kad se registrirate dobijete poklončić, a popusti od 15% su u City cener one za žutu srijedu u Baby centru i Baby Magicu. I West Gate ima jedan dan u mjesecu kad daje popuste
Hvala na info, bas takvu neku kadicu sam trazila.. Znaci ne preraste brzo? A jeste li koristili unutarnji drzac za kadu?
Cure svaka čast na popisu ...😊 I moj termin je 23.6. Čini mi se da nas na taj datum ima najviše 😄
E sad da ja ispričam moje iskustvo hahah. Znaci kineski kalendar je pogodio, a i moj osjećaj me također nije prevario.
A što se tiče babskih priča svi se sjećate koliko sam povracala pa eto ipak je dečkić, a što se pristića tiče nisam ih ni u pubertetu imala svaga nekoliko puta bi mi prije menge izašao jedan, a sad u trudnoći sam ih imala i previše, vjv da sve nadoknadi 😅 ali to je ja mislim zbog strasnih mucnina malo imunitet pao pa je na licu tak pokazalo..jer sad kako je bolje s mučninama tako je i lice čisto 😊
A mama mi je jedino dan prije pregleda rekla da misli da je muško jer mi je stomak kao visoko...sto se ja ne razumijem jer meni svaki trudnicki stomak izgleda skoro pa isto 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Liucky potpisujem od A do Ž! Sve!
Finu odjeću možeš naći na about you, zna uletit solidnih cijena.
Ovo za mučnine isto potpisujem, bile su me pustile a onda su me opet tjedan dana skršile, a sad se opet smiruju..Otkrivanje spola kod mene će bit ej mužu cura je ili ej dečko je 🤣
A vidit cemo kad se otkrije tko je? Inače simptomi su mi puno izraženiji sada nego u 1T. Tada sam imala mučnine al bez povraćanja, a sad je povraćanje bilo moje drugo ime!
Da, i kod mene ce biti takvo otkrivanje spola jer ce me voziti na pregled pa ono 😅😅😅😅
2021. M 💗
Cure ja sam u prosloj trudnoci saznala spol na uzv u 12tt, Nifty je potvrdio. To sve ovisi o tome kako bebac surađuje i o kvaliteti uzv... Ali moze se vidjeti, pogotovo ako je deckic. Kod mene je bio. Sad imam malo drugacije simptome, ali opet ne povracam, nemam akne kao prvi put i ovaj put mi se jede slatko. Vidjet cemo kada ce se beba pokazati jer ne idem na Nifty ovaj put.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ako nekoga zanima Lesnina ima akcije ovaj vikend, na dječje stvari 15%, mi imamo ovu kadicu na sklapanje https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-kadica-za-bebe-004778000701
Dijete od dvije godine se još kupa u njoj, izdržala je sva sklapanja-rasklapanja bez problema
Popuste još imate svaki utorak u Bubamari 10%, kad se registrirate dobijete poklončić, a popusti od 15% su u City cener one za žutu srijedu u Baby centru i Baby Magicu. I West Gate ima jedan dan u mjesecu kad daje popuste
Hvala na savjetima na popuste i kadicu! Super mi izgleda to sto je sklopiva, stedi prostor.
Cure, svaka cas na trudu za popise termina i spola.
Meni je doktorica u 13 tt na mini anomaly scanu rekla da izgleda da je curica. Vidjet cemo hoce li se potvrditi na sljedecim pregledima.
Kolica laganija Mclaren atom, bas gledala, ne sviđa mi se kako kosara ide na sjedacu poziciju, jako cudno izgleda...plus citam kritike mama da zapinju na losijim cestama... morat cu istrazivati dalje. Uh, danas se moj "muski" mozak ipak pokazao kao veoma "zenski" kada sam u setnji napokon pocela gledati i primjecivati kolica i ugledala Stokke bež sa mucastim rukavicama na drzacima... Znaci toliko nebitan detalj i ja blejim ko tele kako je meni to divno... 🙈
I ja sam slaba na te stokke dodatke i sva su mi nekak lijepa, pogotovo bež hahah ahhh, ipak je prisutan zenski mozak..a ko zna kaj cemo na kraju s kolicima, bas me zanima koja cu na kupit kad dode vrijeme..
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Hvala na savjetima na popuste i kadicu! Super mi izgleda to sto je sklopiva, stedi prostor.
Cure, svaka cas na trudu za popise termina i spola.
Meni je doktorica u 13 tt na mini anomaly scanu rekla da izgleda da je curica. Vidjet cemo hoce li se potvrditi na sljedecim pregledima.
Kolica laganija Mclaren atom, bas gledala, ne sviđa mi se kako kosara ide na sjedacu poziciju, jako cudno izgleda…plus citam kritike mama da zapinju na losijim cestama… morat cu istrazivati dalje. Uh, danas se moj "muski" mozak ipak pokazao kao veoma "zenski" kada sam u setnji napokon pocela gledati i primjecivati kolica i ugledala Stokke bež sa mucastim rukavicama na drzacima… Znaci toliko nebitan detalj i ja blejim ko tele kako je meni to divno… 🙈
I meni je doktorica u 13. na mini anomaly rekla curica a ono prenatal test kaze deckic 😁
Sto se tice bapskih predvidjanja, po babama je isto curica, te nisko trbuh, koza lica iskreno se "pokvarila" a kazu curice uzimaju mami ljepotu. E meni obrnuto 🤣
Meni je prosli put lice bilo koma, nosila sam nisko i posteljica je bila sprijeda. Znaci babske price nisu kod mene bile tocne. Inace, meni je termin 20.08, na rođendan mog tate i bake.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Miska, ko ti je u blizini baby walz ili baby one, oni ti imaju otvoreno. A škicala sam i u Mülleru, imaju carapice, kapice, bodiće, trake za curicu i sl.
Tiki, ajme koja festa to bude 🎉
Lucky, za haljine također škicni hm ili esprit 🙂
Kiflica, ja isto u kolica blejim 🤣 I u trudnice, znaci kad idemo u setnju bas jako puno trudnica ima, kojih je naravno bilo i prije, ali sad sam tek pocela primjecivati 🤣 Također, od onog sto mi ne treba, moja kolica ce imati ono plasticno cudo sto drzi kavu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji