Evo da se i ja prijavim da je termin 24.06.2021 😊
Ja sam jedina od cijele obitelji imala osjećaj da je curka, svi su mislili da je dečko. Po kineskom je isto dečko, al nam ipak stiže cuuuuurka 🥰
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Sto se polozaja trbuha tice, kazu babe ako ide u širinu cura je, ako ide u špic dečko je. I tako moja cura je bila u špicastom visokom trbuhu za koji su me babe uvjeravale da je decko a ja sam vec imala potvrđeno da je cura 🤣🤣 i kineski kalendar mi je tada tocno predvidio da je cura.
Sad opet imam trbuh u špic i isto kinezi kažu cura...al vidit cemo.
Inace zbog tog trbuha u špic uvijek izgledam trudna duže nego jesam. Al dobro to je valjda moja građa (pjescani sat). Sad sam đombasti sat 😂
url=https://lilypie.com]
Ma taj trbuh je do građe.
Normalno.
A ostali simptomi su isto individualni o osobi.. A ne ovise o spolu djeteta.. Cudi me da u ovo vrijeme jos uvijek prolaze te bapske sprehe
Cure koje su već osjetile svoje bebice ili misle da su osjetile (kao ja), jeste li nakon toga svoje bebice osjetili svaki sljedeći dan ili ipak ne? Ja sam prije par dana bila uvjerena da sam osjetila, i tako dva dana za redom, i nakon toga već tri dana ništa. Sad kao već malo brinem, nadam se bez razloga.
Iskusnije trudnice, umirite nas nove...
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Maktub, haha lako moguce da bude i decko, tko zna. Znam za slucaj da su doktori do poroda tvrdili da je curica, pa se rodio decko 😂. Vidjet cemo.
Jooooj to za kavu mi treba na kolicima! 😍 Haha, no, kombinirat cemo guste i prakticnost. Stokke su mi bas lijepa, ali znam da nisu za mene, imam uvjete samo za ful lagana. Ali tko ima uvjete, neka bira po zelji i gustu!
Cure koje su već osjetile svoje bebice ili misle da su osjetile (kao ja), jeste li nakon toga svoje bebice osjetili svaki sljedeći dan ili ipak ne? Ja sam prije par dana bila uvjerena da sam osjetila, i tako dva dana za redom, i nakon toga već tri dana ništa. Sad kao već malo brinem, nadam se bez razloga.
Iskusnije trudnice, umirite nas nove…
Nisam puno iskusnija 🤣 Ali osjetila sam lepririce 2 dana za redom nakon rucka, pa onda 2 dana nista i sl. Bez brige i kad cemo biti u 25+ bit ce dana kada ce nam se beba javljat svaki dan i dana kad neces ni udarac osjetiti. Sve je to normalno (kazu proljetnice na temi 😉)
Unutarnji drzac za kadu? To je vjerojatno neki nastavak za duboku kadu? Mi smo u početku kadicu držali na preklopnom stoliću da bude viša, a i kad je beba manja kupa se u malo vode (da ne pluta), a sad je stavim u tuš kadu pa kad završimo kupanje samo otvorim čep na dnu.
A kadica je stvarno prostrana, evo imam prosječnog dvogodišnjaka (12kg, 88cm) i još stane unutra, a kako je gumena može ju i malo gurnuti kada se okreće.
Jedino su nam vijci s donje strane zahrđali, trebalo bi ju pobrisati nakon upotrebe, ali meni se to ne da, nije mi važno
Što se tiče udaraca bebe u početku, što je sad, normalno je da se ne osjeti svaki dan, no kasnije (zaboravila sam od kada) bi trebalo biti minimalno 10 udaraca dnevno. Neki ginekolozi daju dnevnik praćenja gdje se bilježe pokteti bebe, ja nisam morala, a i moj je bio toliko aktivan (kao i dan danas) da bi cijeli dan samo pisala bilješke
Ma i ja sam se mislila da je vjerojatno tako, ali zbilja je nekako lakše kada to čuješ od još nekog... Divne ste 🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Na hrt4 je o porodajima i doulama, ne znam kolko jos traje al ak nekog zanima moze mozda naci i poslje pa pogledat :)
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji