Clio da da, da je bila cura nasla bi ona razloge zasto je znala da je cura 😄😊 Salim se malo, al tako nekako biva.
Kod mene pola obitelji tvrdi da je musko, a pola da je zensko. A curica uopce ne zeli cuti za brata, kad je netko pita sto ce ti mama rodit, bracu ili seku? Ona odgovori pa seku, nema mama u stomaku dvi bebe 🤣🤣 A ako je slucajno pitaju a sta ako bude brat...kaze ne nemoze, sestra je 🤣 kakav će to bit kaos ako ne bude sestra 🤣
Ja sam u pocetku mislila da je decko, prizeljkivala sam...a kako je vrime odmicalo tako sam prominila u curu.
url=https://lilypie.com]
Cure, svaka čast za popis 👏 Zao mi je da se neke cure s pocetak teme vise ne javljaju, npr Chocolina, Barbi… ❤️
Lucky, koja divotica ako vec uzivas u pokretima bebe 🥰
Clio, bas mi je jako drago! Dok se sjetim svih onih strahova s pocetka i vidi kako daleko smo dogurali 🥰 Cestitam!
Bojana, uzivaaaaj ❄️☃️☄️
Postoji FaceBook grupaTeja1408meni su rekli da još ne bi terapiju jer nije bezazlena u trudnoći, prolazi posteljicu i rizično je za bebu. Da, bolje je nizi nego visi tsh u trudnoći ali terapija za visi tsh ne steti bebi…
Miska Da, ne bi se ja brinula da mi je malo ispod ref.vrijednosti ali prije 2 tjedna aa bio 0.23 a sad je već puno nizi…
Sassida, i ja pazim da ne unosi namirnice koje ubrzavaju rad štitnjače. A prenatale sam kupila bez joda😯 Mislila sam da ne bih smjela jer je toliko nisko. Pitat ću dr. Za 7 dana imam kontrolu.
Hvala svima na dobrodošlici i na savjetima, malo je lakše kad znam da vas ima još I da je sve u redu. :)
Drzim fige da se i meni i tebi to popravi sto prije 🤞🏼 bit ce sve dobro 😊
Naidji u Potpomognutu oplodnju vol. 4
Bas su te nedavno cure koje su dugo na forumu spomenule i vjerujem da bi im tvoja prica bas bila vjetar u ledja 🥰
Nadam se da hoće, držim nam 🤞 :)
Nisam bila na forumu od kad smo prešli na fb jer nam je tamo lakše komunicirati, mislila sam da se većina tamo prebacila…Ali sad kad kažem da su spominjale baš ću se javiti. :)
? Ja to ne znam hahah
Da, ali za potpomognutu oplodnju.
Ako nekoga zanima Lesnina ima akcije ovaj vikend, na dječje stvari 15%, mi imamo ovu kadicu na sklapanje https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-kadica-za-bebe-004778000701
Dijete od dvije godine se još kupa u njoj, izdržala je sva sklapanja-rasklapanja bez problema
Popuste još imate svaki utorak u Bubamari 10%, kad se registrirate dobijete poklončić, a popusti od 15% su u City cener one za žutu srijedu u Baby centru i Baby Magicu. I West Gate ima jedan dan u mjesecu kad daje popuste
Amelia92- 14.06.
Tonka55- 14.06.
paulaa- 14.06.
chocolina- 15.06.
Mirjam2- 18.06.
miaaa- 1 8.06.
Clio35- 19.06.DEČKO💙
Luckyy42- 20.06.
Lulu.Lu- 20.06. CURICA🧡
Mare87- 20.06.
Barbi_2309- 23.06.
Mallla- 23.06.
cocolina- 23.06.
maki12- 23.06.
matea1989- 25.06.
orhideja1- 25.06. DEČKO💙
Monika1011- 28.06.
Maryy29- 01.07.
vale123- 05.07. – DEČKO💙
Raven7- 12.07.
Kiflica- 13.07.
lucijaa117- 19.07
NanaJ- 19.07.
Malena- 22.07.
MaryClear- 22.07.
mateja95- 22.07.
mara5- 22.07
Nina27- 23.07. DEČKO💙
Lora27621- 23.07.
Termini koji fale:ana.b.DEČKO💙
Bojana2017CURICA🧡
EvanaCURICA🧡
MariLove12DEČKO💙
Matejaa95CURICA🧡 jel tvoj termin 22.07.?
NorrahCURICA 🧡
SaraDEČKO💙
Kopirala sam popis sa početka grupa, obrisala sam samo one koje sam osobno popratila da su nas napustili pa se unaprijed ispričavam ako sam nekog ostavila, cure ispravite me ako znate :)
Hej. Je je ovo je bio moj profil gore di pise mateja95 al sam zab sifru. Haha izmedu 22.-25.7 😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Clio35 kod mene ista stvar. 😂 meni svi;m: pa znali smo da je decko, jedini si ti malo tipovala na curicu. A i realno: nema mučnina, nema povraćanja, jedem sve, proljepšala se - inače mi je koza super, sad još bolje. Nekad su točen te bapske price! 🥰
Cure, svaka svaka čast na popisu. Stvarno ste se nehumano potrudile. ❤️❤️ Meni se možda malo pomakne termin unaprijed, ali za to još ima vremena. 😇
Netko je pitao za Nifty rezz - ja sam radila prošli četvrtak i doktorica mi javila jučer, dakle 8. dan. A zapravo su jučer, nakon 7 dana bili gotovi, samo sto je ona radila cet ujutro, pa petak popodne pa mi nije stigla prije javiti. 😊
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Bravo za popise 😍
Ja sam 30.7. i jedva cekam saznati sto je. 🙈
Nekako imam osjecaj da je curica, a sanjala sam da je decko 🙈
Ja sam dvaput sanjala curicu i curica je ( barem za sada) 😂
A kad je bratova žena bila trudna, sanjala sam dvije cure, a rodili su se dva dečka 💚💚
Ne preostaje nista drugo nego cekati uzv kad se bude vidjelo. 🤭
Sta god bude bit ce super 😊 ali su skroz zanimljiva ta nagadjanja haha
Cure, kada ste saznale spol djeteta u kojem tjednu? Ali ne preko nifty testova nego preko ultrazvuka? Ja sam u 12tt, dali je moguce da se vidi u 13tt?
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
I da, moj termin je 3.08 😁
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Ja idem u utorak na pregled a tad cu bit 12+6 pa cu ti javit jel se moze vidjet, iako sumnjam nekak po ovom kad su ostale cure saznale..
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji