Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    15. Siječanj 2021. 14:47

Mirnama, Mara, bas neobicno...ja sam se i prije zdravo hranila, a i sada, to mi je nekako navika, bitno za zdravlje i volim takvu hranu. Naravno da tu i tamo zgrijesit s necim ne bas najboljim je normalno, al gereralno se uvijek hranim dobro... mozda je stvar motivacije? Jeste li prije pazile ja hranu zbog debljanja? Jer, ja nikad nisam zato, uvijek sam normalne /vitkije građe... Mnoge cure si u trudnoci daju oduska ako su prije pazile zbog tezine. Nekako si mislim da je najbolje imati zdravlje za motivaciju... Ali jasno, ne opterecujte se previse s time, vidite da su nekako zive i te Njemice i njihva djeca koliko god meni nepojmljivo grozno da to jedu😂. Tu i tamo si dati oduska svi mozete koji nemate neku dijagnozu kao ja s dijabetesom, pa nisam bas za usporediti. Pojela bih i ja palacinke s Nutellom da smijem.😍 Pojedite jednu turu bez grizje savjesti za mene! 

Orhideja1
    15. Siječanj 2021. 14:53

mara5

Meni je samo cudno sto sam sr ja prije trudnoce bas zdravo hranila i bila fokusirsna i uvijek sam sa sigurnoscu govorila kad ja budem trudna sve ce bit savrseno.
    A ono vraga 😅😅
    Daj svega sto nisam jela prije trudnoce 😂😂

I meni je ovako, nije da sam pretjerano pazila, ali nisam ni jela hrpu stvari koje u zadnjih par mjeseci jesam. 🤷‍♀️🤷‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Kiflica
    15. Siječanj 2021. 14:54

Bakalar, neko ime na M....ne mogu se nikako sjetiti. Nije iz velikih ducana, nabavili od neke zene iz Istre... Ako se sjetim ili dođem do imena, napisat cu. I u Kosari ima fini bakalar. Volim te takve ducancice s domacim proizvodima iz raznih opg-a i slicno... u Primorsko-goranskoj zupaniji sam...

15. Siječanj 2021. 14:57

miska

Mirjam2

miska

Mazem i ja stomak (ne svaki dan, lijena sam, priznajem) ali me polako pocela svrbit koza. I inace sam sklona celulitu i strijama, pa se uopce ne cudim 🤣

Sto se tice prehrane, pazim i ja koliko mogu. Naravno, pojedem i cips i cokoladu, ali nista pretjerano.

Neki dan se patronazna sva cudila kad sam joj rekla da kuham svaki dan, kao svaka cast, to je super. Radim inace u trgovini i znam da se Njemice (mladje) bas generalno i ne hrane zdravo, dodju nakon posla, kupe lazanje, pizzu i slicno.

Nepojmljivo mi je hraniti se tako stalno, pogotovo ne u trudnoci, kad najvise moramo paziti sto jedemo.

Jooooj, o prehrani odraslih ili djece u DE bi mogla romane pisati 🙈 Upravo sto kazes, kuhanje svaki dan je nemoguce i neizvedivo po njihovim misljenjima! Skuha tjesteninu i prilog ketchup, ili gotovo vrhnje za kuhanje, to je level pro 🤣 I onda dođu djeca u vrtic i gladuju jer im je sve fuj.

E a kad su na akciji one teglice gotovih umaka, meni muka doslovno! Pa naravno da ne zele jesti u vrticu kad su kod kuce na tjestenini, pizzi i obavezno vikendom Mc Donald's (zivim u blizini pa vidim uvijek guzvu).

Da, gotov umak je sve 😒 Nemam nista protiv povremeno, ali na dnevnoj bazi...
    Kiflica, da, nazalost moj metabolizam je jako spor, sklona sam nakupljanju i debljanju. Jedino dobro je sto se sve fino rasporedi pa se ne skuzi toliko... Trenutno se osjecam bas dobro u svojoj kozi, ali kad se sjetim trcanja i tog osjecaja nakon... ajmeeee fali...  

mara5
    15. Siječanj 2021. 15:31

Pa ja zapravo i ne zbog debljine, jednostavno volim kuhati i okrenula sam se tome da biram sto cistije i bolje namirnice i ako mogu nesto zamjeniti sa zdravijom varijantom zamjenim...
    Jedem zobenu kasu otkad sam krenula u osnovnu skolu 😅 a sad sam ju recimo probala par puta napraviti i to je nesto pregrozno 🤢
    I dalje se hranim bolje nego neki ljudi u mojoj okolini, kuham svaki dan.. ssmo prije recimo nisam ni vecerala a sad pojedem topli sendvic u koji stavim i majonezu 😂
    Evo i kad sam se otrovala sa ribom, bila je pecena u pecnici sa malo maslinovog ulja i par kriski limuna uz krumpir blitvu.
    Sto puta sam si rekla sto nisi pizzu narucila 😅😂😅
    Nemojte me krivo shvatiti, ne mislin da je topli sendvic nesto lose...samo sto se vec duze vrijeme nije nasao na mom tanjuru, kao ni odlazak u pekaru.
    Ne grizem se zato sto sam malo promjenila prehranu, jer mi sad to odgovara.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

15. Siječanj 2021. 15:32

mara5

Meni je samo cudno sto sam sr ja prije trudnoce bas zdravo hranila i bila fokusirsna i uvijek sam sa sigurnoscu govorila kad ja budem trudna sve ce bit savrseno.
    A ono vraga 😅😅
    Daj svega sto nisam jela prije trudnoce 😂😂

Znaci kao da slusam sebe 😂😂😂😂

15. Siječanj 2021. 15:35

Cure, ne mogu se sjetiti koja je pisala za 4D u Istri. Ja sam isto zvala Poreč, Umag i nigdje me ne mogu primiti prije 3.mjeseca. Narucila sam se na kraju u Medico u Puli i to vec sljedeci tjedan, tako da eto jos jedna opcija. 😊

Hedwig.Z
    15. Siječanj 2021. 15:59

Amelia92

Cure, ne mogu se sjetiti koja je pisala za 4D u Istri. Ja sam isto zvala Poreč, Umag i nigdje me ne mogu primiti prije 3.mjeseca. Narucila sam se na kraju u Medico u Puli i to vec sljedeci tjedan, tako da eto jos jedna opcija. 😊

Ja sam pisala! Zvala sam danas svoji gin, pa mi je dala uputnicu i putni nalog za OB Pula, tako mi je jučer rekla da napravim ako ne nađem slobodan termin u Poreču i Umagu. Ugl, zvala sam Pulu, sve im to rekla i govori mi presimpatična ženska koja se javila da zašto bi plaćala privatno kad mogu kod njih besplatno. Naručila me za 5.2. bez problema. Taman u 20.tjednu. 😁

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Siječanj 2021. 16:07

Cure evo da se i ja javim. Danas bio pregled i sve je savrseno!!! Beba odgovara tjednimaci fino raste i napreduje iiiiii DEČKO JE!!!!! Bas se lijepo pokazao da sam ga i ja vidjela baš kako treba 😅😅
    Ja sam dobila 2 kila. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Kiflica
    15. Siječanj 2021. 16:08

Mara, hranis se odlicno! Vise pazis od mene inace... ma da, treba slusati svoje tijelo i dati di oduska nekad. Mirjam, ma nije visak los, kad je dobro raspoređen, ja bi rado malo viska, recimo u cickama i guzi. 😊 Negativ Ljubavi, i ja uzivam u maloj kavici svaki dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.