Ana.b i bojana, lijepa kolica 🥰
Netko je pitao dal netko ima blizance? Ima nasa barbi 💞 Gdje si? Jaaaavi seee 🤗🤗
Sto se trudnica u okolini tice, imala sam ih prosle godine 2 u uzoj obitelji i puno frendica i poznanica, ove godine sam sama 😆 Doslovno nemam ni jednu, osim ako jos skriva koja kao i ja 🤣
Nego, jel imate nekoga da ima rođendan isti dan kad i beba dolazi? Moja bi po terminu bila dan poslje bratovog rođendana 💞
Kaća, ja sam isto u toj grupi nasla odgovore na neka pitanja i definitivno sam za jaje👍
Ana.b i bojana, lijepa kolica🥰
Netko je pitao dal netko ima blizance? Ima nasabarbi 💞 Gdje si? Jaaaavi seee 🤗🤗
Sto se trudnica u okolini tice, imala sam ih prosle godine 2 u uzoj obitelji i puno frendica i poznanica, ove godine sam sama 😆 Doslovno nemam ni jednu, osim ako jos skriva koja kao i ja 🤣
Nego, jel imate nekoga da ima rođendan isti dan kad i beba dolazi? Moja bi po terminu bila dan poslje bratovog rođendana 💞
Kaća, ja sam isto u toj grupi nasla odgovore na neka pitanja i definitivno sam za jaje👍
Meni je termin na rodendan od nećakinje. 😆😆 Ona se baš veseli. 😊
https://ibb.co/kQzbghw
Evo i mojih kolica, sad sam skuzila da ih nemaju na lageru, a mislila sam ih naruciti u cetvrtak poslije pregleda 🙈 Nisam bas za boje, al ce dekica ili vreca za zimu biti 😆
Tockicaa mene strah stalno, od prvoga dana.. na početku sam jednom čak i nazvala bolnicu da vidim jesu ti grčevi slični menstrualnima normalni.. a znam da jesu. 😒 Ne znam kakav je to sklop u glavi bio.. pred pregled, sad u četvrtak, sam mislila da ću crknit od straha, a duboko u sebi osjećam da je sve ok. Ipak taj strah predvlada nekad i to je to...kad mi je rekla “idemo na stol vidjeti bebicu” došlo mi da odgodim to na minutu-dvije 🤣 sumnjam da je bilo koja od nas totalno opuštena, svi silno želimo da sve bude uredu s bebom i da se rodi živa i zdrava.
Ali kada strah prijeđe u opasno zabrijavanje, e to može biti zeznuto..
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
I ja mislim da ce biti mini baby boom ove godine 😆
Sto se tice straha, strah me jako prije svakog pregleda jer si uvijek mislim sto ako kaze da nes nije ok. Cak sam otisla na hitnu i tam im plakala prije 10 dana jer sam imala bolove ali doktori su puni razumijevanja i dragi tako da me to smirilo. Poroda me za sad nije strah
Ana.b i bojana, lijepa kolica🥰
Netko je pitao dal netko ima blizance? Ima nasabarbi 💞 Gdje si? Jaaaavi seee 🤗🤗
Meni je termin 7 dana prije muževog četrdesetog rođendana 🤣🤣🤣
Svakako navijam da se porodim prije termina 🙈🙈🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja nemam strah jedino na dan pregleda me uhvati neka nervoza...😄
Nama termin par dana nakon godišnjice braka I par dana nakon rođendana od mog necaka tako da će biti zanimljivo 😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mlađi brat mi je rođen na dan mog termina. ☺️
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Kod mene je termin isti dan kao i rodjendan sestricne, a i 15 dana prije rodjendana najmladje seke 🥰
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
https://ibb.co/2trtfCx
Ovo su moja kolica 😊
Ajme super su. Koja su to kolica?😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1