Zdravo cure👋🏻
Da se ukljucim i ja malo😊
Znaci mogu kao neku sigurnost uzet da je sve uredu dokle god nema nekih strasnih bolova ili krvarenja? Nekako mi je na pameti kako uopce znati kad nesto krene po zlu..
Mislim da je Mirjamprije kojih mj dana spominjala o svrbezu trbuha, eto mene isto koza na trbuhu pocela svrbiti unazad dva tjedna😬
Mazem se uljem vise, valjda ce pomoc😁😂
I dalje me povremeno svrbi, mazem se pa sta bude... O velicini trbuha da ne pricam, ne moze se sakriti.
Kad imas slijedeci pregled?
Cure, bas sam procitala ono vezani za uzv i doplere kaj ste pisale, nemojte bas u ekstreme, nije dobro pretjerivati s nicim, al nekad je neophodno stalno nadzirati trudnocu i ici cesto na uzv. 😊
2021. M 💗
Dominique pa da nekako mi je najlogicnije da je od rastezanja koze, a i pocelo je svrbit nesto prije nego mi je iskocio van trbuh😊
Mirjamma i neka su, to nam je neka potvrda da rastu i da se jacaju🥰
Pregled mi je 20.1., onda mi je vec i 19. tjedan pa drzim fige da saznamo spol🤞🏻😄
Kad je tvoj?😊
Ja sam 14.1 i bit cu 17+6 pa se nadam da ce mi htjet reci ❤️
Inace su kod nas (DE) 3D i 4D zabranjeni od pocetka mjeseca osim ako nije medicinski opravdano. Sto mi je ok.
Dominique pa da nekako mi je najlogicnije da je od rastezanja koze, a i pocelo je svrbit nesto prije nego mi je iskocio van trbuh😊
Pregled mi je 20.1., onda mi je vec i 19. tjedan pa drzim fige da saznamo spol🤞🏻😄
Kad je tvoj?😊
Inace su kod nas (DE) 3D i 4D zabranjeni od pocetka mjeseca osim ako nije medicinski opravdano. Sto mi je ok.
Stvarno zabranjeni 3D i 4D UZV? Općenito ili od/do određenog tjedna trudnoće?
Bas skroz zabranjeni. Uključena sam na jedan njemački forum gdje zene pisu kako se neki ginekolozi toga vec strogo pridržavaju dok neki uključuju uzv samo kratko ali ne daju vise ni fotke. Uglavnom, necu inziatirati.
Kad je tvoj?😊
Aa jos tjedan dana, to ce brzoo😄😊
Zasto ti nebi htjeli reci?😮
Jel istina da tu zdravsteno pokriva samo 3 uzv? Meni su posljedni put napravili treci, pa ne znam sta me ceka sad
U kojoj si Krankenkasse? Ja sam KKH i meni su pokriveni svi pregledi, cak sam i vitamine mogla uzeti od njih ali sam trosila svoje pa nisam. Neke ordinacije rade privatno, a neke sa Krankenkasse pa i to ima veze dal ce ti naplatiti preglede ili ne. Ali mozes cak i prikupiti sve racune i priloziti ih svojoj Kasse pa ti vrate novac (mislim da AOK tako radi).
Sto se spola tice 🤣 Ne bi da uznemirim opet neke forumasice, ali kad sam je na pregledu u mislim 12.tt pitala za spol, ginekologinja mi je rekla da ne smije rec prije 14.tt zbog pobacaja koja se dese na osnovi nezeljenog spola. Nisam si fakat izmislila, isla sam trazit informacije po internetu i istina je. I onda sam na tom forumu istrazivala i opet ima ginekologa koji se tog drze i onih koji ce zazmirit na jedno oko.
Za sve svrbilice, mažite se uljem bakon tuširanja. Al na još vlažnu kožu utrljajte ulje. Dugotrajan proces al kažu da vrijedi. Ja baby ulje mackam al bojim se da mi geni nisu naklonjeni što se strija tiče 😒
Za sve svrbilice, mažite se uljem bakon tuširanja. Al na još vlažnu kožu utrljajte ulje. Dugotrajan proces al kažu da vrijedi. Ja baby ulje mackam al bojim se da mi geni nisu naklonjeni što se strija tiče 😒
Obavezno na vlaznu kozu jer tako najbolje upija, ja isto nemam bas neke gene 🤷♀️
Buduci da sam ja ljencina i kad se mazem poslije tusiranja onda to na brzinu obavim...
Pa sam se dosjetila da se samo lagano potapkam i obrisem sto moram, sjednem pred tv naspricam pupsona i ledja termalnom vodom i onda umasiram ulje 😅😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam u DAK i vidjela sam da imaju neki bonus za trudnice al ovo ne mogu nigdje nac jel se placa uzv ili ne i sta pokriva zapravo, a vitamine i dodatke sam sve ja placala isto🤷🏼♀️
A nisu ti htjeli reci spol a znalo se?😂 boze ne znam ko bi pobacio na temelju spola..😑
Ja sam bila u 14.tt i nije se jos vidjelo, pa se nadam da ce sad suradivati maleni/na😊
Ma sumnjam da se ista vidjelo, al posto sam radila kombinirani i detaljnije je proucavala bebu sam se nadala i banalno pitala kad ono paf 🙄
A na ovom forumu na kojem sam, obuhvaća samo trudnice koje imaju termin u juniju i velik je ko cijeli ovaj nas forum zajedno. I postoji tema "Razocaranje spolom", a komentara ima takvih da mi nista nije cudno. Sjebane se te švabice.
Ja sam u DAK i vidjela sam da imaju neki bonus za trudnice al ovo ne mogu nigdje nac jel se placa uzv ili ne i sta pokriva zapravo, a vitamine i dodatke sam sve ja placala isto🤷🏼♀️
A nisu ti htjeli reci spol a znalo se?😂 boze ne znam ko bi pobacio na temelju spola..😑
Ja sam bila u 14.tt i nije se jos vidjelo, pa se nadam da ce sad suradivati maleni/na😊
Ma sumnjam da se ista vidjelo, al posto sam radila kombinirani i detaljnije je proucavala bebu sam se nadala i banalno pitala kad ono paf 🙄
A na ovom forumu na kojem sam, obuhvaća samo trudnice koje imaju termin u juniju i velik je ko cijeli ovaj nas forum zajedno. I postoji tema "Razocaranje spolom", a komentara ima takvih da mi nista nije cudno. Sjebane se te švabice.
A boze ne mogu vjerovat, ma samo da je zivo i zdravo.. to je jedino sta hocu i sta me moze razocarat ak nece biti.. a sad spol boze moj, sta god bude voljeno bude jednako😊🥰
Ma drzim i tebi fige da saznas☺️ sad bi nam se na sljedecim pregledima trebalo vidjet ako bebica nije sramezljiva hahah😄
A sta ces, svega ima.
Joj i ja drzim tebi fige, da se beba ne skriva i da pokaze sta je ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji