O Bozeee, to za spol..al iskreno ne cudi me. Mislim znam i po nasim nekim selima da se to radilo, zbog nasljedstva ovo ono..strasno. Ja jos nisam ocekivala znati u 12 tj, nekak sam mislim da se nebi vidjelo..al bas cu pitat sljedeci put
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
E cure, kaj vi mislite o alkoholu u trudnoci? Ne mislim na litru vina neg na casicu-dvije.
Ja sam ostavila odmah cigare i alkohol kada sam saznala. Kad sam istrazivala sam dosla do clanaka i radova koji govore da je opasno i u malim kolicinama, no neki oko mene tvrde da je korisno? Mislim, ja se dalje drzim svojeg, al cisto me zanima. Kiflica? Ostatak?
2021. M 💗
Tweetica, mene je dr.narucila s 11+1 na mini anomaly, pa ga na kraju tada nije mogla provesti, nije se jos dobro vidjelo da iumjeri nuhalni nabor, nosnu kost, nego mi je rekla da opet dođem sljedeci tjedan, s 12+1 i tada je sve lijepo vidjela i izmjerila i bilo je sve super. Ne znam ovisi li to o tehnologiji koju ima ili o tome ksko se bebica brzo razvija, ali eto to je moje iskustvo. :)
Ja sam jednom isla na kombinirani sa 9+6 i nisu me htjeli ni gledat jer je prerano. Nuhalni se tad jos mijenja tj raste tako da najbolje da pitas doktore.
E cure, kaj vi mislite o alkoholu u trudnoci? Ne mislim na litru vina neg na casicu-dvije.
Ja sam ostavila odmah cigare i alkohol kada sam saznala. Kad sam istrazivala sam dosla do clanaka i radova koji govore da je opasno i u malim kolicinama, no neki oko mene tvrde da je korisno? Mislim, ja se dalje drzim svojeg, al cisto me zanima. Kiflica? Ostatak?
Ranije sam povremeno znala zapaliti koju cigaretu ali otkad sam saznala za bebu više nisam, alkohol također ne konzumiram. U protekla 2 mjeseca 2 puta sam uzela gutljaj višnje samo da nazdravim, jednom na rođendanu od frenda a drugi put sad za novu godinu u ponoć. Mislim da treba izbjegavati što više ali tako povremeno u nekim prigodama uzet gutljaj nije ništa strašno.
Ja sam ostavila odmah cigare i alkohol kada sam saznala. Kad sam istrazivala sam dosla do clanaka i radova koji govore da je opasno i u malim kolicinama, no neki oko mene tvrde da je korisno? Mislim, ja se dalje drzim svojeg, al cis zanima. Kiflica? Ostatak?
What?? Netko misli da je alkohol koristan u trudnoci? Mozda vlasnik Badela. Alkohol je štetan za svakog a kamoli za bebu. Evo sad sam se nazivcirala😆😆
Kiflica ce ti sigurno potvrdit 😂
Cigare i alkohol sam ostavila cim sam planirala da krecemo u lov na bebaca 🤰
Kad smo objavili obitelji, popila sam visnjevacu... za Bozic mozda pol deci crnog i toliko bijelog za novu godinu.. cisto kao za nazdraviti...i to sak sve zalila sa puno vode.
Ne podrzavam alkohol u trudnoci, ali ne grizem se zbog ovog sto sam popila 🤷♀️
Ne zelim se opterecivati sa tim sto je sve opasno i sto je sve nezdravo i kak trebam spavati itd ne zelim biti opsjednuta trudnocom i strahom.. ne jedem tunu izbacila sam skoro sve cajeve, ako popijem to je mozda jedna salica u par dana.
Ugl jedem sve normalno kao i prije, osim sto sam ponovo ubacila pekarske proizvode i gledam da u nicemu ne pretjerujem
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ne znam sta da prije komentiram, švabice ili korist od alkohola smatram da povremeno nazdraviti nije strašno, ako je neka prigoda, ja bi odabrala npr kupinovo domaće vino ili slično, naravno ne votku
Ps. na kraju sam otišla na hitnu, bebac je super, čini se da je došlo do urinoinfekta pa od tuda i bolovi. Iskreno, čim je rekao da je beba dobro, sve mi je u životu prošlo sad treba "sanirati" urino infekciju, a bebac je veeeeeliki već!
It's a boy! 💙
Alkohol nisam bas ni prije pila, a sad nebih nimalo popila zato sto se kaze da se ne tolerira ni kap..malo sam se zacudila kad sam vidjela trudnicu na svadbi da 5 puta nazdravlja sa sampanjcem nadam se da nece nista bit bebama al opet ja nebih riskirala.
Nego evo jedna smijesna slika na sta sam naletila, nije namjerno napravljeno smiješno ali tako je ispalo
Slika: https://ibb.co/cXDjbLv
Uf ne podržavam alkohol u trudnoci, koliko god govorili da je crno dobro za željezo. Ni cigarete. Puj Puj
Sortiraj odgovore
Najstariji