Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    07. Siječanj 2021. 09:04

I ja sam do sad vaših izjava (s obzirom da nisam puno istraživala, to tek slijedi) planirala kupit samo kišobran kolica. Mame koje već imate djecu, do kad se bebe voze u toj košari, odnosno do kad moraju biti na ravnom? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    07. Siječanj 2021. 09:09

Naša beba stiže krajem 6.mj. i ako se do recimo 4-5 mj treba vozit na ravnom onda mi je potrebnija košara. Od prijateljice curica kada je prohodala više nije ni htjela u kolica. Već vidim da će kolica biti izazov. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

MariLove12
    07. Siječanj 2021. 09:09

cocolina

Ne javljam se cesto ali oko kupnje kuce potresa hematoma i svega zivogs stvarno niti ne stignem.Pokusavam se i msknut od mobitela jer samo onda cijele dane o potresima gledam clanke uzas.Nadam se da ste sve dobro i da sve lijepo napreduje,nama jr danas tocno 16 tjedana pretpostavljam da je to onda 4 mjesec,neka me ispravi netko ako grijesim🤣.Sutra idem u petrovu nadam se brzinski i mirno bez tresnje sve to obaviti..jek se dugo ceka na vadenje krvne grupe i sve sto ide s time?

Cocolina u Petrovoj 3 sam čekala do 5 min, ma ni toliko, možda sam potrefila dan kada nije bilo gužve no u svakom slučaju imaju redomat za trudnice i brzo se dođe na red :) 

It's a boy! 💙

Dominique_i_bebita
    07. Siječanj 2021. 09:16

I je i nije stina je da beba nije na sto posto "ravnom" u nultom polozaju. Jer sto se tice kicme i same povrsine na kojoj lezi je ravno, samo sto je cijela ta povrsina, recimo "daska" malo kao polozena pod kutem prema naprijed/gore, pogledajte slike, vidi se taj nagib. Svi komentari na koje sam naisla od ljudi koji su ih koristili i pitali doktore su rekli da to nista ne smeta, a logicno razmisljajuci beba ni u trbuhu nije ravno tako da ne vidim zasto bi skodilo..to su bila moja mozganja o nultom polozaju jer me isto zanimalo kako sad to 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

07. Siječanj 2021. 09:29

Dobila sam nalaze krvi, klasicno kompletna krvna slika, cekam da mi se gin javi (komuniciramo mailom) pa ako imate iskustva da date savjet da li bi se trebala zabrinuti. 
    Nalaz urina potpuno uredan
    Krv-leukociti blago povecani
    Ureja, keratinin, kalij, natrij, alanin - blago ispod referentnih vrijednosti
    TSH 3.29

07. Siječanj 2021. 09:31

Kreatinin pardon tipfeler. Ostalo sve u ref. vrijednostima

ivaa_0807
    07. Siječanj 2021. 09:37

Pozdrav! 
    Evo prva trudnoca i sto pitanja i briga... :o 
    Termin je 30.07.
    Po menstruaciji sam u 10+5, a po UZV 12+1. Doktorica me doslovno tjerala na Nifty test, ali sam odlucila samo na kombinirani. Koje je vase misljenje, jeste vec radile koji od testova. Citam po forumima i ima svega pa evo da cujem vasa iskustva! 
    Hvala :) 

Dominique_i_bebita
    07. Siječanj 2021. 09:41

Najbolje ce ti doktor to protumaciti, al evo sto znam da kad sam ja isla vadit krv mama mi je rekla da se ne brinem ak mi ne bude bas idealna slika jer zna da je njoj svaki put nešto tak bilo pošemereno. Ako je u pitanju blago odstupanje mislim da se nemas zasto brinuti, al opet tak i tak ce ti to doktor pogledat i rec. Meni je na kraju bilo sve super sa krvi i urinom tak da nisam imala brige, jedino onaj pokazatelj razlicitoosti velicine eritrocita mi je manji bio, a kad sam isla gledat starije nalaze vidjela sam da mi je on uvijek bio takav, tak da, valjda je to za mene noormalno. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Bojana2017
    07. Siječanj 2021. 09:44

Što se tiče alkohola i cigareta u trudnoći evo ja ni u prvoj a ni sad nisam ni kap popila (otkad sam saznala), a inače sam neko ko voli povremeno popiti i nazdraviti.
    Ne smatram da će nešto biti od 2 gutljaja vina ili piva ali meni to ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo. 
    Cigarete sam ostavila prije 10 godina tako da tu nisam ni dolazila u iskušenje.
    Što se tiče košare u kolicima moja se vozila neka 4 mjeseca, jer poslije toga je bila nemirna i htjela van jer nije mogla posmatrati okolo.
    U periodu od 4 do 7 mjeseci vozila se u jajetu, i to je prednost 3 u 1 kolica. Prohodala je sa 10 i po mjeseci i poslije toga kolica nisu više korištena, možda još mjesec dana. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

07. Siječanj 2021. 09:48

cocolina

Ne javljam se cesto ali oko kupnje kuce potresa hematoma i svega zivogs stvarno niti ne stignem.Pokusavam se i msknut od mobitela jer samo onda cijele dane o potresima gledam clanke uzas.Nadam se da ste sve dobro i da sve lijepo napreduje,nama jr danas tocno 16 tjedana pretpostavljam da je to onda 4 mjesec,neka me ispravi netko ako grijesim🤣.Sutra idem u petrovu nadam se brzinski i mirno bez tresnje sve to obaviti..jek se dugo ceka na vadenje krvne grupe i sve sto ide s time?

Razumljivo. Jaa sam isto bila dugo neaktivna, samo sam htjela mirne blagdane sa svojima, a dobila sve suprotno 😣
     Ja mislim da si vec s navrsenim 13.tt usla u 4 mj a s navrsenih 17t ulazimo u 5. Nek me netko ispravi ako grijesim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.