Dreamer, vidim da si 9ti tjedan...meni je on bio najteži u 1 i sad u 2 T. Drzi se, pazi na sebe, odmaraj... 🥰 I što ti Ana kaže ako vidiš da je previše pravac infuzija!
url=https://lilypie.com]
Cure koje su trudne otprilike koliko i ja zanima me imate li vi i dalje povremene bolove/grceve dole? Ja ih osjecam i dalje nzn je li to normalno obzirom da je prosla ona pocetna faza bolova kao i menstrualnih.
Da ponekad imam grčeve…maternica se i dalje širi.. dok nije prejako onda je sve oke
Hvala ti na odgovoru. Ja sam mislila da do ovog stadija vec to lagano prestane al me iznenadi svaki put.
Veliki smo 3,1 cm! 🥰😍😍 sve super, jedino sto se mama mora malo udebljati, rekla je da sam kost i koza, ali da je normalno za početak. 🙊 u 12.tjednu bih trebala biti nova žena. 😉 nifty radimo za 2 tjedna - ipak da budemo već u 12. pa će odmah gledati i nuhalni. Detaljan pregled. :)
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Cure koje su trudne otprilike koliko i ja zanima me imate li vi i dalje povremene bolove/grceve dole? Ja ih osjecam i dalje nzn je li to normalno obzirom da je prosla ona pocetna faza bolova kao i menstrualnih.
Da ponekad imam grčeve…maternica se i dalje širi.. dok nije prejako onda je sve oke
Hvala ti na odgovoru. Ja sam mislila da do ovog stadija vec to lagano prestane al me iznenadi svaki put.
I mene je iznenadilo kad su nedavno počeli i to pretežito pred vecer...I ja sam se bila uplasila i odmah isla googlati hahaha ali maternice se samo širi...bitno da bolovi nisu prejaki
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Videcu kako ce biti tokom dana, sad za sad sto pojedem to povratim.. ako bude nastavilo, veceras cu otici za infuziju, hvala na savetima ❤️
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Jel netko nosio na HZZO doznake? Ja sam bila nedavno uzela 2 dana jer nisam mogla nigdje od povraćanja i dr mi je dala komplikacije ta 2 dana.
Kako ide sad ta procedura? Treba li odnijeti samo doznake ili još neke stvari?
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Jel netko nosio na HZZO doznake? Ja sam bila nedavno uzela 2 dana jer nisam mogla nigdje od povraćanja i dr mi je dala komplikacije ta 2 dana.
Kako ide sad ta procedura? Treba li odnijeti samo doznake ili još neke stvari?
Sad navodno mozes sve preko maila. Ali koliko sam citala iskustva od prije više je isplativo da uzmeš bolovanje nego da uzimas komplikacije jer ti to onda smanjuje prosjek plaće koji će se koristiti za isplate kad budeš na porodiljnom. Mislim samo na slučajeve kad se komplikacije uzmu pa prekinu. Ako su neprekidne, ne smanjuju prosjek. Ali nemam osobnog iskustva pa si to pitaj na HZZOu nek ti točno kažu kako će ti ove komplikacije utjecati za kasnije.
Zenice drage, jel se vidi jos kojoj vec stomacic ovako? 🙈🙈
https://ibb.co/5cbdJ1N
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Ujutro ne, popodne da 😅 a kad se najedem neke hrane koja nadima onda mogu parirat i nekom 20tom tjednu 😂😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Joj piskila sam sad i na trakicu urinu i pozitivni i ketoni dobro to je logicno zbog gladovanja i krv i proteini samo gore od gore danas
Tako je i meni jučer bilo.. I opet me poslala da napravim urinokulturu.. Ovo mi je već 3. po redu 🙈
Iako je sad nalaz bio sterilan i zna da sam gladna, al eto...
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji