Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    22. Prosinac 2020. 15:11

Svakako budem ionako mi baš pase kiselo sve.. samo da nije nešto strašno. Jedino me brine dali će sve okej bit sa bebicom a pregled mi je tek 12.1😬🥰

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• Embarasada
    22. Prosinac 2020. 15:15

Mallla

Matejaa95

Ne mogu sad nikoga dobiti tek sutra. Ja inače nemam nikakvih bolova ni ništa. Na wc piškit idem često zbog trudnoće ali.ovako da me nešto peče ili boli nije. Neznam samo kako moj ginekolog nije ništa rekao a isto sam nedavno urin dala . Kaže nije ništa strašno i to je to.

Više tekućine piti i ako je možeš zakiseljavat vitwminom C, dakle limun, brusnica i slično…barem dok ti doktor nešto ne da!

Caj od brusnice se isto preporuča. Cesnjak inace ima protuupalno djelovanje.

Lora27621
    22. Prosinac 2020. 15:22

Mallla

https://ibb.co/p0fHYKf
    Dakle ovo sam u uredu, sjedim, u trudničkim hlačama…ne mogu sad ustajat slikavat…al ima ga kao što se vidi iz priloženog.
    Cure čestitam na lijepim pregledima!
    Cocolina na mojim nalazima krvi i urina isto jasno vidljivo povraćanje.

Aaa bome ga imaa,, samo neka raste😁😁😁

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

sassy
    22. Prosinac 2020. 15:49

Cure sta se vama jede u trudnoci? Ili se jelo dok ste bile u prvom tromjesjecju?
    Meni je sva hrana odbojna, cak i voda. Jel ima neki trik? Npr meni se ponekad jedu kisele zelene jabuke

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Lora27621
    22. Prosinac 2020. 15:59

Meno sve normalno sto se hrane tice.....jel ima koja ginekologa u drugoj zupaniji? Ja trebam 29.na pregled i iz zupanijskog stozera traze "medicinsku dokumentaciju iz koje je razvidno da ćete u narednom periodu (23.12.2020. do 8.1.2021.) morati posjetiti liječnika." Ja nemam nista, osim papirica na kojem je sestra rukom napisala satum i vrijeme.....

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Lora27621
    22. Prosinac 2020. 16:00

Lora27621

Meno sve normalno sto se hrane tice…..jel ima koja ginekologa u drugoj zupaniji? Ja trebam 29.na pregled i iz zupanijskog stozera traze "medicinsku dokumentaciju iz koje je razvidno da ćete u narednom periodu (23.12.2020. do 8.1.2021.) morati posjetiti liječnika." Ja nemam nista, osim papirica na kojem je sestra rukom napisala satum i vrijeme…..

Zbog propusnice jel...

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Lullaby
    22. Prosinac 2020. 16:12

Meni se vidi trbuh malo i cice su mi baš baš narasle, bluze su mi malene već na tom dijelu. Boluckaju me tu i tamo. 
    E cure ja sam ovako shvatila frendicu kad je bila trudna. Ako odem na komplikacije dobit ću mjesečno 4200 kn, zadnjih 45 dana punu plaću, a onda mi se prvih 6 mj bebinog života uzima prosjek plaće 6 mj prije otvaranja komplikacija. Ako odem na bolovanje onda mi posli to uđe u prosjek, a ne cijela plaća. Jesam ja to dobro pohvatala? Ja bi radila još prvi mjesec i onda bi doma kako hoće dr, uzela bi godišnji da potrošim i onda na komplikacije. 

Lullaby
    22. Prosinac 2020. 16:14

Nadam se da će nalazi biti ok 🙏

Kiflica
    22. Prosinac 2020. 17:42

Cestitke novim curkama, dobrodosle! Cure, trbuscici su vam preslatki! 😍Lora, moj je vrlo slican tvome, kao i opca konstitucija, i isto od jutra, pa znam da nije nadutost. Sto se tice istrazivanja, obecajem podijeliti sve zanimljivo s vama, naravno😙 Hvala svima na savjetima i iskustvima! Ja cesto pijem limunadu, pase mi protiv mucnine vise nego voda, i caj od đumbira. A znam da je oboje protuupalno, pa moze prevenirati neke infekcije. Meni su mucnine krenule prolazit, pa se opet vratile...Bit ce gusto jos neko vrijeme, ali mozemo mi to! 

Kiflica
    22. Prosinac 2020. 17:45

Da, cesnjak je super kao prevencija! Meni najdraze potrpati gomilu cesnjaka, limuna i papra po ribi, svu ju prekrijem. I uz to neku blitvu s krumpirom, isto ubacim cesnjak i u to. I u salatu zdrobim malo cesnjaka, limuna, soli. Mljac. Fino i zdravo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.