Evo i mene s pregleda, 7+4 ,kuca ❤️ i velicina bebe je 1 cm ! Doktor kaze da je sve uredno za period u kojem sam 👏👏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Miss čestiam! Kad dr. Kaze sve je u redu odma mi sunce svane!
Nina navijamo za brze nalaze!
url=https://lilypie.com]
čestitke na super pregledima i sretno onima koji tek idu
i hvala ti na odgovoru u vezi mobitela
Cure cestitam svima na pregledima koje ste bile :)))
Evo i mene s pregleda :) 11+3 smo mi :) sve uredno za sada Bogu hvala :)) veliki smo 5 cm🙏🏽😇vrti se sve u krug, a cim je krenuo s pregledom, izlezavala se beba ko da je na plazi 🤣 sljedeci pregled je 18.1., do tada smo mirni 😇
I da ja sam izgubila 4 kg, kaze dr da je za sada oke, al kad me mucnine popuste da pazim da ne dobijem vise od 12 kg do kraja trudnoce.. i to je mislim to 🥰😎
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Čestitam i svim ostalim curkama na pregledu! Baš lijepi dan! 🤗❤️ Sretna sam kad čujem da i ostale imaju slične probleme s gubitkom kilograma (nemojte me krivo i doslovno shvatit) jer onda bar znam da je to zaista normalno. ☺️ Dobit ćemo mi za par tjedana sve nazad. 😂
cocolina ne brini! Već si u 14. tjednu. Bit se sve super. 😊
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Cestitke na super pregledima! Meni je pregled tek iduci tjedan, ali nekako mi je ok docekati, nisam u stresu. Hvala na odgovorima, jos cemo mi biti u tim temama i kasnije, pred porod. Ali ja strebericy kakva jesam, volim sve znati sto prije. Ja cu pred porod vec biti na temi odgoja djece, a vec cu do tada procesljati prehranu beba i sve ostalo. 9 mjeseci pedagogije 😂
Osim toga, kad rodim necu imati vise vremena za istrazivanje, pa bolje sada kad imam vremena procitati sto vise, da se ne desi da odjednom rodim i sta sad s bebom, da pojma nemam...
A ne ne, vec cu ja istazit sve... 😁
Cure cestitam na pregledima!!! Bas mi je drago da nasa grupa lijepo napreduje i da bebice rastu😄🥳🥳🥰🥰. Ja se vratila na posao i bas sam umorna. Danas sam rekla kolegici tako da za sad samo ona zna.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure super za preglede!
Za Kiflicu i one koje su se već počele pripremati, na Instagramu ako ga koristite postoji stranica One Strong Mama, žena ima super savjete i sve prikazuje na stvarno kreativnim primjerima, isplati se baciti oko ukoliko vas takve teme već sad zanimaju (položaj zdjelice, kako se širi, razdvajanjem trbušnih mišića, zašto je važno pravilo disanje i sl.)
It's a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji