Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    22. Prosinac 2020. 08:19

anci000 🔜🤰🏼

Jutrroo, zelim vas samo kratko pozdraviti jer ima cura sa stare teme 🙈
    Ja sam jucer ugledala svoj plusic 🤰🥰🤰🥰 Napokon hihi
    spadam u kasno ljeto, ali svejedno sam vas htjela samo pozdraviti i zazeljeti lijep dan :)
    prvi pregled je tek iza praznika, jer je doktorica od jucer na godisnjem pa se strpiti moram

Evo nje ❤❤❤

2021. M 💗

sassy
    22. Prosinac 2020. 08:27

anci000 🔜🤰🏼

spadam u kasno ljeto, ali svejedno sam vas htjela samo pozdraviti i zazeljeti lijep dan :)
    prvi pregled je tek iza praznika, jer je doktorica od jucer na godisnjem pa se strpiti moram

Cestitam draga ❤️🎉🎉🐥 jako mi je drago radi tebe,  zelim ti skolsku trudnocu i dobrodosla

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Lullaby
    22. Prosinac 2020. 08:32

Anci čestitaaaam!!! Baš mi je drago, znam koliko si čekala ❤️

22. Prosinac 2020. 08:34

Dobro jutro 🙂 evo ne mogu vise kukat da nemam simptoma 🤣 prijavljujem prvo grljenje skoljke 🤣

Bojana2017
    22. Prosinac 2020. 08:44

anci000 🔜🤰🏼

Hvala curke

Dobrodošla Anci  
    Da imaš školsku trudnoću

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Tonka55
    22. Prosinac 2020. 09:51

anci000 🔜🤰🏼

Anci evoooo teee 💪💪💓💓 cestitam 

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Mallla
    22. Prosinac 2020. 10:31

Tako sam i ja mislila da je gotovo s grljenjem školjke al sinoć je bila opet moja noć. Ipqk postajem bolja  više stvari mi počinje mirisat i boljeg okusa nego je to bilo do sada pa se nadam da su muke kraju!

url=https://lilypie.com]

• Dreamer97
    22. Prosinac 2020. 10:43

I ja grlim skoljku svako jutro.. ali me malo brine, sto pojedem nesto odmah skoljka gde ode i vise nego sam pojela 😂 plasim se da ne dehidriram..

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

Aneee
    22. Prosinac 2020. 11:02

Amelia92

Cure koje su trudne otprilike koliko i ja zanima me imate li vi i dalje povremene bolove/grceve dole? Ja ih osjecam i dalje nzn je li to normalno obzirom da je prosla ona pocetna faza bolova kao i menstrualnih.

Da ponekad imam grčeve...maternica se i dalje širi.. dok nije prejako onda je sve oke 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    22. Prosinac 2020. 11:06

Dreamer97

I ja grlim skoljku svako jutro.. ali me malo brine, sto pojedem nesto odmah skoljka gde ode i vise nego sam pojela 😂 plasim se da ne dehidriram..

Pazi se da ne dehidriras kao ja...ako vidiš da se tekućina ne zadržava niti minute u tebi odmah doktoru se javi ili na hitnu otici

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.