Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Embarasada
    21. Prosinac 2020. 06:22

Meni je prošle godine rekla jedna ženska koja se bavi trudnicama, masaže  vježbe  fizikalne da se odustalo od tog programiranog disanja, da rodilje trebaju disat kako im najviše paše. Najbitnijr da se diše i da to žene opusta. Zapravo, jaaaako bitna funkcija disanja pri porodu je da makne misli od bolova, da nije fokus na bolovima.

Mallla
    21. Prosinac 2020. 07:32

Rodila sambu Dubrovniku. Vjerujem da u Zg ima više mogućnosti. Što se ipada tiče to treba pitati u bolnici. Ja sam u predrađaoni imala mobitel i najnormalnije se dopisivala dok sam hopsala na pilates lopti. Kasnije kad je krenuo porod e tada vise nisa znala di sam ja a kamoli bilo šta drugo. Čim sam rodila babica mi otišla po mobitel da slika malecku.
    I da definitivno tiskanje je kao kakanje kad imaš zatvor pa neće da ide 🤣🤣 a još je neprirodna poza na leđima to mi je baš bilo čudno. A disanje mi je jako sušilo usta, još sam bila prehlađena tako da iza poroda nisam mogla govorit pa su svi mislili da sam vristala 🤣🤣 a zapravo nisam ni zucnila, osim kad bi me babica kroz trudove pitala o meni, o bebi, da mi skrene misli. Bila sam baš oduševljena babicama i jos sam. A doktora sam srela pri prijemu, početku poroda i kad je porod završio. I imala sam sreću da je posteljica cijela izašla na polu tiskaj, bas ispala sama tako da stvarno mogu reć da je moj porod bio lagan.
    E da ja računam 3h od ulaska u rađaonu, a sve je počelo u 1h iza ponoć, a rodila u 15:13!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Prosinac 2020. 07:33

Osim toga danas mi je pregled, sqd se idem po malo spremat, ovaj put je u jutarnjim satima pa ne moram čekqti cijeli dan!

Orhideja1
    21. Prosinac 2020. 08:10

Mallla

Osim toga danas mi je pregled, sqd se idem po malo spremat, ovaj put je u jutarnjim satima pa ne moram čekqti cijeli dan!

Sretno na pregledu i javi nam se

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

ana0310
    21. Prosinac 2020. 08:25

Mallla

Sretno! 😊😊😊

2021. M 💗

Aneee
    21. Prosinac 2020. 10:12

Cure sretno na pregledu...moj je tek 14.1. Pa ja imam dosta za čekati 😅
    A poroda me nije strah bilo ali sad malo jest ne samo zbog pucanja, nego jer sam 2 mjeseca sad vezana za krevet i nemam snage za nista jer me povracanje iscrpilo...pa me strah da necu imati snage za porod, iako se nadam do tada da ce biti bolje sa svim 🤞🏻

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Nina27
    21. Prosinac 2020. 10:34

Mallla sretno na pregledu! 💜 meni je sutra u 9 h. ☺️
    Da - mislim da ćemo za par mjeseci još pricat o temi poroda. 😂 
    Ja sam još smršavila - bas uzas, a čak nemam neke specijalne mučnine. Stvarno ne znam jel premalo jedem, ali realno jedem praktički skoro ko inače. Ugl sutra ću malo ispitat jesam još okej ili je zabrinjavajuće pa ako mi da neki pametan savjet ginekologica, svakako vam javim. 🤗

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Bojana2017
    21. Prosinac 2020. 10:52

Sretno svim curama koje imaju pregled danas 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    21. Prosinac 2020. 10:58

Evo me cure, sve je u redu. 13+5 sam...uzv je dosljedan i termin je 23.6. Vise ne gledamo zadnju M jer je jasno da je bila kasnija ovulacija. Ja sam u minusu ukupno 2kg što nije puno. Sada mogu mirno i opušteno dalje. Bebica je prava mirnica, a fascinantno mi je bilo vidjeti cijele noge i ruke....mala mrva fino napreduje.... 
    Novi pregled 22.1. Sad čekamo do tada, tada bi mogli znati spol! Al moram priznat da mi je zanimljivo ne znat!

Nina27
    21. Prosinac 2020. 11:49

Odlično Mallla!!! I očekivali smo da će bit super pregled. ☺️🤗 Joj ja jedva čekam saznat spol, ali ti se divim. 😁 I nadam se da ćemo do nove godine već znati. ❤️

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.