Norrah sretno na pregledu i javi nam 🙂 Normalno da te trta, ali mislim da simptomi ništa ne znače.
Hvala vam cure na podršci ♥️ Znam da spadam u grupu sretnica, al nama to nije tako u glavama kao vama idealno. Doslovno da mi doktor ne veli trudni ste i sve je u redu ne bi znala i onda se moramo i mi brinuti oko necega 😂😂😂
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Lullaby, ma novca ce biti, nemoj zaliti ako nije da bas nemas od cega zivjeti, bitno da bebica bude dobro.
Norrah, samo si ne nabijaj nepotreban sres jer sve to beba osjeti... gledaj komedije, veseli ss, misli na dobro.
Zanimljivo jedno istrazivanje sam procitala, mame koje su pred porod uzivale u tamnoj cokoladi su rodile vedriju i smireniju djecu. Mislim da nam je sada zadatak da uzivamo! 😋
Nisam citala bas nista ali budem sve unatrag cim stignem.Ginekolog mi je rekao da odem na hitnu i sad nisma psmetna sta da radim od jucer nista ne zadrzavam u sebi s temperatura je najvisa bils 38.8 sad je 37.3 pod tabletom.Dajte neke savjete,jel bi otisle ili?
Nisam citala bas nista ali budem sve unatrag cim stignem.Ginekolog mi je rekao da odem na hitnu i sad nisma psmetna sta da radim od jucer nista ne zadrzavam u sebi s temperatura je najvisa bils 38.8 sad je 37.3 pod tabletom.Dajte neke savjete,jel bi otisle ili?
Idi na hitnu, nemoj predugo čekati.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni je moja rekla također da odem na komplikacije, ali sam odlučila da neću. Mislim da treba ici ako postoje indikacije, ali ako ne i dobro se osjećaš, onda nema potrebe. Moram vam iskreno (bez da se itko ljuti) reci da u nijednoj državi ginekolozi ne propisuju toliko komplikacija kao kod nas. Meni je isključivo preporučila jer nisam mogla ostati trudna godinu i pol dana, mislim da to nije dovoljan razlog. Ali svaka od nas treba slušati svoje tijelo i naravno - ako postoji bilo kakva, ali bilo kakva stvarna indikacija, onda treba ići. Eto da malo izrazim svoje mišljenje koje sam i prije trudnoće zastupala i stojim dan danas iza toga. 😊
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Meni se vidi trbuh malo i cice su mi baš baš narasle, bluze su mi malene već na tom dijelu. Boluckaju me tu i tamo.
E cure ja sam ovako shvatila frendicu kad je bila trudna. Ako odem na komplikacije dobit ću mjesečno 4200 kn, zadnjih 45 dana punu plaću, a onda mi se prvih 6 mj bebinog života uzima prosjek plaće 6 mj prije otvaranja komplikacija. Ako odem na bolovanje onda mi posli to uđe u prosjek, a ne cijela plaća. Jesam ja to dobro pohvatala? Ja bi radila još prvi mjesec i onda bi doma kako hoće dr, uzela bi godišnji da potrošim i onda na komplikacije.
Mislim da je to to. Uz napomenu da je iznos komplikacija max koji si navela, ako netko ima plaću manju od toga, dobit će manje. Isto je sa drugih 6 mjeseci, max je mislim 5600. Ako ti je placa manja, dobiješ iznos plaće. I u prosjek ne ulazi prijevoz i te neke dodatne naknade.
Meni je moja rekla također da odem na komplikacije, ali sam odlučila da neću. Mislim da treba ici ako postoje indikacije, ali ako ne i dobro se osjećaš, onda nema potrebe. Moram vam iskreno (bez da se itko ljuti) reci da u nijednoj državi ginekolozi ne propisuju toliko komplikacija kao kod nas. Meni je isključivo preporučila jer nisam mogla ostati trudna godinu i pol dana, mislim da to nije dovoljan razlog. Ali svaka od nas treba slušati svoje tijelo i naravno - ako postoji bilo kakva, ali bilo kakva stvarna indikacija, onda treba ići. Eto da malo izrazim svoje mišljenje koje sam i prije trudnoće zastupala i stojim dan danas iza toga. 😊
Slažem se ali meni moj ginekolog nije dao da idem na komplikacije iako sam mu pokušala objasniti da radim jako stresan posao. A to je isto posljedice tog poremećenog sustava, pa se nađe jedan koji bas hoce suprotno od svih i zeli ispravit krive drine preko leđa trudnica.
Neki su mi onda pak govorili da odem na hitnu bzvz i da će mi onda morat propisati komplikacije, ali to mi je bilo too much, nisam htjela izvoditi takve gluposti. A da jos spomenem da sam ja sam imala toliko dijagnoza da bi me 90% ginekologa bez razmišljanja poslalo na komplikacije, nevezano uz posao koji radim. Sad sam na drugom poslu i ako bude sve ok planiram raditi skroz do kraja, ali nije fer da je tako ispalo u prvoj trudnoći...
Hvala cure. Ma ići ću na komplikacije jer ginekologica savjetuje da ne radim. Ostat ću još mjesec dana i onda bi najprije na godišnji pošto će mi ostati starog skoro pola, a i novi ću potrošiti da ne padnem odmah na 4.200 kn. Bolovanje mi se ne isplati onda. Samo ne znam kad si na komplikacijama jel onih zadnjih 45 dana dobiješ punu plaću.
Baš sam bila ubedirana kad mi je rekla da ne radim jer nisam mislila ranije ići, ali opet ona zna najbolje i ako savjetuje da ne radim, neću. Ne želim riskirati.
Da, dobiješ. 45 dana prije termina ti prestaju komplikacije i počinje porodiljni, i dobiješ iznos plaće.
Embarasada ma takve situacije su mi još puno gore. Ako ti zaista nije dobro i ne možeš, onda nema nikakvog smisla i naravno sa bi ginekolog trebao biti razuman. Ali eto - ima svakakvih. Srećom da je to iza tebe. 😊
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Norrah, stvarno si srecnica 😄 ako se secas mojih komentara pre 2-3 nedelje, isto bez ijednog moguceg simptoma od ovulacije do 7tj (ni grudi, ni mucnina, ni mirisi), pa sam se pitala jesam li na trudnaaaa? A sada zalim za svaki komentar (mozda sam se urekla😂😂), mucnine su ogromne, povracanje.. dok slusam koleginicu koja takodje to nista nije imala kao ti.. zato uzivaj, trudna si nego sta 😅
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji