Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    24. Listopad 2020. 23:48

Što se lica tiče ovaj put mi je skroz ok! Nepromjenjeno. Grudi teške i osjetljive, često sam žedna i često piškim. Nosim odjeću koja mi ne smeta preko trbuha pa i zaboravim da sam trudna 😊😀
    Neka ovako i nastavi! 

url=https://lilypie.com]

Ivo& Ivana💙♥️
    25. Listopad 2020. 06:50

Dobro jutro svima. Evo da se i ja priključim ljetnim bebama😃. 
    Pozitivan test je bio na 22. 10. Moje ovulacije su isto kasne. Pik sam uhvatila na 21 dc tako da je O bila max do 23 DC. Tocno prije godinu dana sam imala spontani u 8TT. Sad me poprilično strah zbog toga
    Od simptoma imam samo bolne grudi, bolovi su prestali. Osjetim jos ponekad dolje malu više kao nelagodu. 
    Narucena sam na pregled 29.10 
    Zelim nam svima mirnu i skolsku trudnoću, 🥰♥️♥️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Orhideja1
    25. Listopad 2020. 08:13

Dobrodošla clio 35, nadam se da ćemo sve dočekati svoje ljetne bebice kako je netko već i napisao.
    I sama sam u strahu od svakog grča, imala sam dva spontana prvi u 7tt i drugi prošle godine u 13tt. Ne dozvoljavam si da se previše veselim, pokušavam kontrolirat strah i nadam se najboljem.
    Ako još uvijek piješ vrkutu trebala bi prestati, ali vjerujem da ti to već znaš. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

25. Listopad 2020. 08:32

Orhideja1

Dobrodošla clio 35, nadam se da ćemo sve dočekati svoje ljetne bebice kako je netko već i napisao.
    I sama sam u strahu od svakog grča, imala sam dva spontana prvi u 7tt i drugi prošle godine u 13tt. Ne dozvoljavam si da se previše veselim, pokušavam kontrolirat strah i nadam se najboljem.
    Ako još uvijek piješ vrkutu trebala bi prestati, ali vjerujem da ti to već znaš.

Clio 35 & orhideja, zelim vam da s nama dogurate do kraja ovaj put 🤞🤞❤️❤️

Orhideja1
    25. Listopad 2020. 08:44

Hvala Mirjana,  svim članicama želimo isto🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Ivo& Ivana💙♥️
    25. Listopad 2020. 08:53

Hvala na dobrodošlici. Vrkutu sam prestala piti vec prije O. Trenutno pijem samo Novalac prenatale i aspirin 100. Moram raditi test na tronbofiliju ali zbog korone nikako do bolnice. Tu kod nas se to radi samo dva put mjesecno tako da cu to obaviti pocetkom 11 mj. Jer sam prije 12 god ljecena od tromboze sinusa.
    Ja jos nemam mucnine. Dali vi imate? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Lena25
    25. Listopad 2020. 08:53

Dobrodosle cure 😊 Mi smo sinoc imali neku veceru, i kasnije legli, toliko sam vode popila da sam 3 put nocas piskila, i drob je sinoc tako ispupcen od sredine bio, da nosim usko vec bi se posumnjalo 🤭 Ja ne znam vise sto na posao nositi, sve me pritisce preko, jel si stetim ako 8 sati sjedim dok me pritisce preko droba? Ne znam sto kupiti osim nekih haljina... Od simptoma i dalje jako bolne grudi, mucnina slabina, i povremeni bolovi dolje.. Lice ne mogu definirati uvijek imam par pristica pa tako i sad 🤔

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

Aneee
    25. Listopad 2020. 11:45

Clio35

Dobro jutro svima. Evo da se i ja priključim ljetnim bebama😃.
    Pozitivan test je bio na 22. 10. Moje ovulacije su isto kasne. Pik sam uhvatila na 21 dc tako da je O bila max do 23 DC. Tocno prije godinu dana sam imala spontani u 8TT. Sad me poprilično strah zbog toga
    Od simptoma imam samo bolne grudi, bolovi su prestali. Osjetim jos ponekad dolje malu više kao nelagodu.
    Narucena sam na pregled 29.10
    Zelim nam svima mirnu i skolsku trudnoću, 🥰♥️♥️

Dobrodošla 🥰 
    Drzim 🤞 da ovaj put bude sve dobro...ja uopće ne razmišljam da bi se moglo nešto desiti niti želim o tome razmišljati..😊
    Do neki dan sam se super osjećala a sad sam sve umornija 😅 a nocu slabo spavam jer me ubija gastritis 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    25. Listopad 2020. 12:48

Clio35 dobrodošla drago mi je da si s nama ❤️
    Lena tako mi je i samoj. 8h sjedenja. Nastojim se svako 30min ustati i prošetati, radi trbuha i leđa. Počela sam nosit trudničke hlaače iako mi i one pred kraj smjene počmu smetat. Najdraže mi je u haljinama i suknjama.
    Ana.b suosjećam, ja sam umirala od želudca u 1T, sad još nemam problema s tim, nadam se da će me zaobići. 

url=https://lilypie.com]

• Tonka55
    25. Listopad 2020. 12:57

Pozdrav novim curama 💪🥰
    Uhh mene mučnine ubijaju, ujutro čim ustanem slabost i povracam.. Onda dođem nekako na posao, pijem jamnicu, jedem štapiće.. Pa me drži tako sve do 14 h negdje.😫
    Jedva čekam pregled, baš mi je nekako daleko... Ali ide vrijeme, sutra 8 tj 🥰

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.