Da 5+ je vec 6ti tjedan...tako se računa...po ZM sam početak 7tt...ali to je oke...imam i sliku uzv ali ja ne vidim nigdje da pise tjedan 🤷♀️
https://ibb.co/FnYXyNF
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lrna25 ne znam po čemu si zaključila da imaju spontane one koje imaju duže cikluse?
Gle ovdje kraj mene je curica kojoj su 4 godine, cijelu trudnoću je bila - 2 tjedna. Rodila se između termina ZM i UZV kao sasvim razvijena zrela beba. Tako da mislim da tu nema panike. Ovaj put mi je ovulacija bila 23 dan ciklusa. Kod mene ništa novo, inače mi ovulacije idu od 15 do 25 dana!
I da 5+1 je 6ti tjedan 6+1 je sedmi tjedan… Tako se to u trudnoći računa tipa 5 punih tjedana i početak šetog jer je taj jedan dan dio šestog tjedna, ako me kužiš!
Savjetujem samo opušteno bit će sve u redu!
Ana.b. Nisi vidjela ultrazvuk? Na njemu obično piše kolika je T.
Ma nee ko ima duze da je imao spontani, nego slucajevi s razlikom sto sam citala da se dogodi missed ab pa me to zabrinulo, ali znam i sama da je to sve individualno i nema nekog objasnjenja... Bas mi je drago cuti za tvoju curicu 🥰 Moram sto manje citati jer kad vidim da se cure brinu za par dana razlike onda sam i ja pocela umisljati 🤪
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Ana b piše ti na uzv 5w2d što bi ti značilo 5 tjedana i 2 dana.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Da da Ana 5+2 si za par dana će srce tupkat ❤️ na prvoj slici dakle lijevo u desnom kutu ti piše 5w2d to je to!
Kužim Lena, probaj se okružiti pozitivnim pričama. Razlike kod cura koje imaju O na 14 dan uvijek mogu biti problem ali kod nas ne, kod nas bi bio potencijalni problem da si npr 4 tjedna u minusu! Ako znaš da ti je O bila npr. 10 dana kasnije....
url=https://lilypie.com]
Aaa tek sad vidim to 😅 hvala vam cure haha
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Znaci onda pase tocno u dan veličina po ovulaciji...😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ma iduci put srce ce kucat u svih sesnajst 😄🤗
Ja sam pomalo uzbudjena, nadam se da ce na pregledu sve biti ok. Samo da srceko kuca, ipak cu tad uci u 8.tjedan. Sa prvim malenim srce je kucalo vec na 5+6.
Danas mi je bas stalno neka mucnina pa sam udrila po mandarinama. Bas mi pasu 🤤
Ana.b jel brojimo onda isto? Kada ti pada datum?
Kakvo vam je lice u trudnoci? Puno sam cula o nekom trudnickom sjaju ovo ono, a meni vrat pa sve ispod brade i celjusti prepuno malih sitnih crvenih priatica, skoro ko osip.
Ja isto derem po mandarinama 😂
Meni isto pristici lagani po bradi i vratu.. ne pretjerano, ali nema sjaja 😁
Danas mi je 5+6
Cice malo teze i bujnije..
Ana.b jel brojimo onda isto? Kada ti pada datum?
Kakvo vam je lice u trudnoci? Puno sam cula o nekom trudnickom sjaju ovo ono, a meni vrat pa sve ispod brade i celjusti prepuno malih sitnih crvenih priatica, skoro ko osip.
Ja isto derem po mandarinama 😂
Po aplikaciji 17.6. a od gin dobila papir pise 23.6 😅
Moje lice izgleda dobro, ali ne bih rekla da ima nekog trudnickog sjaja 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji