Pitam vas jer naravno da o ovako skakljivim temama ne pricam s nikime tko me poznaje, a jako me zanima
Ja sam zbog mucnina jos i smrsavila nekoliko kg, a vec sam vitka i visoka, ali se trbuscic koji bi inace bio ravan lagano lagano nazire… to primjecujem jer mi je i ujutro malo izbocen, dok bi mi inace ujutro uvijek bio ravan, a eventualno bi iskocio kad bih se najela ili kad bi me nesto nadulo popodne, predvecer. :)
Heh, odgovorile ste mi za sex, a zanima me i jeste li ikad imale tako neobicne senzacije u tijelu… reciml meni je bas science fiction to da me ujutro bude orgazmi, nikad ih prije nisam imala bez ikakve fizicke stimulacije… znaci nije da samo sanjam vruce snove nego me bas probudi pravi orgazam bez diranja. Nikad mi se to nije desavalo…bas me zanima je li ikada ikome bilo tako?
Ja ne mogu skuziti jel brutalan san ili fakat bude pravi 😅
2021. M 💗
Što se tiče glavobolja u trudnoći ih još nisam imala, ali godinama imam problem s glavoboljama svaki ciklus prije nego bi dobila menstruaciju. Kod mene bi djelovalo jedino potpuno zamračivanje prostora i spavanje, bilo kakve tablete 0 bodova. Pokusajte piti puno tekucine i odmarajte, bez gledanja u bilo kakve ekrane.
Kiflice, mislim da ti je to sve do hormona, čitala sam da se ženama često u nekoj fazi trudnoće ful poveća libido😁
Ja smeđarim i dalje, al moram prijavit da sam dobila nesto od simptoma, imam od dns osjetljive i bolne grudi, jeej napokon bilo šta od simptoma 😂😁
Curke od kojeg tjedna se vise ne radi vaginalni ultrazvuk vec ovaj preko trbuha.. ja stvarno neznam prva trudnocaaa🤷♀️🤪
Imala sam mokre snove ali više ni sama ne znam u kojoj životnoj fazi 😆 definitivno ne ko trudnica, moj libido je trenutno duboko ispod 0, i uvijek se budim zabrinuta. Skuzila sam da ne mogu spavati na leđima (probudim se usred noći i bude mi mučno), a kad sam na desnom boku me probudi probadanje. Naravno da bi vise voljela da se probudim mokra i zadihana ☺️
Joj, sretno nama sutra Mara, i svim ostalim curama na pregledu 🤗🤗 Odo čupat obrve 🙈
Curke od kojeg tjedna se vise ne radi vaginalni ultrazvuk vec ovaj preko trbuha.. ja stvarno neznam prva trudnocaaa🤷♀️🤪
Mene su sad sa 11+2 gledali preko trbuha.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Joj taj libido... Meni je na nuli... Jedva cekam da podivlja pa da mi dragi bude presretan...🤣😂 Cak mislim da od duphatona ili utrogestana sam manje vlazna dolje.. 🙄 Seksi snova jos nemaaa... 🙈
Meni su bome danas lagano krenule mucnine i to vecinom nakon sto nesto pojedem, nisam bas odusevljena 🤣😬
Cure mene zanima kad krenu sikice rastii?! Meni su trenutno osjetljve ali nisam primjetila da su se nesto povecale, ne mogu docekati da krenu rasti, nisam bas nesto obdarena pa se veselim sisama 😁
Nemoj se baš veseliti velikim sikama jer su dosta bolne i osjetljive 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️. Mene bole na pogled valjda pa nikakva korist što su narasle 🤷🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nisam sigurna kad počinju rasti, ali meni su malo veće nego inače i očekujem još da će narasti, mada ništa pretjerano 🤷🏼♀️
Tako mi je bar i u prvoj trudnoći bilo
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Što se libida tiče meni u prvoj T nije bilo ni u tragovima, u nijednoj fazi pa ni nakon poroda. A sada je razlika nebo i zemlja. I nedavno sam doživjela to o čemu pričaš kiflice, nikad prije i bila sam blago reć šokirana toliko da sam gledala di mi je muž jer nisam vjerovala da je bez ikakvog stvqrnog dodira bilo....mozak je čudo.
Pregled preko trbuha sam imala sad u 9tjednu, prvo je počela vaginalno al onda je dr zaključila da je beba velika i da će bolje vidjeti preko trbuha kako je i bilo.
Mučnine imam i dalje i za sad nisam dobila ni gram...nemam od čega ni dobit...beba troši prije nakupljene zalihe.
url=https://lilypie.com]
E da i rast sisa ne morw bit pravilo, tj. Narast će al ne mora značit da će bit nešto značajno. Tipa ja sam očekivala da će mi sisa bit tj bradavica veća od bebine glave kako sam to viđala na slikama al nije bilo tako. Narasle su značajno al tamo pred kraj kad su se počele puniti. S B sam došla na D košaricu čak i E....al ima mene da se razumijemo...tada sam dobila 16 kg....a sad sam 177/83
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji