Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    10. Prosinac 2020. 14:22

Kaca12

Bok cure, evo da se malo javim. Od jučer imam smeđkasti iscjedak, bila sam dns na pregledu. Gin mi je vidio GV i ŽV, ali ploda za sad nema. Ali rekao je da to za moje tjedne nije čudno i da je potrebno ponoviti UZV za 7 do 10 dana, da bi se tad trebalo sve vidjet. Nije vidio nikakvo unutarnje krvarenje, pa mi nije dao nikakvu terapiju za sad osim mirovanja. Naručena sam na prvi pregled kod svoje gin za točno tjedan dana i nadam se da će se do tada sve vidjeti i da će biti sve oke🙏

Samo polako, kako sam već jednom napisala u tim prvim i najosjetljivijim tjednima svaki dan čini veliku razliku, iako svima nama tada sve sporo prilazi. Već ćeš se ti nama sljedeći tjedan javit sa super vijestima 🤞

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Embarasada
    10. Prosinac 2020. 14:29

Mirjam2

Hvala na korisnim postovima 🙏
    Sto se kadica za kupanje tiče, nisam pametna… Kako kupate bebu? Jel to kadica di beba kao leži il je naslonjena, ili imate pomoć pri kupanju? Koga god znam rade to u dvoje… I vidjela sam da ima kadica sa stalkom….jel to stabilno?

Kod nas je muz kupao. Jednom rukom drzao bebu pod leđima i da joj se drzi vrat, a u drugoj peračicu/krpicu. Prvi put nam je patronazna pokazala, beba se kupa tek kad padne pupak i ne kupa se često da im se ne isušuje koža. Najbolje u običnoj vodi s par kapi ulja ( maslinovo bademovo...). Inače se moze svaki dan samo prebrisati krpicama, pregibi noge ruke pazusi vrat i to je dovoljno. 
    Što se tiče umetaka kupila sam neki kao mekani punjen kuglicama ili pjeskom, zakaci se na kadicu, sa e-baya je, ali nije joj se svidalo biti na tome pa nismo koristili. 

• Embarasada
    10. Prosinac 2020. 14:30

sassy

Zdravo cure,
    Maloprije sam isla piskit i primijetila sam svijetlo rozi iscjedak jako jako svijetlo i kad obrisem se drugi put, nestane toga i tako poslije svakog odlaska u wc. Sinoc sam isla na UZ i kontam da nije radi toga? Jeste li imali slicno iskustvo da li trebam ici dr obzirom da je jako oskudno i jako svijetlo?
    Inace imam bol u ledjima i neku nelagodu dole, bas kao kad trebam dobit

Moguće da je od pregleda ali mislim da se u trudnoći za svaku krv treba obavezno javit ginekologu. 

• Embarasada
    10. Prosinac 2020. 14:33

Cure sa potpisima, kako da sredim taj datum i ticker da odbrojava? :) ja sam ga kao uspjela dodati ali nisam ocito završila proces jer mi nije prihvatio datume. Pretpostavljam da link treba negdje jos kopirati??  Hvala!!

10. Prosinac 2020. 14:37

Embarasada

sassy

Zdravo cure,
    Maloprije sam isla piskit i primijetila sam svijetlo rozi iscjedak jako jako svijetlo i kad obrisem se drugi put, nestane toga i tako poslije svakog odlaska u wc. Sinoc sam isla na UZ i kontam da nije radi toga? Jeste li imali slicno iskustvo da li trebam ici dr obzirom da je jako oskudno i jako svijetlo?
    Inace imam bol u ledjima i neku nelagodu dole, bas kao kad trebam dobit

Moguće da je od pregleda ali mislim da se u trudnoći za svaku krv treba obavezno javit ginekologu.

Slazem se, ja sam kontaktirala jucer privatno ginokologa zbog svog smeđeg iscjedka, i on mi je rekao da ne mora svako krvarenje biti opasno, al da mi to same ne možemo procijeniti i da bi se trebalo svaki puta javiti ginekologu 

10. Prosinac 2020. 14:39

Embarasada

Cure sa potpisima, kako da sredim taj datum i ticker da odbrojava? :) ja sam ga kao uspjela dodati ali nisam ocito završila proces jer mi nije prihvatio datume. Pretpostavljam da link treba negdje jos kopirati?? Hvala!!

Trebaš na toj stranici izabrati dizajn i unijeti podatke o zadnjoj menstruaciji i tek onda kopirati link i onda ti on pocne odbrojavati

• Embarasada
    10. Prosinac 2020. 14:42

Kaca12

Embarasada

Cure sa potpisima, kako da sredim taj datum i ticker da odbrojava? :) ja sam ga kao uspjela dodati ali nisam ocito završila proces jer mi nije prihvatio datume. Pretpostavljam da link treba negdje jos kopirati?? Hvala!!

Trebaš na toj stranici izabrati dizajn i unijeti podatke o zadnjoj menstruaciji i tek onda kopirati link i onda ti on pocne odbrojavati

Da da ali gdje da ga kopiram?

Bojana2017
    10. Prosinac 2020. 14:43

Embarasada

Ja uzalud pokušavam da ga kopiram, sredim i pokaže mi tjedne i dane ali nikako kopirati u potpis 
    Heeeeelp

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Embarasada
    10. Prosinac 2020. 14:44

Bojana2017

Embarasada

Ja uzalud pokušavam da ga kopiram, sredim i pokaže mi tjedne i dane ali nikako kopirati u potpis
    Heeeeelp

Daaa to i mene muči 😆😆

10. Prosinac 2020. 14:47

Embarasada

Bojana2017

Embarasada

Heeeeelp

Daaa to i mene muči 😆😆

Znači kad stisneš Save pojavit će ti se linkovi, stisneš na linkove za Forums (imaš ih tri websites, forums i još nešto) i izabereš zadnji link nešto BB Code piše, i taj link kopiraš u svom profilu ovdje na forumu u potpisu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.