Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AmelieHunt
    02. Prosinac 2020. 13:49

Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information...... https://clck.ru/QgLCs

Orhideja1
    02. Prosinac 2020. 14:08

d.m

Cure, pozdrav :) prva trudnoća, 22god :) prvi dan zm je bio 27.10., zadnji 1.11., 1. test napravljen 25.11. nakon 2 dana kašnjenja :) od tad napravljena još 4, za svaki slučaj :D haha, prvi termin kod gin. tek za dva tjedna, i ujedno prvi pregled ikad :O, što trebam znati? Za sad samo ponekad osjetim mučninu, nema povraćanja još.

Dobrodošla,za početak želim ti urednu trudnoću 🤰🤰.
    Ako sam dobro shvatila, nisi do sada nikada bila  na pregledu kod gin....
    Sam pregled nije ništa strašno i sve ćeš ti to sigurno obavit vrlo lako, nego ja bih se osvrnula na sitnicu koja se meni desila i sada uvijek pazim na to. Naravno ponijet ćeš si nekakav šos, suknju ili nešto takvo u slučaju da tamo nemaju one jednokratne ogrtače. U koliko ideš kao ja u nekoj tuniki (haljinici) i najlonkama OBAVEZNO ponesi ili obuj dodatno ČARAPE.  Ja sam jednom fino skinula najlonke i shvatim da nemam čarape, nije mi bilo ugodno na bosu nogu obuti tamo ponuđene šlape koje svi nose, a nije mi bilo ni ugodno hodati bosa.
    Ima li još koja slične situacije koje ne želi ponovit. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Nina27
    02. Prosinac 2020. 14:12

matea1989 i ja sam 171 cm, ali imam sad 54 kg :D
    Orhideja1 slično iskustvo sam i ja imala, ali ja sam još iz to i bosa bila, ni šlape nisam imala. Nisam morala puno hodati, ali nije ugodno. 🤦🏻‍♀️ 
    d.m A sto se tiče pregleda, msilim da je prvi pregled uvijek stres i malo neugodan/čudan, ali kasnije ti to postane rutina i normalno. Bitno da imaš dobrog ginekologa/ginekologicu koji/koja će te voditi kroz cijelu trudnoću. 😁

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Nina27
    02. Prosinac 2020. 14:14

E da - znala sam da sam nešto zaboravila. Dobrodošle sve nove curke. ❤️ Želim školsku i dosadnu trudnoću. 🤗🙏🏻 I da se sve što duže s nama družiti tu i da si budemo međusobna podrška. 😊

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

amarenna
    02. Prosinac 2020. 14:32

sassy

Pozdrav cure,
    Jutros sam dobila plusic :) inace ovo mi je prva trudnoca i prava sam neznalica.

Javila sam se dr i rekla je da dodjem kroz 10tak dana na UZ pa planiram tamo 14tog otprilike. Inace pijem neku hormonsku terapiju pa mi je rekla da nastavim do kontrole. Nadam se da ce sve bit OK :)
    Jako sam sretna i uzbudjena a kako dan odmice pocinje neki strah da se pojavljuje, ne znam je li to normalno ili sam ja samo luda :D

Sassy čestitam!!🎉🎉🎉🎉 Normalan je strah i mene je još uvijek jedva čekam petak da napravim prvi ultrazvuk pa će se strah valjda malo smanjiti. Takve smo mi žene uvijek brinemo 🙈 bit će sve ok ❤️

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

02. Prosinac 2020. 14:33

chocolina

Jesam 20min citala sve 🤣 Srecom malac se zabavio sa crtanima pa mogu odmarat. Ja jutros bila vadit KKS, zeljezo, glukozu, TSH i urin. Taman mi stigli rezultati i sve je u normali. Bas nista poviseno ni snizeno 😊 Ima li snijega kod vas? Ovde kod nas samo kisa, kisa i jos kise 🙄 I kazu da ce iducih 10 dana tako. Pa ja neznam sta cu po cijele dane u kuci. A pogotovo jer malac voli bit van, ajme meni sa njim 😅
    Sutra u 10 pregled 💪
    Zasad sam stavila adventski vijenac, i sa plafona mi vise svjecice kao sige. Upalim si youtube sa bozicnim pjesmama i bas gustam. Opustajuce skroz 😌
    Posto mi je druga trudnoca stomacic je tu, zapravo nikad nije ni nestao 😅 Al san ga ni uvuc ne mogu. Mi koje smo sad usle u 13.tjedan, jel smo to zapravo krocile u 4mjesec trudnoce? 😮

Toliko sam se ufurala u ove tjedne trudnoce da sam zaboravila da se i mjeseci broje 😂 Bome, 4.mjesec je tu. Cestitam! I sretno s pregledom sutra 🤞

sassy
    02. Prosinac 2020. 14:37

amarenna

sassy

Pozdrav cure,
    Jutros sam dobila plusic :) inace ovo mi je prva trudnoca i prava sam neznalica.

Javila sam se dr i rekla je da dodjem kroz 10tak dana na UZ pa planiram tamo 14tog otprilike. Inace pijem neku hormonsku terapiju pa mi je rekla da nastavim do kontrole. Nadam se da ce sve bit OK :)
    Jako sam sretna i uzbudjena a kako dan odmice pocinje neki strah da se pojavljuje, ne znam je li to normalno ili sam ja samo luda :D

Sassy čestitam!!🎉🎉🎉🎉 Normalan je strah i mene je još uvijek jedva čekam petak da napravim prvi ultrazvuk pa će se strah valjda malo smanjiti. Takve smo mi žene uvijek brinemo 🙈 bit će sve ok ❤️

Hvala ti :)
    A vec razmisljam sta sve trebam da pitam doktoricu i sigurno ce strah da se smanji kad kaze da je sve OK. Ja konstantno osjecam grceve u stomaku (jajnici i maternica). je li to normalno?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

amarenna
    02. Prosinac 2020. 14:47

sassy

amarenna

sassy

Pozdrav cure,

Hvala ti :)
    A vec razmisljam sta sve trebam da pitam doktoricu i sigurno ce strah da se smanji kad kaze da je sve OK. Ja konstantno osjecam grceve u stomaku (jajnici i maternica). je li to normalno?

Pitaj sve što te zanima ako treba zapiši si i na papirić, bit će ti lakše kad ti odgovori na sva pitanja koja te "muče" 🙂 normalno je, širiš se bez panike, sve je ok dok nema krvi, smeđeg iscjedka ili ne daj Bože da je bol nepodnošljiva  u tom slučaju nema čekanja odma kod doktora jer se i u tim situacijama sve da spasiti ako se dođe na vrijeme. Ostalo je sve normalno, tijelo se mijenja, širi 👣🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Kiflica
    02. Prosinac 2020. 14:58

D.m. i Sassy, dobrodosle! Procitajte si zadnjih nesto stranica, koliko vam se bude dalo, jako puno tema smo vec pretumbale, sigurno cete naci nesto zanimljivo i korisno! :) I slobodno pitajte sto vas muci. Bolovi u pocetku su normalni, kod ginekologa je najbolje ici u tunici, tajicama i carapicama, a vecina cura pije folnu kiselinu u pocetku. 
    Mara Kokosica, ne znam sto se mogo desiti da je sada testic negativan, a bio je pozitivan...mozda biokemijska, a mozda samo trebas probati s novim testom ujutro s prvim urinom. Pokusaj se ne bedirati unaprijed, mozda je sve ok...a ako nije, vjerujem da ce sljedeci mjesec biti jer je plodnost veca nakon biokemijske. Drzim fige da sutra bude crtica! 

chocolina
    02. Prosinac 2020. 15:18

Mirjam2

chocolina

Jesam 20min citala sve 🤣 Srecom malac se zabavio sa crtanima pa mogu odmarat. Ja jutros bila vadit KKS, zeljezo, glukozu, TSH i urin. Taman mi stigli rezultati i sve je u normali. Bas nista poviseno ni snizeno 😊 Ima li snijega kod vas? Ovde kod nas samo kisa, kisa i jos kise 🙄 I kazu da ce iducih 10 dana tako. Pa ja neznam sta cu po cijele dane u kuci. A pogotovo jer malac voli bit van, ajme meni sa njim 😅
    Sutra u 10 pregled 💪
    Zasad sam stavila adventski vijenac, i sa plafona mi vise svjecice kao sige. Upalim si youtube sa bozicnim pjesmama i bas gustam. Opustajuce skroz 😌
    Posto mi je druga trudnoca stomacic je tu, zapravo nikad nije ni nestao 😅 Al san ga ni uvuc ne mogu. Mi koje smo sad usle u 13.tjedan, jel smo to zapravo krocile u 4mjesec trudnoce? 😮

Toliko sam se ufurala u ove tjedne trudnoce da sam zaboravila da se i mjeseci broje 😂 Bome, 4.mjesec je tu. Cestitam! I sretno s pregledom sutra 🤞

Hvalaaa 🤗🤗🤗🤗
    Nove zene dobrodosle s nama u nove avanture 🤭🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.