Ja sam skroz ravna ko inače, u sve normalno stanem. ☺️ Jedino kad sam si bas prislonila ruku uz trbuh sam primijetila ko neku lopticu, ali to je sve još duboko skriveno. 😉
Na kraju ćemo sve dobit kile za Božić. 😂 osim ako nam ne bude mučno od svih tih mirisa.
Je li tko već počeo kititi svoj stan/kuću za Božić? ❄️
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Mara, pa treba pisati u uputama šta to znaci. Odi kupi u ljekarnu bolje, pa napravi opet čim se probudiš
U izolaciji sam, imala sam u zalihama taj jedan. Gravidnost ultra, ima li iko iskustva. U petak mi je romed pokazao blijedu crtu.
Ne znam sta da mislim sad.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam zasad napravila samo ukras za stol sa svijecicama , trebutno zivimo u malom stanu a uskoro se selimo u svoju kucu pa mi se nis vise neda po tom malom stanu 😂 samo cekam da renovacije zavrse i da se preselimo 😍 nadam se iskreno kroz 2-3 mjeseca 😍 a bor kao svaki dan cu ali nakraju se nadem samo kako lezem na kaucu i razmisljam si kako sam preumorna za ista 😂🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mara daj nam stavi slike testica :)
Ja da vam budem iskrena sam kupila jos jedan test u mulleru haha nekako mi ulijeva sigurnost kad piskim i kad je crta tu 😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mara naruči test iz neke ljekarne ili dm-a ili zamoli nekoga da ti kupi i ponovi test s prvim jutarnjim urinom.
Nisam skuzila jel ti je skroz bijelo tamo di treba biti testna crtica ili ti je cijeli test bijel pa se ne vidi ni kontrolna.
Testna linija se odmah pokazala, sto znaci da je dobro odradjen test. A u kvadraticu bijelo ko snijeg. Sad me strah da nije biokem.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam skroz ravna ko inače, u sve normalno stanem. ☺️ Jedino kad sam si bas prislonila ruku uz trbuh sam primijetila ko neku lopticu, ali to je sve još duboko skriveno. 😉
Na kraju ćemo sve dobit kile za Božić. 😂 osim ako nam ne bude mučno od svih tih mirisa.
Je li tko već počeo kititi svoj stan/kuću za Božić? ❄️
Ja ću čekat sa kićenjem do Badnjaka, jer imam mačku koja jedva čeka da nešto visi da se ima s čim igrat, pa se bojim da ništa od ukrasa ne bi ni dočekalo Božić😂😂
Cure, pozdrav :) prva trudnoća, 22god :) prvi dan zm je bio 27.10., zadnji 1.11., 1. test napravljen 25.11. nakon 2 dana kašnjenja :) od tad napravljena još 4, za svaki slučaj :D haha, prvi termin kod gin. tek za dva tjedna, i ujedno prvi pregled ikad :O, što trebam znati? Za sad samo ponekad osjetim mučninu, nema povraćanja još.
👩23g
👨23g
👫5g
03.08.2021. baby boy 💙
12.07.2021. Iznenadio sam mamu i tatu 🙈
maša25 razumijem u potpunosti. 🤗
Kaca12 pametno 😂
Ja sam već lagano postavila neke ukrase, adventski vijenac, ali nam danas/sutra trebaju dostaviti i bor i još dodatne kuglice iz homedeco. Imaju diiiivnih stvari. ❤️Kako su nam poslali krivi bor, odnosno promijenila sam narudžbu u umjetni snježni, a ne skroz bijeli bor (puni ljepše izgleda), a nisu stigli to sve učitat i na vrijeme registrirat, moramo cekat da idući tjedan dođe pravi. I iskreno, kako nam je to prvo zajednički Božić u zajedničkom stanu, mislim da ćemo ga odmah idući tjedan okititi. 🥰😍❄️ Mene to bas veseli. ❤️
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji