Novim zenicama zelim urednu i skolsku trudnocu❤️
I ja sam 6tt, a nemam nijedan jedini simptom🙈
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Pozdrav cure,
Jutros sam dobila plusic :) inace ovo mi je prva trudnoca i prava sam neznalica.
Javila sam se dr i rekla je da dodjem kroz 10tak dana na UZ pa planiram tamo 14tog otprilike. Inace pijem neku hormonsku terapiju pa mi je rekla da nastavim do kontrole. Nadam se da ce sve bit OK :)
Jako sam sretna i uzbudjena a kako dan odmice pocinje neki strah da se pojavljuje, ne znam je li to normalno ili sam ja samo luda :D
Pa čestitaaam od ❤️! Znači i ti si sada ovdje. Čekaćemo zajedno i ostale naše lavice.
Želim ti urednu i bezbrižnu trudnoću.
I ja imam konstantno taj strah....🤪ali se nadam da to ne može uticati na loš ishod.❤️❤️❤️
Pozdrav cure,
Jutros sam dobila plusic :) inace ovo mi je prva trudnoca i prava sam neznalica.
Javila sam se dr i rekla je da dodjem kroz 10tak dana na UZ pa planiram tamo 14tog otprilike. Inace pijem neku hormonsku terapiju pa mi je rekla da nastavim do kontrole. Nadam se da ce sve bit OK :)
Jako sam sretna i uzbudjena a kako dan odmice pocinje neki strah da se pojavljuje, ne znam je li to normalno ili sam ja samo luda :D
Pa čestitaaam od ❤️! Znači i ti si sada ovdje. Čekaćemo zajedno i ostale naše lavice.
Želim ti urednu i bezbrižnu trudnoću.
I ja imam konstantno taj strah….🤪ali se nadam da to ne može uticati na loš ishod.❤️❤️❤️
Da od danas :D Hvala ti Ivek, hvala svim curama ❤️
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Pozdrav cure, evo da se i ja priključim 😊 Ja sam svoj plus potvrdila za vikend. Prva trudnoća. Dva dana zovem ginekologa bezuspješno tako da se još nisam naručila za prvi pregled. Planiram ići privatno, al sam mislila da bi trebala prvi put kod svoje da me zavede tamo ko trudnicu. Malo me strah pošto me boli od implantacije cijelo vrijeme, uglavnom lagano. Za vikend je bilo više, ali prošlo je. Uvjeravam se da je to normalno. Osim toga nemam nikakvih simptoma.
Dobro dosleee 🥰
Lullaby pa mene je isto tako bolilo skoz,a sad me zna samo probosti takva bol...
🙅♀️30, 🙋♂️29
Lullaby i ja sam imala neki tup bol, kao da ce M doci svakog trena, ali je to prestalo.. nemoj da te brine 🙈
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Evo cure maloprije bila na svom 1 pregledu:
U uteresu pravilna GV SA ŽV
6 +3 -s tim da je naveo da mi je ovulacija bila 18 dan ciklusa i rekao je da je sve u redu.
Narucio me za 3 tjedna.
Rekao mi da nastavin sa utrogestanima i da nastavin pit ako pijen folnu(pitala sam ga jel to dovoljno i rekla da pijen solgar folacin od 400 rekao je da je )
Dao uputnicu za :KKS URIN TSH i GUK
ps : znate li hoce li se vidit jel mi zeljezo ok po ovim gore pretragama ili da to izvadin privatno na svoju ruku?
1.8. Curetak stigao 💗
Ps dobrodosle nove cure,poznate ste mi iz bivse grupe 😍
1.8. Curetak stigao 💗
Evo cure maloprije bila na svom 1 pregledu:
U uteresu pravilna GV SA ŽV
6 +3 -s tim da je naveo da mi je ovulacija bila 18 dan ciklusa i rekao je da je sve u redu.
Narucio me za 3 tjedna.
Rekao mi da nastavin sa utrogestanima i da nastavin pit ako pijen folnu(pitala sam ga jel to dovoljno i rekla da pijen solgar folacin od 400 rekao je da je )
Dao uputnicu za :KKS URIN TSH i GUK
ps : znate li hoce li se vidit jel mi zeljezo ok po ovim gore pretragama ili da to izvadin privatno na svoju ruku?
Čestitam 🤗
Vidjet ce se i zeljezo na krvnoj slici. ☺️
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Sortiraj odgovore
Najstariji