Evo cure maloprije bila na svom 1 pregledu:
U uteresu pravilna GV SA ŽV
6 +3 -s tim da je naveo da mi je ovulacija bila 18 dan ciklusa i rekao je da je sve u redu.
Narucio me za 3 tjedna.
Rekao mi da nastavin sa utrogestanima i da nastavin pit ako pijen folnu(pitala sam ga jel to dovoljno i rekla da pijen solgar folacin od 400 rekao je da je )
Dao uputnicu za :KKS URIN TSH i GUK
ps : znate li hoce li se vidit jel mi zeljezo ok po ovim gore pretragama ili da to izvadin privatno na svoju ruku?
Čestitam 🤗
Vidjet ce se i zeljezo na krvnoj slici. ☺️
Tenks 😉
1.8. Curetak stigao 💗
6 +3 -s tim da je naveo da mi je ovulacija bila 18 dan ciklusa i rekao je da je sve u redu.
Narucio me za 3 tjedna.
Rekao mi da nastavin sa utrogestanima i da nastavin pit ako pijen folnu(pitala sam ga jel to dovoljno i rekla da pijen solgar folacin od 400 rekao je da je )
ps : znate li hoce li se vidit jel mi zeljezo ok po ovim gore pretragama ili da to izvadin privatno na svoju ruku?
Čestitke, vidjet će se željezo 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure evo mene opet.
Cijeli dan je dugo trajao.
Stigao mi je pozitivan test na glupi Covid.
Cula sam se sa svojom gin. Rekla mi je da ponovim test za 2 dana i pijem dosta tekucine i uzmem lijekove ako temp bude iznad 38.
Molim Vas da se pomolite za mene da ugledamo tako zeljeni plusic i da korona prodje sto bezbolnije i meni i muzu.
Hvala vam i javim se nakon uradjenog testa.
06/20 blighted ovum 8tt.
Toncica jako mi je drago da je sve ok, sad si mirna :) se culo srceko?
Mara sretno 🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Narucio me za 3 tjedna.
Hej, super. Mi smo dva dana razlike🤣
Toncica jako mi je drago da je sve ok, sad si mirna :) se culo srceko?
Mara sretno 🤞🤞🤞
Nije se ni vidilo kaze da je rano gledajuci moj ciklus.al bitno da je sve ok prema njemu.
1.8. Curetak stigao 💗
Cure evo mene opet.
Cijeli dan je dugo trajao.
Stigao mi je pozitivan test na glupi Covid.
Cula sam se sa svojom gin. Rekla mi je da ponovim test za 2 dana i pijem dosta tekucine i uzmem lijekove ako temp bude iznad 38.
Molim Vas da se pomolite za mene da ugledamo tako zeljeni plusic i da korona prodje sto bezbolnije i meni i muzu.
Hvala vam i javim se nakon uradjenog testa.
Saljem 🙏
1.8. Curetak stigao 💗
Narucio me za 3 tjedna.
Hej, super. Mi smo dva dana razlike🤣
Pratit cemo se 😍
1.8. Curetak stigao 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji