Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Toncica24
    02. Prosinac 2020. 20:01

Norrah

Toncica24

Evo cure maloprije bila na svom 1 pregledu:
    U uteresu pravilna GV SA ŽV
    6 +3 -s tim da je naveo da mi je ovulacija bila 18 dan ciklusa i rekao je da je sve u redu.
    Narucio me za 3 tjedna.
    Rekao mi da nastavin sa utrogestanima i da nastavin pit ako pijen folnu(pitala sam ga jel to dovoljno i rekla da pijen solgar folacin od 400 rekao je da je )
    Dao uputnicu za :KKS URIN TSH i GUK
    ps : znate li hoce li se vidit jel mi zeljezo ok po ovim gore pretragama ili da to izvadin privatno na svoju ruku?

Čestitam 🤗
    Vidjet ce se i zeljezo na krvnoj slici. ☺️

Tenks 😉

1.8. Curetak stigao 💗

amarenna
    02. Prosinac 2020. 20:01

Toncica24

6 +3 -s tim da je naveo da mi je ovulacija bila 18 dan ciklusa i rekao je da je sve u redu.
    Narucio me za 3 tjedna.
    Rekao mi da nastavin sa utrogestanima i da nastavin pit ako pijen folnu(pitala sam ga jel to dovoljno i rekla da pijen solgar folacin od 400 rekao je da je )
    ps : znate li hoce li se vidit jel mi zeljezo ok po ovim gore pretragama ili da to izvadin privatno na svoju ruku?

Čestitke, vidjet će se željezo 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

02. Prosinac 2020. 20:15

Super Tončice 💕
    I dobrodosle nove cure 🤗🤗

• Mara Kokosica
    02. Prosinac 2020. 20:19

Cure evo mene opet.
    Cijeli dan je dugo trajao. 
    Stigao mi je pozitivan test na glupi Covid.
    Cula sam se sa svojom gin. Rekla mi je da ponovim test za 2 dana i pijem dosta tekucine i uzmem lijekove ako temp bude iznad 38. 
    Molim Vas da se pomolite za mene da ugledamo tako zeljeni plusic i da korona prodje sto bezbolnije i meni i muzu. 
    Hvala vam i javim se nakon uradjenog testa.

06/20 blighted ovum 8tt.

Maša🤰🏼
    02. Prosinac 2020. 20:24

Toncica jako mi je drago da je sve ok, sad si mirna :) se culo srceko? 
    Mara sretno 🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

02. Prosinac 2020. 20:39

Toncica24

Narucio me za 3 tjedna.

Hej, super. Mi smo dva dana razlike🤣

chocolina
    02. Prosinac 2020. 20:40

Mara drzim fige za plusic 🤞🤞🤞

• Toncica24
    02. Prosinac 2020. 20:50

maša25

Toncica jako mi je drago da je sve ok, sad si mirna :) se culo srceko?
    Mara sretno 🤞🤞🤞

Nije se ni vidilo kaze da je rano gledajuci moj ciklus.al bitno da je sve ok prema njemu.

1.8. Curetak stigao 💗

• Toncica24
    02. Prosinac 2020. 20:51

Mara Kokosica

Cure evo mene opet.
    Cijeli dan je dugo trajao.
    Stigao mi je pozitivan test na glupi Covid.
    Cula sam se sa svojom gin. Rekla mi je da ponovim test za 2 dana i pijem dosta tekucine i uzmem lijekove ako temp bude iznad 38.
    Molim Vas da se pomolite za mene da ugledamo tako zeljeni plusic i da korona prodje sto bezbolnije i meni i muzu.
    Hvala vam i javim se nakon uradjenog testa.

Saljem 🙏

1.8. Curetak stigao 💗

• Toncica24
    02. Prosinac 2020. 20:51

Fastazija

Toncica24

Narucio me za 3 tjedna.

Hej, super. Mi smo dva dana razlike🤣

Pratit cemo se 😍

1.8. Curetak stigao 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.